RG 80 ast ajánlottak nekem megvételre.
Van nagymotor papírom de nem rendszámos mert 50 esként használták.
Van e e téren tapasztalat? Nincs kedvem büntit fizetni...
Jaa hát ott én is kérdeztem. Nekem is írták, de honnan szerez hozzá GYÁRIT, amikor azt 25ért árulják minden suzukis helyen? Amúgy 49,5re kell fúrni a másik dugóhoz, nem mindegy. 47 az alapméret. Azt hittem valami más boltot tudsz.
Látom ti értitek a dolgotokat.Ha egyszer rendbe rakom a gépem, és vigyázok rá, akkor az meddig lesz nekem jó? Sokszor befürödtem már és kicsit parázok.
Ezt most verd ki a fejedből! Az """olcsó"""-val szoptam két évig, és annál is pont az volt a gáz, hogy túlméretre kellett fúrni, RGV-nek pedig nincs túlmérete. Ennek következtében a gyárira visszaállítás esélye épp a 0-val lett egyenlő, az olcsó dugók meg sorba szorultak meg, vagy kipergett a stift belőlük...
Ennek fényében mérlegeljél!
Nemrég vettem két használt gyári nicasilos hengert két használt gyári dugóval, és láss csodát! Működik, és nagy meglepetéseket okoztam a Bükkben vele "kicsit nagyobb" motoroknak.
A szakiautós boltnál kérdeztem rá mert összel nekem is fog kelleni és azt irták vissza hogy kb 15 ezerbe van a gyári de ha olcsóbban kell van másfajta csak ahoz 47,5 re megkell furatni az 7000 valamennyi
Attila vagyok Tatabányáról, és amit mondani szeretnék, az hogy egész jó áron jutottam hozzá egy rg 80 ashoz, de még nem volt ilyen gépen nem értek hozzá. Amit tudok biztosan az két gumicsere és első fék feltöltés mert az 0. Amit pedig tanácsoltak az dugó, gyűrű és léptető villa csere. Persze ezen kívül teljes olaj csere. kérdem én tőletek kb. mibe fog ez nekem kerülni? A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi, hát én itt is meg az ország másik feléhez is írtam, 25 a dugó ott is. Itt is. Lehet végül németországból lesz, sok más cuccal, ott szinte mindent lehet kapni.
RG 80 ast ajánlottak nekem megvételre.
Van nagymotor papírom de nem rendszámos mert 50 esként használták.
Van e e téren tapasztalat? Nincs kedvem büntit fizetni...
Az 50 es rg-nek másabb a külselye ahogy néztem...
http://vateraauto.hu/hirdetes/... - ezt ajánlották