Nem értem ehhez minek vágnál szét egy rg ülést?
Fémlemezből kivágod az alapot, veszel szivacsot, azt is kivágod, és ráhuzol egy bőrt, avgy m,űbőrt ahogy tetszik...
Mostmár Mindegy,megtaláltam ami nekem kell a pinkmotorsnál,köszi vinibali, ezt írták ''A katalógusunk az RG 50 W típust hozza (2T), és ehhez a Prox 01.3001 kódú
(fúrható) dugattyú szettjét tudjuk ajánlani, amitartalmazza a dugattyút,
csapszeget, gyűrűket, zégert, az ára pedig 7.200-Ft.
Ebből rendelek 60asat és szépen bejáratva remélem jó lex. További jó napot.
Suzuki kereskedő....
vagy pinkmotorsnál kérdezz rá....sőőőőt www.taborituning.hu - az öregnek biztos van vmije, de furatni ne oda vidd! mestermunka, de nagyon drága
Suzuki Rg50 wolf om van,és már elég roggyant a dugo +gyűrű, és kellene rá egy furás is ez lenne a 2.fúrás,tehát akkor már kerekre 60asra kellene furni,nemtudtok valahonnan nekem minőségű dugot gyűrűt hozzá?
Sámsonba nem szoktál mászkálni?
HSámsoni vok csak Debrecent írtam mert Sámsont senki nem ismeri
Fémlemezből kivágod az alapot, veszel szivacsot, azt is kivágod, és ráhuzol egy bőrt, avgy m,űbőrt ahogy tetszik...
(fúrható) dugattyú szettjét tudjuk ajánlani, amitartalmazza a dugattyút,
csapszeget, gyűrűket, zégert, az ára pedig 7.200-Ft.
Ebből rendelek 60asat és szépen bejáratva remélem jó lex. További jó napot.
vagy pinkmotorsnál kérdezz rá....sőőőőt
www.taborituning.hu - az öregnek biztos van vmije, de furatni ne oda vidd! mestermunka, de nagyon drága
Suzuki Rg50 wolf om van,és már elég roggyant a dugo +gyűrű, és kellene rá egy furás is ez lenne a 2.fúrás,tehát akkor már kerekre 60asra kellene furni,nemtudtok valahonnan nekem minőségű dugot gyűrűt hozzá?