Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladtam jaja. de most ennek nagyon örülök. hát menni nagyon megy. de lehet vele finoman bánni is kezelhetőségre meg nem olyan vészes.
sztem olyan 24körüli bár ez csak tipp, de miért kell neked javítókészlet hozzá?
Sziasztok
Suzuki rg 80-on gyárilag hanyaskarbi van? És a pontos tipus szánát nem tudjátok amihez javítóklszletet lehet venni
eladtad? Utána rögtön 600as GSXR? Nem túl nagy a differencia? Különben nagyon jól néz ki
jó Pázy senkit sem érdekel a CBR-ed
én ma raktam össze a vasat, kipuff visszapillkonzolja felső villahíd lefújva, nagyon szépek lettek, kicseréltem az egyetlen kiégett műszerfalizzómat is, szal nagyon ááh a hangja kész
csak proxot árulnak, 2 okból: 1. csak az van:D 2. minőségi =csak ez van:D
nekem 20körül volt max 25 de az NAGYON MAX, egy jó és olcsó gépműhelyben olyan 5e ftért össze meg szétnyomják neked
vége lett az RG-s korszakomnak kicsit tovább léptem lehet hogy nem érdekel de itt a kép h mi lett helyette
Vinibali: És kb. hány ft.-ra számíthatok, h mennyi lesz? te gyárit v. prox-ot vettél?
az én vasam már nagyon alakul
ma jött meg a power úgy állítottam be, hogyha nincs a biztonsági pöcök még akk se érjen bele, kipuffot felső villahidat visszapilltartót lefújtam, nagyon szépek lettek, hnap megyek a múzerfalba izzókat venni
majd hnap többet tudok mondani, további szép napot csőcső
cső pinkmotors, vagy közelebbi suzuki ker, kerből olcsóbb
sztem ha a 2 furatot leméred már tudják, de lehet tipus alapján m1:)
alcsó csapszeggel és csapággyal, felső csapággyal és ha mákod van hézagolóval is adják, nekem nem járt hozzá de a régi is nagyon jó volt
Hol is lehet kapni 1 generációs rg-hez hajtókart? ez egy szett amúgy? csak mert jó lenne, h ha lenne mellé hézagol tárcsa is ami a kar és a sonka közé kell
De miért cserés?
Egy alutömb... nem romlik az el csak úgy... általában nagyon széppen meg lehet javítani...
jovan akkor
tesója esztergályos...az megcsinál mindent!
mindegy kiviszem győrihez nézze át az egész blokkot..oszt megcsinálja amit kell
Én a kawasaki-ra esztergályossal csináltattam hengerfejtömítést! És tökéletes volt!
am még nincs nálam a dugo de 2 nap alatt lentlenne.... hogy oldod meg?:D
Bazd Halter gyere el azt megoldjuk...miért nem szólsz ha kell valami?
nemtudom honnan szedjek,de már megesz az ideg hogy itt az uj dugoszett és nembírom összerakni...mit csináljak?
pinkmotorsnál már érdeklődtem..seemmii... hát cserés..
hengerfejtömítés pl: pinkmotors
Mi baja?
üdv. nemtud vki szerezni RG50 Wolfhoz hengerfej. és hengertalp tömítést? nemtalálok sehol..:S
jó az mzé is, de ha már van gyári
Amúgy régi rg...
új vagy R(é)G(i)? fesszabályzót sztem tudsz csináltatni, ha van rajzod