jó Pázy senkit sem érdekel a CBR-ed
én ma raktam össze a vasat, kipuff visszapillkonzolja felső villahíd lefújva, nagyon szépek lettek, kicseréltem az egyetlen kiégett műszerfalizzómat is, szal nagyon ááh a hangja kész
csak proxot árulnak, 2 okból: 1. csak az van:D 2. minőségi =csak ez van:D
nekem 20körül volt max 25 de az NAGYON MAX, egy jó és olcsó gépműhelyben olyan 5e ftért össze meg szétnyomják neked
az én vasam már nagyon alakul
ma jött meg a power úgy állítottam be, hogyha nincs a biztonsági pöcök még akk se érjen bele, kipuffot felső villahidat visszapilltartót lefújtam, nagyon szépek lettek, hnap megyek a múzerfalba izzókat venni
majd hnap többet tudok mondani, további szép napot csőcső
cső pinkmotors, vagy közelebbi suzuki ker, kerből olcsóbb
sztem ha a 2 furatot leméred már tudják, de lehet tipus alapján m1:)
alcsó csapszeggel és csapággyal, felső csapággyal és ha mákod van hézagolóval is adják, nekem nem járt hozzá de a régi is nagyon jó volt
Hol is lehet kapni 1 generációs rg-hez hajtókart? ez egy szett amúgy? csak mert jó lenne, h ha lenne mellé hézagol tárcsa is ami a kar és a sonka közé kell
Suzuki rg 80-on gyárilag hanyaskarbi van? És a pontos tipus szánát nem tudjátok amihez javítóklszletet lehet venni
én ma raktam össze a vasat, kipuff visszapillkonzolja felső villahíd lefújva, nagyon szépek lettek, kicseréltem az egyetlen kiégett műszerfalizzómat is, szal nagyon ááh a hangja kész
nekem 20körül volt max 25 de az NAGYON MAX, egy jó és olcsó gépműhelyben olyan 5e ftért össze meg szétnyomják neked
ma jött meg a power úgy állítottam be, hogyha nincs a biztonsági pöcök még akk se érjen bele, kipuffot felső villahidat visszapilltartót lefújtam, nagyon szépek lettek, hnap megyek a múzerfalba izzókat venni
majd hnap többet tudok mondani, további szép napot csőcső
sztem ha a 2 furatot leméred már tudják, de lehet tipus alapján m1:)
alcsó csapszeggel és csapággyal, felső csapággyal és ha mákod van hézagolóval is adják, nekem nem járt hozzá de a régi is nagyon jó volt
Egy alutömb... nem romlik az el csak úgy... általában nagyon széppen meg lehet javítani...
Amúgy régi rg...