Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom/Remélem a bejáratás miatt több olajat adtál neki, innentől kezdve normális a jelenség. Nem tudja elégetni az összeset. Ha meg nincs az olajszivattyú bekötve, akkor pláne. Majd ha lement a járatás, be kell állítani az olaj mennyiségét és jó lesz.
Ma motorozgattam egy kicsit hosszabb távot és a kipufogó köpködi az olajat olyannyira hogy még a felnin is van belőle.A motor teljesen fel van újítva,még csak járatom kb úgy 200km mentem vele azóta.Valaki tud segíteni.
Rendben várom.
jövőhét folyamán adom fel!
2000FT +posta
Hello mindenkinek nincs valakinek suzuki rg 80 -hoz eladó rezo kipufogója ?
Sziasztok Suzuki rg 50 wolf bontott alkatrészei eladók. ha valakit érdekel valami üzenjen.
rendben küldöm hamarosna!
Sziasztok vannak eladó alkatrészeim a régebbi suzuki rg 125 höz ha valakinek szüksége van valamire irja meg de lesz lista is az alkatrészekről csak még nem volt időm.
Küldheted,ha az ár 2000ft+posta költség.Postacímem 2645 Nagyoroszi Felszabadulás út 112 Lakókocsigyár Laczkó János.Előre is köszönöm.
nekem is hegesztve vt
nemtom miért,úgy vttem,csak vettem rá egy sport dobot és ezt levágtam és el tettem,szal igen hegeszteni kell
Rá kell hegeszteni a dobot a cső végére?Gyárilag bilincses.A képekből nem derül ki.
na itt vannak a képek:)
folytás még benne van meg minden:)
tök nehéz dob :D
így néz ki fellelt állapotában (az egyik képen kicsit elvan mosódva)
adsz 2000Ft-ot meg fizeted a postát ami sztem kb 1000 ft és a tiéd,én már úgy sem használom...
Sziasztok! Suzuki Rg 80-hoz keresek hajtókart! Jó állapotút, akinek van feltélenül irjon! előre is köszi!
rendben
Nekem jó,csak meg tudjam nézni.
arról max este tudok mert anyum telójáról tok csak képet feldobni,ő meg eltűnt mint a kámfor :))))
szal este,vagy hnap
A két végéről kellene
már küldtem :)
itt van róla kép :)
A posta nekem jó,de küldjél róla még képet.Köszi.
Én is teljesen fel újítottam kisebb vagyont költöttem rá. Az enyémnek is ugyanez a baja,érdeklődtem minden fele és azt írták és mondták hogy legyek türelmes járassam be becsülettel és aztán jó lesz majd.A járatás úgy 1000-1500km.
szia:)
megvan!
szép állapotban!
jó ráccsal (suzuki feliratos)
mivel már nem használom mert motort váltottam így hát odaadom neked 2500FT-ba +posta
de találkozhatunk is és személyesen is átveheted ha gondolod:)
meg van még a kipufogó dobod? Mi az ára?
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 89 es 125 ccm es rg_m. most lett felújítva a motorja.
A problémám az lenne hogy nem pörög 6 ezernél jobban mert mikor ráhuzom a gázt 6 ezernél betortyanik mintha sok anyagot kapna. álló helyzetbe meg pörög rendessen de menet közben meg nem akar rendessen pörögni van amikor még egyesből se tudom feljebb váltani.
Gyertyát már cseréltem de ugyan azt csinálja.
Kérlek titeket segítsetek ha van ötletetek.
Köszönöm
nincs mit :-D