Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Nagyon szép az RG-d, már nézegettem ezt régebben is, csak én az árával nem vagyok megelégedve:S ( mert én ennyi pénzt nem szívesen adnék ki egy 125-ösért)
már találtál is
RG
Keresek szép állapotú, RENDSZÁMOS( ha lejárt a műszakija az se baj) 125-ös rg-t. Ha vki tud írjon... Előre is köszi!
Gondoltam rá, most rendeltem nemrég előre Michelin -t, úgyhogy hanyagolom ezt egy kicsit, aztán majd az új gumival kezdek márciusban(a bringámon szoktam forgatni ).... ami fent van az is Michelin, de már ki van repedezve...mondjuk nagyon jól tapadt ... Jövőre meg veszek első emelőt is
Egyébként mi történik a gumival ha nincs emelőn? Mert a másikon lent "rohadnak" a gumik a kövön. De gondolom a Kawát se emelőn tartja a szerelő, aztán azt meg tavasszal kapom vissza.., necces..
az emelőd nagyon zsír, de így sztem előbb lesz baja az első gumidnak mint a telódnak, néha forgass rajta 1et
Van valakinek innét Michelin Pilot Sporty-ja?
Milyen? Nem csúszik?
Most gondolkodom azon, hogyha így tárolom télen lehet nem tesz jót az első telónak
Új (gagyi ) emelőm Hmm ahogy nézem ráférne egykét matricacsere hátul...
És elől? Ahogy nézem ott se szabványos, de jól néz ki:)
Hátul nekem 150-es van és nagykirályul néz ki bár kanyarvadászatra tényleg nem a legjobb..
Ok, nekem bármikor jó téliszünetem van még egy darabig....
nagyvas.hu, ha nincs a honlapin azért hívd fel őket, nekem is volt hogy tudtak valamit szerezni ami nem volt fent az oldalon...
Jővőhéten esetleg majd esetleg visszaadom a karbit... Ha jó neked...
Hát holnap megyek az orvoshoz, bár nem a megfázás miatt... mind1, hosszú
Én egyedül a www.barinkamotor.hu -nál tudok, de Esztergomban vannak.. Biztos találsz közelebb is..
Jobbulást! Ok, várom..
Fölösleges is, csak roszabbul kanyarodna vele...
Sziasztok!

most ősszel vásároltam a kis drágámat, nagyon meg vagyok vele elégedve :)

most, hogy elraktam télire gondoltam hogy 1-2 dolgot rendbe rakok rajta (láncszett, új indexek, olaj, stb..)
és gumit is kellene cserélni. és itt megakadtam egy picit.
utána néztem a dolgoknak a fórumon, láttam a gyári méreteket, meg azt, hogy nagyjából Ti mivel mentek.
és az lenne a kérdésem, hogy hátul mekkora lenne a max (140-150? ) ami rámegy?
a 150es hülyén állna már rajta?

előre is köszi :)
Jájjj, bocsesz, holnap megcsinálom, csak beteg vagyok sajnos...
ezzel én is így vagyok csak minden ismerősöm akit kérdeztem mind le fikázza
de nem tudom mi a bajuk lehet hogy irigykednek
Csak az az első teleszkóp zavar! szerintetek mi lehet a baja?
motoremelőt
én látok benne fantáziát
Halihó! Mikorra lesz kész a karbi?
Szerintetek mit érdemes a motor alá rakni télen, hoigy ne menjenek tönkre a gumik a kövön való állástól?
Nem tudjátok mennyi egy új első teló?
köszi! ezt eddig nem is figyeltem csak én Szekszárdi vagyok ez meg Tolnán van!
de ha nem jó akkor nem veszek szemetet!
az eleje jól le van ültetve...
valszeg egy bukás miatt meggörbült és beszorult az első teló.... nem ismerem igazán a típust, de kétlem, hogy ekkora lenne a gyári rugóútja....