Szia János!
megkaptam az átutalást,sűrgösségivel feladtam a dobot!
egy kicsivel többe került de sebaj:) holnapra ott van!
mellékeltem egy képet a postán kapott papírról!
köszönöm a bizalmat!
Suzuki Rg 125 Gamma 89' évjárathoz régebben volt nekem nagyon szép szerviz könyvem pdf-ben de most nem találom a gépemen. Valaki tudna segíteni rajtam?
elvitte a sógórnőm a postára és 1770 +az utánvételidíj ahogy említettem mert 4 kg fölött van:S
de lásd nem viccelttem mert még nem vt szívem kicsomagolni:S
biztos h nem kell?
sajna nincs annyim h feladjam mert diák vagyok...
előre utalással oké
ha nem küldeném el akk jelents fel.
annyian csinálják ezt nem tudom mitől tartasz..
Akkor a fekete sárvédő biztosan kellene,annak mennyi lenne az ára?
A kipufogó úgy néz ki hogy nem,de várnék még pár napot ha nem gond,mert lehetséges hogy fog kelleni más alkatrész is,és akkor hamarosan jeleznék hogy kell-e más,vagy csak marad a sárvédő,ha így jó neked?
üdv!
1770 ft.csak a feladás,de ehhez még hozzájönne az utánvétel díja,tehát többre jön ki csak a feladás mint az amit vettél.
szóval inkább utalj előre!
jobb ha feladod ajánlva a címemre a pénzt 4000Ft-ot és ha itt van akk küldöm is!
megkaptam az átutalást,sűrgösségivel feladtam a dobot!
egy kicsivel többe került de sebaj:) holnapra ott van!
mellékeltem egy képet a postán kapott papírról!
köszönöm a bizalmat!
2500Ft az ára.
Suzuki Rg 125 Gamma 89' évjárathoz régebben volt nekem nagyon szép szerviz könyvem pdf-ben de most nem találom a gépemen. Valaki tudna segíteni rajtam?
de lásd nem viccelttem mert még nem vt szívem kicsomagolni:S
biztos h nem kell?
sajna nincs annyim h feladjam mert diák vagyok...
előre utalással oké
ha nem küldeném el akk jelents fel.
annyian csinálják ezt nem tudom mitől tartasz..
Akkor a fekete sárvédő biztosan kellene,annak mennyi lenne az ára?
A kipufogó úgy néz ki hogy nem,de várnék még pár napot ha nem gond,mert lehetséges hogy fog kelleni más alkatrész is,és akkor hamarosan jeleznék hogy kell-e más,vagy csak marad a sárvédő,ha így jó neked?
Köszönöm!
Az ezüst könyökös kipufogó tartója repedt,a tiszta fekete tökéletes.
ára2500Ft
1770 ft.csak a feladás,de ehhez még hozzájönne az utánvétel díja,tehát többre jön ki csak a feladás mint az amit vettél.
szóval inkább utalj előre!
jobb ha feladod ajánlva a címemre a pénzt 4000Ft-ot és ha itt van akk küldöm is!