Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stimmel, csak rosz helyre címeztem
az elöbb csak 50et láttam esküszöm
Majd amikor kész lesz az enyém is összefuthatnánk már van egy másik srác is (romi92) neki is van egy rg-je, elég komoly az is
50es? biztos vagy te ebben? nem volt belőle 50es, a legkisebb 80as , az 50es más formával vázzal jött ki és később
Fúh múlthét hétfőn vettem meg a kis szentemet Nem nagyon járkálok, arrafelé
MadMind nekked mióta van meg az rg?
Sámsonba nem szoktál mászkálni?
Szia
HSámsoni vok csak Debrecent írtam mert Sámsont senki nem ismeri
Hi Diabolo, énis debreceni vok, csak kíváncsiságból melyik utcában lax?
De az se biztos, hengerem van, egy nagyobb kompressziójú hengerfejjel, meg blokköntvényem meg váltófogaskerekek, de úgy összeségében semmi hasznos
Ezeke már nincsenek, talán egy első sárvédő akad
Ha nem tok szerezni akkor marad a Faricskálás.Oldalidom nincs rg-hez nekekd? Mert kén egy havernak+km/óra
egyáltalán nem... nem használsz belőle semmi épen...
Az is jó ahogy te mondod de egy üllést általakítani könnyeb.
Nem értem ehhez minek vágnál szét egy rg ülést?
Fémlemezből kivágod az alapot, veszel szivacsot, azt is kivágod, és ráhuzol egy bőrt, avgy m,űbőrt ahogy tetszik...
Holnap jön meg a JT kis- és nagy lánckerék meg a KMC lánc
Egy ülésesre meglessz csinálva de az én Ülésemet nem akkarom szétvágni.Ezért kellene egy donor üllés
Mit szeretnél vele csinálni? Neked nincs?
Sziasztok nincs egy rg-hez üllésetek a régi rg-hez kellne mert kap egy kis optiai tuningot és kellene egy üllés.
Mostmár Mindegy,megtaláltam ami nekem kell a pinkmotorsnál,köszi vinibali, ezt írták ''A katalógusunk az RG 50 W típust hozza (2T), és ehhez a Prox 01.3001 kódú
(fúrható) dugattyú szettjét tudjuk ajánlani, amitartalmazza a dugattyút,
csapszeget, gyűrűket, zégert, az ára pedig 7.200-Ft.
Ebből rendelek 60asat és szépen bejáratva remélem jó lex. További jó napot.
Akkor kompletten mennyi lenne sztetek táboriéknál? Fúrás Dugo Gyűrű?
táboriék tudnak dugót is, meg gépmunkát is elvégzik...
3ezer, az nem pénz a minőségi munkáért...
KÖszi szépen,táboriékat ismerem volt simsonos időmből,a pinkmotorsra ráírtam hogy van e nekik ehez dugójuk,ha seemi akkor szervíz.. :)
Suzuki kereskedő....
vagy pinkmotorsnál kérdezz rá....sőőőőt
www.taborituning.hu - az öregnek biztos van vmije, de furatni ne oda vidd! mestermunka, de nagyon drága
Üdv.!

Suzuki Rg50 wolf om van,és már elég roggyant a dugo +gyűrű, és kellene rá egy furás is ez lenne a 2.fúrás,tehát akkor már kerekre 60asra kellene furni,nemtudtok valahonnan nekem minőségű dugot gyűrűt hozzá?