azért gondolhatod, hogy nem adnak el olyan rossz minőségű dugót, ittis meg kell feleljen pár szabványnak, de ha a 2T-t hidegen nem gyilkolog jó bajáratod és jó olajjal mész örök élet
Ne érts félre, nem akartam bunkózni Csak a fordulaton kívül nincs más külömbség az rg és az etz között (meg persze a lóerő, de az most nem lényeg am. a 125-ös rg tom h gyári érték a 25 ló, de 33-35 lovas gépeknek kell lenniük, az újabb változatok pl. 1992 azok meg főleg ) , ráadásul az rg-nek még jobb is a kenése (pl. dugó csapszeg fölötti üres rész)meg ha az ember szépen előmelegíti használat előtt a moccot, és 11 alatt használja akkor, elég sokáig fog tartani a sokkal olcsóbb dugó is. Hogy akarjam kifejezni magának : Városi vagy átlagos motorozáshoz elég az olcsó is.
Figy azért ez is csak egy motor, semmilyen olyan helyzetnek nincs kitéve az ilyen motor mint egy gp változat, kibír ez is mindent az etz 150 moccomhoz sem vettem ilyen drága dugókat
Összefoglaló
-Pinkmotors: Wössner Suzi RG 125 dugattyú (54-es méret, érdekes, 56-tól kezdődnek..) 23000Ft+6000 2 gyűrű.
Cívis motor:13000 Ft meg még pár helyen
NA sziasztok komolyan annyit megy 110es polini van rajta kocsival mértük meg hát sztem azis sokat számit h 50kg vagyok :P nemtom de annyit megy 135-140
alattam az egy kérdés h alattatok menyit mmegy meghát mostlett teljesen felujitva
szval ezvan
lenderékhez csináltass lehúzót esztergályossal, ne állj neki semmivel!
Dugóban azt mondom, hogy a Suzukiker(Motorrad) is a Pinkmotorsból hozza, sőt még olcsóbb is
kuplunglamella, sztem azis kereskedő vagy www.bikeparts.hu!
Ha a blokkal elakadnál, írj rám le va fotózva, meg emlékszek is nagyjából mindN alkatrészre
Az az igazság, h most fogom szétkapni valahogy a blokkot, (úgy vettem meg, h nem indítottam be, és még azóta sem próbálkoztam vele, mert szétment a dugattyú), szerintem, főtengely felújítást fog kapni, sőt biztos is hát nemtom, sokallom azt a 140-et .Elég nagy hátrány, h alig van hozzá alkatrész, pl. a lendkerékhez is kellene majd lehúzó, de nemtom, h majd honnan szedjek.... aztán még kuplung lamella is kellene, a dugattyúról nem is beszélve
csákány figy majd a suliba keress már meg dumálni akarok veled MAD MIN ! nah megvagy elégedve az rg vel? az enyém 80as volt egy kicsit felpiszkáltam és egyböl jobblett :P:P pár ezer forint jópár :P:P és elértük a 135-140 km/h-t
Mi dúrva már, a múltkor haverom rámírt, h látta, h van egy új moccom rg 125. Mondta, h az ő öccsének is van egy RG-je, és h, épp meg akarja tervezni a végleges külsejét a gépnek, erre meg itt egy srác aki ideírt, kíváncsiságból megnéztem az adatlapját erre meg látom, h Hosszúpályi, na mondom ő lesz haverom öccse :D Romi92: A tesódnak vok a volt oszt. társa
Sziasztok Én új vok a fórumon azt szeretném kérdezni h táboriéknak van vmi weblapjuk vagy email címük?NEKEM egy 110ccm suzuki rg-m vAN 80as gyárilag csak polini tuning lett rá rakva főtengő meg stb ha valakinek véletlen van a 80ashoz termosztát eladó az szolhatna email cimem : romi92@freemail.hu várom válaszotokat
Szerintem is ocsmány h ilyet tettek bele.
nem csodálom h mindig behal szegény.
Remélem tudok szerezi nem tűnik nagy cuccnak csak az a baj h nem tudom még a tipusát se mert lekopott róla.
nagyon jó lehet a 6500forintos dugó
-Pinkmotors: Wössner Suzi RG 125 dugattyú (54-es méret, érdekes, 56-tól kezdődnek..) 23000Ft+6000 2 gyűrű.
Cívis motor:13000 Ft meg még pár helyen
http://shop.unas.hu/shop_artde... -6500 Ft
Ennyi
alattam az egy kérdés h alattatok menyit mmegy meghát mostlett teljesen felujitva
szval ezvan
De igaza van MadMind-nek, sok lesz az a 140 km/h.
Az én vasam 25-ös, talán 1x mentem vele 135-öt, sokkal több szerintem az enyémben sincs.
Tényleg, ha már itt tartunk csak kíváncsiságból fórumozók (új 125-ös Rg-sek):
Kinek mennyit megy koppon a verda?
Dugóban azt mondom, hogy a Suzukiker(Motorrad) is a Pinkmotorsból hozza, sőt még olcsóbb is
kuplunglamella, sztem azis kereskedő vagy www.bikeparts.hu!
Ha a blokkal elakadnál, írj rám le va fotózva, meg emlékszek is nagyjából mindN alkatrészre
nem csodálom h mindig behal szegény.
Remélem tudok szerezi nem tűnik nagy cuccnak csak az a baj h nem tudom még a tipusát se mert lekopott róla.