Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok levegő, gyertyát nézd meg, de ha nem értesz hozzá, akkor egyedül ne állj neki állítgatni, mert még be is sül...
amikor berugom akkor pörög 6-ot megyek vele egy kicsit rángat és nem tudom mi lehet nem tudom meddig kéne pörögjön ! alapjáratot nem tudok állaitani és amikor bemelegedik akko lelassul és rángat lécci segitsetek
hello valaki mondja el az rg 80-as om alapjárat és levegö beállitás titkait és {mennyire legyen kint a csavar stb }.
várom hogy visszaigazolhassalak
hali! az egyik az tuti kell, de inkább felveszlek msn-re, ha nem gond és ott megbeszéljük a többit meg lenne még egy pár kérdésem is.
csőőő!
itt a2 fix rész, remélem ez kellett, szemből nézed a hengert akkor így kell őket berakni...
én még azt is megkockáztatnám hogy a nemjó oldalit megvenni és a túllógást lemaratni, vagy lebarkácsolni.
úgyis az egész kopottsága ami nagyot nyom a latban
de ez csak egy ötlet, mielőtt valaki nagyon huhogna megfikázódna...
Sziasztok kéne egy kis segitség az rg-ből a régi tipusu 80-as gép.Kimet a feszzabályzó (egy aluminium dobozocska)hogy nincs -e valakinek vagy nem tudjátok honnan lehetne beszerzni
azt a fotót megköszönném, de amúgy mind1 mert az enyémtől csak jobb lehet
Nekem nem olyan fontos mert nem csak a fix rész károsodott. De köszi h ilyen jófej vagy!
Majd gyártatok mégegyet a szerelőmmel mert már megcsinálta nekem a jobboldalit az teljesen tökéletes csak a bal fáradt el mostanra sajna.
én arra sem elékszem amit tegnap reggeliztem
nekem teljesen 8 hogy ki viszi el, szívesen segítek, mert tudo hogy milyen kiszott drága a suzukiból megvenni
ha nagyon érdekel valamelyikőtöket holnapra lefotózom h milyen állapotban van
nekem csak az van eltörve, a többi része hibátlan. ha azt megtudnánk üzletelni nagyon jó lenne, de nem erről beszéltetek valamelyik nap Slim44-el? mert ha neki kell akkor nem nyúlom le előle, ő hamarabb reagált.
Basszus a budakeszi úton, ahol februárban pereceltem egyet, nemrég meghalt egy 22éves srác, tegnap volt a temetése. Ugyan ott ahol én estem. Ő is előzött épp... Ha arra mentek, ne csapassátok nagyon, főleg ne ezekkel a könnyű motorokkal. Szar az aszfalt.
amúgy, megha kiveszed a dugót, lehet h erősebbnek tűúnik a gép, de csak azért mert alúl nagyon gyenge, sokat romlik a gázáramlás, ha csak kiveszed!
ha fix nyitottra csavarod össze akkor lesz a legjobb olyan mintha nem is lenne
nekem pont egy olyan oldali fix van...
simán össze lehet rakni... nekem sajnos úgy van egy ideje. azt hittem h sokkal rosszabb lesz, de annyira nem vészes, 7-8000 felett meg észre sem veszed. a fogyasztása viszont lényegesen megugrik. na srácok! valaki nem tud egy baloldali(ha ráülsz a motorra) power dugót kompletten vagy elég csak a fix része is... nem akarom megheggesztetni mert kitudja... elég fontos lenne. előre is köszi
majd csinálok képeket.
aztán egyeztetünk
hoho ez lehet, hogy érdekel. Csak le vagyok égve jelenleg.
nekem most van egy bontott, de 100%os generátor felöli nyeles és egy peremes power alkatrészem, a srác aki küldte mondta h nem kell és elküdte ezt is...
Jézus, az a helyesírás mind1.... Figy, az rg-ket úgy kell tuningolni mint a 2t ütemű motorokat szal , mindent ahol gáz jár kipolírozni, a felületi egyenetlenségeket elcsiszolni, a kipuf járaton szélesíteni is lehet 1-1,5 milit, ami számottevően több pacival áldja meg a gépet az az üvegszálas vagy carbon membrán lap.
Hello nekem van egy suzuki rg 80-am nem tudom mit tuningojjak rajta hogy jobban gyorsujjon meg jobban menjen nem tudom hogy hol lehet alkatrészt kapni segitsetek
Hello nekem van egy suzuki rg 80-am nem tudom mit tuningojjak rajta hogy jobban gyorsujjon meg jobban menjen nem tudom hogy hol lehet alkatrészt kapni segitsetek
Hát nem tudok mit csinálni mert törötten nem rakahatom vissza.
Most lett megcsináltatva a jobb oldali erre most a bal mondta be az unalmast.
És hogy úgymondjam "tele a hócipőm" a powerel.
Ha kiszeded a powert, nem fog nmenni, csak felül, alul tök halott lesz.
Srácok szerintetek mivan ha ugy ahogy van kiszedem a powerdugattyúkat és ugy használom a gépet? mit fog úgy kezdzdeni magával a motor?
Sziasztok! Eladó egy RG 125 a motorja teljesen fel lett újitva azóta 3000km van benne.Munkába járós motor, naponta 50km-t megy, a fogyasztása 4.15l/100km. Albérletbe költözés miatt eladó. irányár:140 000Ft