Hello!
Van egy újabb fajta (92-es) 125-ös RG-m amit úgy vettem, hogy a különolajzása nem volt jó; ezt most én megcsináltam, de nem tudom, hogy állítsam be, hogy megfelelő mennyiségű olajat kapjon ne sokat és ne is keveset. Milyen hosszúra kell felhúzni a különolajzás csavarját mert nekem szinte teljesen le van engedve.
Köszi a választ előre is.
Szia
Nah rendben örülök!:)
Nekem az lenne a legjobb, hogy amikor kihozza nekem a postás akkor kifizetem neki a 4500 Ft-ot (szóval postai utánvéttel) és ennyi és mindenki boldog!
Még egyszer hogy hova küld:
Bartha Gábor
7044 Nagydorog Damjanich utca 86.
Köszönöm szépen előre is!
Üdv: Gábor
Hali!
Gyári fogaskerekekkel mekkora lánc kellene az RG125-re (92 előtti)? A napokban rendelném meg de nincs itthon a motor és nem tudom megnézni.
Köszi!
Szia!
Várom, hogy akkor mi lesz a tömítés szettel?!
Küldöd; nem küldöd megbeszéljük a részleteket vagy mi lesz!
De kérlek minél előbb jelentkezz mert már csak erre várok, hogy össze rakjam a motorom!
De ha már nem aktuális lécci szólj mert akkor megrendelem egy webshop-ból, igazából csak neked akarok jót hogy ne maradjon a nyakadon!
Várom válaszod.
Üdv: Gábor
Helló urak! Gondolom, megosztom itt is a hírt, hogy szombaton az RGV-vel sikerült lealáznom az egész Barcikai találkozó népes táborát sima gyári dobbal. Volt csodálkozás, hogy most akkor mi van?
Ha megkérhetlek, és nem nagy gond, pár képet a dugóról, a hengerről majd tennél ide? Illetve az árát, ha kiszámításra került. Kíváncsi vagyok a dugóra, nekem is kell majd valahonnan gyártatni hozzá, de ALIG lehet valami konkrétumot találni.
Sem Amal gyujtás (amúgy a lendkerék 0.67kg a gyári meg kb 1.2kg szóval remélem ,hogy jobban pörög majd) még nem tudtam beindítani mert a hengert elvittem furatásra és még nincs kész)
Van egy újabb fajta (92-es) 125-ös RG-m amit úgy vettem, hogy a különolajzása nem volt jó; ezt most én megcsináltam, de nem tudom, hogy állítsam be, hogy megfelelő mennyiségű olajat kapjon ne sokat és ne is keveset. Milyen hosszúra kell felhúzni a különolajzás csavarját mert nekem szinte teljesen le van engedve.
Köszi a választ előre is.