Nézz már utána, mielőtt okosságokat bezsélsz!
A kolega természetesen jól mondja, a dugó kúpos,ovális, és van amelyik lépcsős is.
Külön nomogram van arra, hogy miylen anyaghoz, ilyen kúposság, és milyen illesztés kell.
Elképesztő, hogy miket tudtok állítani nagy hangon, semmi tudással.
ezt most te sem gondoltad komolyan
akkor azt mondd meg hogy hogyan esztergálják olyanra, és amúgyis a terhelést a gyűrű kapja, nem a dugó...
megha ilyen lenne akkor sztem kotyogna a szoknya amiből szoknyatörés lehet, de ez csak az én véleménye,
dehogy
a dugó teteje a mérvadó, mivel ott vannak a gyűrűk is!
a kopott dugót is ott mérik, mert nagyobb az esélye hogy a szoknya megvetemedjen mint a teteje sztem
Lehet mégse akkor dugód van és hengert sem árt megméretni, vagy van otthon megfelelő mérőeszközöd? egy tólómérő nem teszi meg ja és az se mindegy hol méred a dugót... mivel kúpos... és ovális is... szóval az nem csak egy sima henger ahogy első látszik
óóó, ezt elrontottad nagyon, össze kell hangolnai, addig sose furasd meg amíg nincs dugó... dugóval együtt vidd a gépműhelybe ha legközelebb ilyen lenne... mert ezek nem miliken múlnak, hanem századokon...
Halljátok, az I. gen. rg 125 alapfurata 56 mili igaz? csak mert épp ma kaptam meg a suzuki motor szalon által megrendelt főtengely felújító készletet és dugattyú szettet. Mivel a henger falán van egy kis marás ezért gondoltam h egy 1 milivel nagyobb dugattyút rendeltetek bele, így a fúrás leviszi a marást a hengerből, de a dugattyú az lotyog a hengerben, ráadásúl 2-2,5 milivel kisebb is mint az alapméretu dugattyú, amikor megrendeltem mondta, a srác, h csak saját felelősségre rendeljek, mondtam, h minden jó lesz, de azt nem tudtam, h alapból szar méretut fognak adni, és még csak ki sem volt írva a dugattyú mérete abban a programban amivel rendelték, kurva mérges vagyok mert most emiatt kell várni, és lehet, h nem is veszik vissza
http://mforce.hu/mforce/cikkek...
A kolega természetesen jól mondja, a dugó kúpos,ovális, és van amelyik lépcsős is.
Külön nomogram van arra, hogy miylen anyaghoz, ilyen kúposság, és milyen illesztés kell.
Elképesztő, hogy miket tudtok állítani nagy hangon, semmi tudással.
akkor azt mondd meg hogy hogyan esztergálják olyanra, és amúgyis a terhelést a gyűrű kapja, nem a dugó...
megha ilyen lenne akkor sztem kotyogna a szoknya amiből szoknyatörés lehet, de ez csak az én véleménye,
Most akkarok venni az rg-m re Lánckerék szetet most 16-49 és 90 a vége.Szerintetek meik lenne az az átétel amivel jobban menne.
a dugó teteje a mérvadó, mivel ott vannak a gyűrűk is!
a kopott dugót is ott mérik, mert nagyobb az esélye hogy a szoknya megvetemedjen mint a teteje sztem
Van valamelyikőtőknek I. generációs rg-hez a hengerfejbe hőmérő patron meg fordszám mérő spirálotok? legyen már