késő...már vettem egy 25mmes 20cm hosszú Al-Cu rudat, elvittem esztergályoshoz, már sokat olvastam róla, sztem forrósítós-hűtős rendszerrel kicsit megeddzem
Hali!
Nem tudja valaki hol tudok a powerhez villanymotort venni?
Ritka? próbáljam meg összeforrastani?
Minden más jó csak a villanymotor áramszedője tört le.
Sejtettem, hogy színesfémboltban nem fogsz találni, mondjuk én Bcs-n néztem, de mindenhol csak néztek rám mint a hülyére, hogy mit akarok. Szóval szerintem maradj te is a farikcsászásnál , úgy nem fog meglepetés érni .
Hőállóság? Nem tudom, hogy az MTZ dugó mennyit bírt anno, de én már majdnem 150 Km-t lementem vele (volt, hogy hosszabb ideig 10.000 rpm fölött forgott), úgyhogy ha eddig nem olvadt be, akkor szerintem ezután se fog.
Szar meló a reszelgetés, tudom, de szerintem vágj bele nyugodtan.
csőőő
Raul. ma voltam METALLOGOBUSBAN(legnagyobb budapesti fémker), de csak rezes alcsijuk volt, gondolom nem lehet kapni Ni-Cu-Al-t csak ha vmiből farigcsász, mostmár csak rá kéne jönni hogy ez hány fokig hőálló, nem tudnál vmerre nézelődni, mert én nem találtam sehol
aztán remélem hétvégére össze tudom dobni a masinát...
Nincs rajta önindító, és érdekes a szívás rendszere, hengeren van a szívócsonk, de két felé ágazik, egy megy be a dugóhoz, egy megy lefelé egyenesen a karterbe...
Na holnap lesz meg az új moccom, RG 125 :D :D Légszi valaki linkeljen már be egy használati útmutatót/repair manualt vagy küldje már el a tococska@freemail.hu címre ,köszi!
köszi szépen. Hát most Elvittem Szerelőhöz Átnézni az egész blokkot,+dugo, gyűrű csere,és 1 furás lesz bele téve mert már kicsit gyenge is. Majd meglátjuk ha kész lesz,hogy produkál.
természetesen Ön -indító , de ne aggódj nem fognak látni hogy rugdosod fél óráig. Ha 2.-ra nem indul akkor ne is vedd meg azt az egyedet! de az újabb generációkon asszem már van önindító. Nézzük a dolgok jó oldalát! nem romolhat el .
Épp motorvásárlás előtt állok :) a célpont egy RG 125-ös 1990-es modell, na most az lenne a kérdésem, h ebben a gépben van önindító? a forgattyús házba szív? tudjátok, h hol találok hozzá szervizkönyvet, vagy vmi hasonlót?
Előre is köszi
Darál az mit jelent? csörömpölő hang vagy mélyebb búgó -morgó inkább? csak odáig pörög ki vagy utána elmúlik? De ha eddig 8000f/p fölött használtad akkor előjöhetnek az efféle dolgok Valószínű megadta magát valami /nem mondom mi?/, és a gyűrűtörésnél előfordulhat ilyen jelenség ha jól tudom. de ne nagyon mennyél vele így mert nőnek a javítási költségek. ha szerencséd van akkor gyűrűcsere, ha a hengert is húzta akkor már keményebb az összeg. Ha a főtengelycsapágy van oda akkor az is hangot ad ki amikor veri a hengerfejet. Persze ez feltevés! lehet akármi más! Gyújtást állítgattad mostanába? a túl nagy előgyújtásnál a gyűrűket terheled le és vagy bírja vagy nem!
Lenne egy kérdésem,nemtudjátok h mi a baja a motoromnak(RG50 WOlf) hogy 5-6000 körüli tartományba darál,és majd kirugja magát? Nem értem mi baja lehet.
Köszi a linket de most ott nincs fennt semmi. ha megvan neked akkor át tudnád küldeni valamilyen formában? előre is kösz! Warez vagy elég az is hogy az 50-esé az rámegy vagy sem üdv!
Helló mindenkinek! Motorvásárlás előtt állok és tetszik az RG 125 új szériája amit kb 92-től gyártottak (pontosan nem tudom). Érdeklődnék hogy ezek a motorok hány lóerősek, mennyi a végsebességük, mennyire megbízhatóak, mennyi kilométernél kell dugót stb. cserélni benne. Ja és ha valaki tudja ugyanezeket a 200 köbcentis változatról akkor azt is megköszönném.
Előre is köszi
aztaaaaa, lehet énis ránézek:)
viszont a vidi azért érdekelt vna ha kivan tolva a géped h tényleg milyen a hangja...mert egy zárt térben nem lehet vmi jót csináni, azért díjazom, lassan énis csinálok majd
A régi ergének a ülésre lenne szükségem nincs valamékötöknek nem baj a levan lakva mert át lessz alakitva.Ellőre is kösszi