Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek bontásra itélt rgje? kéne pár cucc a fékhez, kéne a vízpumpa fedele, meg ha van egy fesszabályzó is...
dehogy,még finom is voltál hozzá,:D jól tetted,
ez egy csicskaháziszargecihuszár, hogy a kurva annyát felhívom érted, pont van egy balod powerje, de okoskodik össze vissza hogy áh egy ilyen meg olyan, és hogy titánium meg kurva annya van benne, és akk feladja szombaton a postán várok 1hetet rá felhívom és a haverja mondja h kiment svájcba, felhívom 10nappal később mondja h persze feladom csak bezárt a posta, jó aláírom ez nem az ő hibája.
de az hogy kijön a csomag 2hete epekedve várom, minden reggel a postást vártam és amikor kijön egy ilyen szar középsőnek a stiftje kifúrva, a nyeles meg kijárta a bemarását, és mind3 át van fúrva megmenetezve és összecsavarozva, MIEZ?! és erre vártam 2 kibaszott hétig, és mondta h 15ért odaadja az egészet és ez tutira jó meg össze vannak kopva..,Suzukiban 17ért hozzák a nyeleset
és amikor felhívom akkor még van pofája mellébeszélni és azt mondani h ő mikor beszélt velem így?
és h ő nem ért hozzá mondom tudod h milyen célja van, és még okoskodtál is hogy ez ilyen meg olyan...
nemtudom lehet csak engem bosszant ez annyira fel h 2hétig vártam a kamu szarra és közben már rég motorozhatnék....
bocs a csúnya szavakért de nagyon bosszant az arcátlan hazugság és a pofátlanság, méghacsak 17éves is vagyok mondhatjátok hogy nagy a szám, de aki már várt valamit az érti h miről beszélek....
bemész egy jobb csapágyboltba és ott tuti lesz, ha nem akk meg hozatnak
de nem is biztos hogy szar az a simmerint
Faxa csávó ez az Alkatrészes, úgy látom nem csak engem szivatott meg.
...megérdemelné, h ráküldjem az apeh-ot, még ismerősöm is lenne hozzá...
nah fogaskeró az van! de szimeringet még nem találtam sehol nem td onnan lehetne beszerezni?
*lett
Köszi szépen! felhívtam a srácot azt mondta hogy most bont egy 92 es RG-t szal valszeg lesz fogaskeró Mégegyszer kössz az infókat meg a tanácsot! Majd megírom milyen lessz a végeredmény
basszameg
írtam csomót képpel erre lefagy
nah mind1, annyi a lényeg hogy a kuplungoldali simmering lejön blokkbontás nélkül is kifelé a baloldali simmering csak befelé, sztem Suzuki kereskedés...ne számíts olcsó pénzre, ha 2.gen RGd van akkor van egy srác akinek talán lehet, de nagyon neheztelek rá, mert át akart kúrni egy powerrel amit 2hétig vártam, és addig ideért volna a kerekedésből, nha mind1 Subinak hívják 06304881918
sok sikert:)
itt egy kép az enyémről, a pontok jelzik az illesztés helyét, vagy nem emlékszem már hogy is néz ki pontosan a cucc, de ESZTERGÁLYOSSAL BESZÉLJ , az tuti nem gánymunka és ha szerzel valami nagyon jóminőségű acélt akk kockázat sincs sok sikert, ha elakadtál írj
Nah kinyithatom a buxát:S:S leszedtem a kupoung oldalról is a deknit és el van törve a balansz tengelyen a fogaskerék:S meg a főtengely szimering is el van szállva.....
bakker már dipólusú opelgyertyát is raktam belexD de ugyan olyan szar az egész karbit meg a légszűrőt már 6000x kitakarítottam de semmi...de itt vmi más baj lessz mert az olajat vmiért elnyomja főtengely szimering lessz valszeg de majd elviszem már olyanhoz aki tényleg ért hozá nem barkácsolom meg inkább me ilyen motort még életembe nem láttamXD a simo meg az rs az más volt azok egyszerűek akármikor szétszedem meg összerakom de ehez nem merek hozzányúlni.
na ilyet még nem basztam
hogyne lenne normális az új RGn korszakalkotóan van olajfürdős generátor, ne ijedj meg az direkt olyan:) a ki nem pörgést inkább rossz karburálás gyertya vagy légszűrőnél keresd
Dani... ezek alap dolgok
Nem mind1 az sem hogy milyet és hogy rakod be, nem mind1 mekkora felület marad tömítésre... azért nem olyan egyszerű ez
Igen emiatt utánna is néztem, h milyenek kaphatók, vagy karbont vagy üvegszálasat veszek egyszer vinibali mondta, h lehet kapni ilyen lapot ezekből, kivágom aztán berakom, de még nem találtam hasonlót, de nem adom fel
Ja meg lamellát lehet cserélni mondjuk karbonra, akkor is erősebb lesz a gép...
Kibővíteni meg lekerekíteni szabad a járatokat, meg öntési hibákat eltüntetni, belógó csavarokat leköszörülni, lyukakat epoxival kitölteni... de mást ne csinálj vele...
Az igazság szerint azért lehet bennük, h nagy gázadáskor ne emelkedjen mindig a mocc, a pcknek pont akkora súlya van , h lent tartja a gépet
Hát biztos azért van mindenen, még a gp motorokon is...
Am. én vok az az elvetemült Hidd el, jobb így a gépnek! nincs szerepe annak a vacaknak, mivel ívesen lefelé megy le a levegő, azért pont akadályozzák ezek a pöckök a szabad áramlást
gp gépeken is van olyan... nem véletlenül, áramlatirányító szerepe van...
Igen nemtom, h ki volt, de eléggé nem ért hozzá, szal inkább fogja vissza magát mielőtt még gp gépet alkotna
Jajj valaki kérdezte nemrég itt hogy kireszelje egy a membán fémpöckeit, ne mert azok segítenek az áramlásban, ha kireszeled vagy vágod akkor szarabb lesz...
Basszus pedig mi jó géped van már