Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ha Suzuki Rg 125 gammád van ami a régebbi típus akkor az első lámpatest alatt kell lennie kis fekete doboznak.
Remélem tudtam segíteni!
Rendben,köszönöm előre is :)
Holnap tudok képet feltenni.
Értem,és köszönöm.

A képeket mikor tudnád feltenni?
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék ismét kérni!
A power motorja (elektronikája) honnan kapja az áramot esetleg melyik kábel az?
Utánvét esetén 1770Ft a postaköltség, ha előre átutalod a vételárat akkor 1670Ft, mert nem standard csomagként lehet csak feladni a kipufogó hossza miatt.
Bocsi,Hajdúböszörménybe. (Debrecen mellett)
Okés,várom.

Egyébként mennyi lenne szerinted ezeknek a postaköltsége kb. ?
Tudok.
Tatabányán.
Képet tudnál róluk fel rakni?

Ja és helyileg merre laksz?
tejföl írt vmit a gmailem de nem láttam itt hozzászólást szal újra írj ha írtál mert nem sikerült:S
üdv! :)
szia tejföl!
elvittem a sógórnőmhöz a csomagot mert én nem vagyok itthon hnap,és ő adná fel.
de miveldiák vagyok és le vagyok égve:S ígyhát csak 1500at tudtam neki adni postára...
azt mondta h több mint 2kg a tuti :S
szal hnap megpróbálja feladni,leméreti és ha 1500ért feltudja adni akk megy ,ha nem akk úgy tudjuk megoldani h előre utalással azaz küldesz pénzt és ha megjött feladom!
ezt ő mondta h jobb megoldás mert így vesz/ad el ruhákat a gyerekeknek és így jobb azt mondta.
szal ha úgy nem megy akk előre utalással vagy ajánlott levélben feladod a chst+amennyi a posta(hnap megmondják pontosan) és ha ideért akk feladom !
Szia vanegy komplett blokkom frissen furt henger,új dugó,első,hátsó futomü,elsö,hátsó kerék ,fékkar,kuplungkar,lábtartok,hátsó rugóés egy festésre váro tankom,de ha valami kell ird meg és meg nézem
Szia!
Megvan.
8 ezer Ft a kettő együtt.
Sziasztok! Még új vagyok itt,mivel most vásároltam egy Rg 80-ast,amihez keresnék néhány alkatrészt.

Szia! Az első sárvédő és a kipufogó meg van még?
Sziasztok! Nincs valakinek eladó 250 es rg blokkja? Lehetőleg működőképes!
Köszi de én egy rendes rezót szerettem volna és a végén az épités mellet döntöttem de azért kössz. :D
Hali engem érdekelne pár dolog az rg cucokbol.Irnál egy listát nekem
Nincs semmi gond vele csak ami a kipúfogoba lerakodott eddig olaj most kidolgozza mivel nagyobb az erő benne és kinyomja
Cááááá:)
Én tudok eladó kipuffot rá! Gyári, csak a végdob van kiberhelve. érdekel?
gyári
áttétes a váltókar, vagy közvetlenül a blokkból jövő tengelyen van? Gyári?
van egy suzuki ts80x-em de ugyanolyan a blokk van benne mint az rg 80-ba.AZ a baj hogy fölfelé van az egyes lefelé meg a többi (ez mitől lehet,?,hogyan tudnám megoldani?)