Hát ez egy sima kis gagyi villanymotor, nem gondoltam volna hogy ilyen van benne, neten nézz körül, talán vaterán is találsz ilyet, vagy nézd meg esteleg lomexben
Skacok!
Mit lehetne kezdeni az RG első 16 colos és a hátsó 18 colos felnijével?! ki lehet cserélni az újabb (1992-) RG kerekeire? bááár nemjó, mert azok már hátul is tárcsásak :S
amikor én elvittem a főtengelyt, az öreg azt mondta h van egy szám hogy mekkora mozgása lehet, nem emlékszem nem mondta h mennyi lehet, nemtom neked hogy van de nekem van/volt 2ilyen réz/alcsiszerű alátét, a dugónál sajna nem volt, oda én csináltattam...
emékszem viszont hogy olyan szoros lett hogy fostam, nehogy megszoruljon...de ezek szerint jó lett, ~900km lett a gépben összerakás után...
Így képen nem jön át, de kb 2*2mm a különbség a két nyílás között, meg aztán nem is ez a fő beömlőnyílás.... bár nem hiszem de azért meg kéne nézni alsó gyűrűnek hol van a hornya, hátha pont oda esik... és azért van az ott, de ez nem hiszem ennyire nem kéne lejönnie
a membrán, nem függ össze a beszívott levegővel, minimálisan, a célja csak a szufla benttartása
az tudom hogy a vékonyabbtól a vastagabb membrán felé haladva magasabb fordulaton "erősíti" meg a motort....
az 1.es valszeg fojtás lehet, elv szimmetrikus az egész...
a 2..hát azis gyűrűvezető, nem hiszem hogy sokat osztana szorozna ha kivennéd ezt vagy a 3.at
NEm igazán látom értelmét ennek a formán, tényleg nem... fogalmam nincs miért csinálták így... amúgy sok sikert a reszeléshez... elég kis nyílás az... és persely nem tudom kiszedhető e... de nem igazán hiszem...
Mit lehetne kezdeni az RG első 16 colos és a hátsó 18 colos felnijével?! ki lehet cserélni az újabb (1992-) RG kerekeire? bááár nemjó, mert azok már hátul is tárcsásak :S
emékszem viszont hogy olyan szoros lett hogy fostam, nehogy megszoruljon...de ezek szerint jó lett, ~900km lett a gépben összerakás után...
az tudom hogy a vékonyabbtól a vastagabb membrán felé haladva magasabb fordulaton "erősíti" meg a motort....
a 2..hát azis gyűrűvezető, nem hiszem hogy sokat osztana szorozna ha kivennéd ezt vagy a 3.at