Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Van egy újabb fajta (92-es) 125-ös RG-m amit úgy vettem, hogy a különolajzása nem volt jó; ezt most én megcsináltam, de nem tudom, hogy állítsam be, hogy megfelelő mennyiségű olajat kapjon ne sokat és ne is keveset. Milyen hosszúra kell felhúzni a különolajzás csavarját mert nekem szinte teljesen le van engedve.
Köszi a választ előre is.
15 az első és 42 a hátsó... egyébként a gyári fogszámú lánckerekek voltak rajta...
Holnap délelőtt fel is adom!
Üdv:Laci
Szia
Nah rendben örülök!:)
Nekem az lenne a legjobb, hogy amikor kihozza nekem a postás akkor kifizetem neki a 4500 Ft-ot (szóval postai utánvéttel) és ennyi és mindenki boldog!
Még egyszer hogy hova küld:
Bartha Gábor
7044 Nagydorog Damjanich utca 86.
Köszönöm szépen előre is!
Üdv: Gábor
Helló! Bocs, hogy eddig nem írtam csak melóztam! Persze aktuális az ügy . Előre utalással vagy postai csomagként oldjuk meg? Neked melyik lenne jobb?
miután ezt irtamm beszéltünk telefonon :D
miután ezt irtamm beszéltünk telefonon :D
Igen, várom az sms-t.
Hali!
Gyári fogaskerekekkel mekkora lánc kellene az RG125-re (92 előtti)? A napokban rendelném meg de nincs itthon a motor és nem tudom megnézni.
Köszi!
Szia!
Várom, hogy akkor mi lesz a tömítés szettel?!
Küldöd; nem küldöd megbeszéljük a részleteket vagy mi lesz!
De kérlek minél előbb jelentkezz mert már csak erre várok, hogy össze rakjam a motorom!
De ha már nem aktuális lécci szólj mert akkor megrendelem egy webshop-ból, igazából csak neked akarok jót hogy ne maradjon a nyakadon!
Várom válaszod.
Üdv: Gábor
Helló urak! Gondolom, megosztom itt is a hírt, hogy szombaton az RGV-vel sikerült lealáznom az egész Barcikai találkozó népes táborát sima gyári dobbal. Volt csodálkozás, hogy most akkor mi van?
utánvétel megoldható lenne ? mert akkor küldöm sms esben a címet
Amint a képeken látni az alja kopott, oldala szép.
4000+posta 1770
sms-ben küldheted a postacímed a 30/738-8462 számra.
Helló a hasidom az érdekelne képet tudnál felrakni róla?
Köszi
Közétenném mik vannak még nálam.

Hengerszett 2 hónapos dugatyúval Daróczy motornál felújítva.
22 000FT
Kormány kapcsoló 3000Ft
Hátsó lámpa 3000Ft
Gázbovden 3000Ft
Farok idom (gyári festés) 2500Ft
oldal idomok 3000Ft/db
Hátsó fék kapcsoló 1000Ft
Hűtő 5000Ft
Láncvédő 2000Ft
Kipufogó komplett szép festés 15 000Ft
Vízpumpa 5000Ft
Hasidom 4000Ft
Első oldal idomok 3000FT/db
Tank (gyári festés)15 000FT
Kerekek 5000Ft/db gumik nlkül gumikkal 10 000FT/db (Csak a gumi ér ennyit rajta 90 %)
Váz 10 000Ft (külföldi papirokkal)
Motorblokk alkatrészei:
Deklik 4000Ft/db
Váltó 15 000FT
Kuplungszett 8000FT
Blokkfelek 5000FT/db
Új Lánckerekek és lánc 10 000Ft
Hásó lengéscsillapító 4000Ft
Első sárvédő 4000Ft
Első féknyereg + fékkar + tárcsa 10 000Ft
Hátsófék 4000Ft
Ülés gyári kék 6000FT
Főtengely 15 000Ft
Lendkerék 5000Ft
olajpumpa 5000FT
Sziasztok olyan kérdésem lenne nincs e valakinek rg 80 vagy 125 hasidom eladó?
Szia!
Bartha Gábor
7044 Nagydorog Damjanich utca 86.
Nem nagy gond. Amint meglesz henger,dugó stb.,rakok majd képeket és az árat is leírom majd.
Ha megkérhetlek, és nem nagy gond, pár képet a dugóról, a hengerről majd tennél ide? Illetve az árát, ha kiszámításra került. Kíváncsi vagyok a dugóra, nekem is kell majd valahonnan gyártatni hozzá, de ALIG lehet valami konkrétumot találni.
Sem Amal gyujtás (amúgy a lendkerék 0.67kg a gyári meg kb 1.2kg szóval remélem ,hogy jobban pörög majd) még nem tudtam beindítani mert a hengert elvittem furatásra és még nincs kész)
Bocs, de nem tudtam megnézni, hogy mennyibe kerül, mert melóztam..
Holnap megnézem! Amúgy tudsz adni egy pontos nevet, címet hogy hova küldjem?
Megkérdezhetem milyen gyujtást raktál rá és hogy mennyivel jobb vele a motor? :D