Hát az a dugó hasonlít egy alapjáratállító csavar végére...
160as fúvóka? Te megörültél? 118 kevés ha nem folyott a gép, aprilia rsekben 128-132es fúvóka van gyárilag, ebbe se kell nagyobb hidd el, be kell szépen állítani... de 160as fúvókával be se fog indulni neked...
heló egy 1992 es suzuki rg 125 öm van. Eddig ment 160-170 et ma fater elvitte tesómat motorozni mikor haza hozta a motort tiszta olaj volt lemostam azóta nem folyik sehonnan az olaj de nem megy csak 140 et és azt is csak nagyon nehezen és nem pörög ki csak 11 ezerig én arra gyanakszok hogy meghalt a power . ha valakinek volt már ilyen vagy ha tudja hogy mi lehet a baj az írja már me légyszi! előre is köszi!
Eléggé értek a géphez, bár megfogadtam hogy nem csinálok többet senkinek se gépet, de ha kjell segítslég átugorhatsz, az én kezem már be lett törve az rghez amúgy meg kibaszott részeg vagyok
Csoda történt Lelazult a kuplung középső csavarja! Kicseréltem a hátsó lánckereket, a hátsófék holtjáték állítójával lerögzítettem, a hátsó kereket, vdani-ra hallgatva, balra kezdtem el csavarni és lelazult
Kösz szépen a javaslatokat, megpróbálom. Pesten a XVII. kerületben lakom.
Amikor beindítottuk a motort éreztem, hogy nagyon kis dögös gép lesz belőle.
Még szerelés alatt van, mert alapjáraton és kis gázon szépen megy, de "lecsutkázva" lefulladt.
A szétszereléskor derült ki, hogy a szűrő egy bestuffolt rongy
Sziasztok,
múlt héten sikerült beújítani egy 1986-os 125 RG Gammát, kiderült, hogy a levegőszűrő helyett egy olajos rongy volt begyömöszölve légszűrőként. A kérdésem az, hogy hol tudnék légszűrőt venni bele.
Kösz,
Csaba
160as fúvóka? Te megörültél? 118 kevés ha nem folyott a gép, aprilia rsekben 128-132es fúvóka van gyárilag, ebbe se kell nagyobb hidd el, be kell szépen állítani... de 160as fúvókával be se fog indulni neked...
És ott van a képen a kis dugó is
1. generációs rg robbantott ábra
Akk. ha nem gáz felugranék pestre debrecenből, 10 perc max. ok?
Valószínű :)
Holnap jön a szétb@szott csillagcsavarok kiszedése a blokkbló, később am. imbuszra cserélem őket
Amikor beindítottuk a motort éreztem, hogy nagyon kis dögös gép lesz belőle.
Még szerelés alatt van, mert alapjáraton és kis gázon szépen megy, de "lecsutkázva" lefulladt.
A szétszereléskor derült ki, hogy a szűrő egy bestuffolt rongy
múlt héten sikerült beújítani egy 1986-os 125 RG Gammát, kiderült, hogy a levegőszűrő helyett egy olajos rongy volt begyömöszölve légszűrőként. A kérdésem az, hogy hol tudnék légszűrőt venni bele.
Kösz,
Csaba
Arra a zöld körre gondolsz? az annak a jelölése, h mennyit szedjek le azon a részen az aluból