Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Íme a képek a hengerről de nem valmi jó minőségű a kép
Próbáltam úgy fényképezni hogy lehessen látni kicsi nyomódás van benne,felkapott egy törött darab tűgörgőt.Remélem látható a képeket ha érdekel hívj ezen a számon 06302972436
94eshez...a dugónak mi a baja?
Milyen évjáratúhoz kell mert az enyém 89-es.
itt vanak a képek
halli a munka henger karral 5000 ha kell adj egy cimet
szia érdekelne a munka henger a fék karal együt menyibe adnád köszi
igen az is van hozzá de fel kell újítani.
Hali ha tudok szerezni donornak blokkot marad de ha nem akkor eladom mert nagyobbat akarok venni
Hali.Dugóval együtt érdekelne,főleg az a fontos nekem!
Szia!Nincs már meg elvitték....
Mért adod el a gépet és mért kell másik blokk?
Hello
lenne egy eladó 21-es rgv első tútoművem kompletten (félek, kerék tárcsák, kormány kiflik, befogok, sárhányo, munkahenger karal, a telok kifogástalanok,)mindenestűl olcson. ha valali érdekell jelezze bátran eladás oka ki cseréltem egy gsxr 400-éra. ha kell képekwt kűldők
Nekem van hengerem eladó alap méretes de fúratni kell.Így az ára 7e.Kérésre fel tudom újítani de úgy már 12e több.
Vagy elvihető egyben az rg-ém napi használatba van
Hali mindenkinek keresek 1988-as 125-ös rg komplett blokkot ha valaki tud jelezen nekem légyszi.Erre a cimre avenszisz@gmail.com
Üdv.Keresek 125ös rgmhez dugattyút.Akár hengerrel együtt megvenném.Aki esetleg tud eladót írjon pls!
hali meg van még az rg 125-ös géped képet tudsz küldeni rolla erre a cimre avenszisz@gmail.com
Sziasztok! rg 125-höz keresek power szelepet, ami a henger előtti kis kockában van. 92-es évjárat. aki tudna valami írjon már mindenképpen. vagy ha vanneki esetleg de nemakarja eladni akkor mintának, hogy legyártathassam. köszi előreis.
Szia! Két kör poveroshoz van balos
Kétrészesben tudok segíteni.
Egyikben sem.
Egyik sebességben sem pörög többet?
1000-1500
szerbusz! 1992-es rg-hez power szeleped nincsvéletlenül?