Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyépként ha valakit érdekel eladó lessz!
full generál!
csere érdekel akármire!
Sziasztok kéne nekem 1 kis help valakitöl!powerszelepet hol lehet csináltatni valami jobb fajtát
mert ami nekem van az 1 határ................!
rg 200 hoz semmi sincs se szerelési rajz semmi!lol!
ég kép nincs annyira új a héten lessz
Az a ducatti kié a az adat lapodon nem fanczal Zsoltié
Képet,képet!
ÁÁÁÁ nagyon kemény
ökéletes állapotban van! Olyan erő van benne hogy az irdatlan
Ma megy műszakira, hétvégén viszem ringre meg lepencére megkergetem egy kicsit
Itt nemigazán jellemzőek a rutinos szakik(nem akarok megbántani senkit, de ezt tapasztaltam) inkább az nsr 250, vagy a rs250, cagy a tzr 250 topikban érdeklődj, úgy vettem észre, a rutinosabb szakik inkább oda járnak.
Mellesleg milyen a bringa?
Ezek ma készültek, a polírozás után, majd még polírozó pasztával átmegyek rajta, és utánna már tükör lesz minden
Sziasztok!
Újdonsült rgv tulaj vagyok
Aziránt érdeklődnék hogy vannak e itt rgv-sek mert külön topik nincsen
100as gumival érd be... azzal a legjobb
a régi rg.
Majd
RG I vagy II?
hát sztem olyan 140körüli a max
Malyd kiderűl elviszem most egy szerelőhöz hogy néze meg.Malyd megmondja hogy mi lessz.Nem tudjátok hogy meik a legnagyobb hátsógumi amit fel lehet az rg -re rakni mert cserélni kénne
Akkor az kuplung, nem lehet váltó
Igen Behúzott kuplungnál is adja.
behúzottt kuplungnál adja ezt a hangot?
Törött hajlott léptetővilla, valami csak simán szétugrott, mondjuk eltört egy zéger és azért, vagy ledaráltál vele valahogy egy fogakereket...
Olyan hang mint amikor kuplung nélkűl váltanak,Berakom sebeségbe és utána 4-5 másodperc mulva drálló fogaskerék hangott ad,
kevés infó...miaz h fogaskerék hang?
Sziasztok lenne egy nagy bajom.Van egy rg 80-assom és motanána megcsinálta zat hogy mennete közbe miuttán beváltotam a motrt sebeségbe a voltófelől fogaskerék hangott halottam Mi lehet a bajja ha valakinek van valami infója erről kérem szoljon
87-es évjárat a vékony teleszkópos a motor 50 es papirokkal rendelkezik.
Helló!
Milyen évjárat a motor?
Sziasztokvan egy komplett Suzuki RG 125 ccm-es motoromeladó mindenjóállapotú.
pl:kerekek,henger,hengerfej tehát minden csak a gyujtás hiányzik sürgősen eladó áro alul.
akit érdekel irjon itt és ha komoly adok tell számot addigis köszi
ÁRON ALUL NAGYON NAGYON!