Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azér annyira nem reális az... '96-ban befejezték a gyártását szóval ha az utolsó modelt veszed meg már az is 12 éves. egyébként ezeknek a mociknak a piaci ára 250 és 310 között mozog... én amikor elindultam motort venni rg-n kívül nem is akartam mást... van 1-2 rossz tulajdonsága pl.: power szelep... az enyém is lassan eladó sorra kerül, mint a Vinibali-é de én sem 150-ért fogom odaadni
Szerintem meg nagyjából reális ár egy közel 15 éves motorért!Hidd el,nem 500 ezerért fogok 15 éves motort venni... Főleg nem ilyen "kicsit".Néhány ember tényleg nevetséges árakat ír ki a motorokra.Szerintem.És ez egyértelmű,hogy ami olcsó,nem biztos,hogy jó is.A múltkor volt egy motor,rendezett papírokkal,mindennel,jó állapotban és jó áron,csak nem volt pénzem,és akkor még nem kellett..
De te tudod,hogy mennyi kérsz a motorodért!
Üdv.
Az enyém nemsoká eladósorra kerül, bár igaz nem 150e ért
sztem az egy kicsit nevetséges ár egy ilyen motorért, de azért nem öreg motorok ezek hidd el!
akár több mint 10évesek, a mai technikákkal is simán felveszik a harcot!
Melyik motoron volt 90ben banán lengővilla és USD első?
sehol:)
Az a 150e-res RG az kicsit necces vmelyik ismerősömmel beszéltünk is róla, aki ilyen olcsón adja, ott vmi hiábddzhat, énis ráb*sztam az olcsó vétellel, nem azt mondom nem mindig a drága alegjobb, de ez a pénz kicsit nevetséges érte, vagy jó indok van rá
szép napot
Miért?
Nos,ami nem drága lol..
Nem is olyan régen láttam egy RG papírokkal,rendszámmal,jó állípotban,működőképesen apróbb karcokkal 150.000 FT-ért.Gondolom az az ár még alkuképes is volt.Ráadásul nem az a régi fajta RG,hanem az újabb.'94-es évjárat lehetett,ha jól emlékszem.Nekem olcsón kéne.. =) Gondolom ez a 150 ezer nem volt túl rossz irányár érte.Csak eléggé öreg a motor.De nem lehet új is,meg olcsó is egyszerre.
mi számít olcsónak?
Sziasztok.
Ilyen RG-ről érdekelne pár dolog:
Suzuki RG
Aki tud róla pár infót,az megírhatná nekem.
Fogyasztás,megbízhatóság,teljesítmény,stb.. Szinte bármilyen infó jöhetne.
De..Akár motor is érdekel olcsón,rendszámosan.
Egyébként neked mik a tapasztalataid az RG 200-ról .. Kíváncsi lennék én nemrég vettem, de még nem mentem vele, csak egy utcányit......
Mi az h határ.....? Rossz benne? Hát csináltatni nem hiszem hogy tudsz egykönnyen, de a Yakomoto kft.-vel lehet japánból rendeltetni, bár biztos nagyon drága (kb.80.-100ezer) lesz.( www.yakomoto.hu ) Nekik van az RG 200-ról is szerelési rajzuk, meg minden, nekem valamit át is akartak küldeni, de nem tudtam volna vele mit kezdeni..
Én most rendeltem tőlük az rg 200-hoz dugót(30.000), és hajtókart(20.000), és főtengelycsapágyat(6000) gyárit, mert yamaha volt benne és már 1x megragadt. Hetente jön japánból szállítmányuk, azt mondták.
Viszont én a alkatrészeken túl más munkát nem csináltatok velük, mert profik, meg precízek, viszont iszonyat drágák nekem...
az kompresszió végnyomás, gyári adat szerint a 2Tnek olyan 8körül kell lenni, szóval a blokkod elég jó állapotban van, de ha nagyon érdekel a dolog vedd le a henger és dugót és mérj egy illesztési számot
A www.suzukicycles.org -n meg is tudod nézni meg még más adatokat is....compression ratio : 7,4 : 1
annyinak kell lennie
Gyuriimiricsi én próbáltam azt az rg-t nagyon rossz xD a teleszkópja el van szállva 80 nál riszál a motor alig megy csak fustöl mint az álat meg kopog a hajtókar
szal az nem volt felújítva soha a büds életbe ennyi arról a motorról!
heló 92 es rg-nél mennyi az átlag kompresszzió? mert nekem most 7.5 ez kevés?
Sziasztok!
Vettem egy RG 125 gammát a nagy fejidomosat.Segitséget szeretnék kérni hogy honnan lehet letölteni hozzá szervizkönyvet.
heló én most jutottam el addig hogy fel ujítsam a kis zergémet csak idő közben eltünt 1-2 alkatrész karbihoz súbertű+ a rögzítőjekéne ha tudok segíteni irjatok léci mert szeretenék még idén mocizgatni. email:derzsi.krisztian@freemail.hu előre is köszi
jah most olvasom h már tárgytalan... na mind1
hali!
ez az egyik haverom rg-je. ha jól tudom már elkelt kb 1 hónapja de nem vennék rá mérget. fel kell hívni. egyébként kb 10 hónapja nyomott rá egy teljes generált. nem fojtott verzió, nagyon jól megy, csak a forgalmi szerint annyi Kw-os. és tényleg annyi kilóméter van benne mert van mellette egy af1-ese + egy 1200-es bandit
Sziasztok!

