Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, viszont ha azt légtelenítem akkor akár jó is lehetne?
p.s.: hogyan légtelentsem
Légtelenítetted a pumpát azóta?
ez egy 80-as rg:)
Sziaztok olyan kérdésem lenne van a valakinek
rg 80 hoz való eladó plexije
szia az érdekelne menyiért adnád ha meg van a váltó
hát előszőr mond meg menyit adnál érte és akkor meg mondom hogy én menyit gondoltam
hát előszőr mond meg menyit adnál érte és akkor meg mondom hogy én menyit gondoltam
Helló engem érdekelne a motor persze attól is függ mennyire tartod
Nagyszerű!
Akkor már csak az árában kellene megegyeznünk!
A neten utána néztem és 3200+postaköltség-ért már lehet kapni!
Én 4500 Ft-ot tudnék érte adni postaköltséggel együtt!
Ha megfelel akkor várom válaszod és megbeszéljük a a részleteket!

Üdvözlet: Gábor
A zsibvásár.hu találsz.
Helló!
Persze meg van még és igen a régebbihez való.
Szia!
Engem esetleg érdekelne a tömítés szett de csak ha a régebbi típushoz való és ha persze megvan még?
hello lenne egy elado vagy cserélhet suzuki rg 50 egész jo álapotban akit érdekel jeleze
Azok már nincsennek meg.
szia és a spirálokat se adnád külön
Hello!
Engem érdekelne, tamasitibor95@citromail.hu! Írj légyszives egy emailt.
Sziasztok keresek egy rg80-as műszerfalat ha van valakinek légyszi írj.Előre is köszi
hello nekem egy suzuki rg 50 hez kellene elfék olaj tartáj honnan tudnám be szerezni
87-es komplett rg125-ös motor napi használatban kissé leharcolt állapotban,üzembiztosan eladó.Ha esetleg valakit érdekel.......
Suzuki rg125 1987 es motorblokk elado dugatyú nélkul van pár elektronikus cucc is egyben 14000 ft
érdeklődni 30 512 9874
A nőket sem a pallérozott elméjük miatt szeretjük, egy ilyen 25, vagy még több éves motort meg inkább találni ilyen állapotban, mintsem gyárias kivitelben. Mindazonáltal, donornak jó.
Hello!

Érdekelne hogy suzuki rg 80hoz hol tudnék berugókart szerezni? előre is köszi a választ
Nem szeretném szétszedni jobban, ezért külön nem eladó.
Köszi!A szép fogalma ugyebár pontosan nem meghatározható. De ez...