Van egy rgm, 125ös 87-es. Sajnos valami gond van a gyújtással és mivel én nem értek hozzá, arra jutottam, hogy megválok tőle Szóval ELADÓ RG125, ha valakit érdekel: emailem7@freemail.hu
Hay

köszi szépen az ajánlatot,de úgy döntöttem,h mivel még nincs meg a a_korlátolt jigsim,ezéert most egyenlőre veszek egy fiatal Aprilia RS 50-et amíg nem lesz meg a jogsim aztán majd még gyűjtök hozzá lóvét,h vmi nem túl lehajtott gépet vegyek,mert már unom az állandó szögelgetést :S
ez egy fojtott verzió , ha jól látom, de a 17e km HA tényleg igaz akkor nagyon jó vételnek tűnik
tudom fontos az ár....de ha érdekel az enyém heteken belül eladó lesz, addig van még némi munkám vele, télen raktam a blokkba 100e ftot főtengely hajtókar dugó powercsere volt 300körül adom
Hay mindenkinek

Új vagyok még ebben a fórumban,de lehet,h lassan én is tag leszek ezért kérném segítségeteket erről a Suzuki RG 125 grammáról miket kell tudni? Megköszönném a tanácsaitokat.
(előzö mocim egy APRILIA AF1 50 volt)
http://www.hasznaltauto.hu/1744748_suzuki_rg_1992
Köszi!De szerencsére sikerült megoldani!Az egyik csatlakozónál a tank alatt el voltak öregedve a kábelek!Kicseréltem és azóta megy rendesen,meg a biztosítékot is megolvasztotta!
Amikor eladtam a mocimat, második sarokig jutottak vele elszállt a világítás, azóta sincs rajta... nem tudom mi lehet...
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem!Vettem egy 89es Rg125gammát motorhibásan,és azt újítottam fel(főtengelyfelújítás (Prox),csapágyak főteng és váltó,vmint szimeringek,fúrás,új dugó) szval teljes generál!A motorral nincs is semmi baj!2rugásra mindig indul és szép a hangja,DE:
amikor beletettem a vázba a blokkot és rúgtam rajta párat az elektronika elszállt!Megnéztem az izzókat de nem csapta ki,és a biztosítéknak sincs semmi baja!De semmi sem működik,se index se müszerfalvisszajelzők,semmi!

Szval ha vki tudna segíteni azt előre is megköszönöm!
Addig is a legjobbakat mindenkinek és széles utat!