Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hány kilométerig kell járatni a felújított blokkot?
Nem is fog, mivel a power motor olyan helyzetben tartja a kamra zárószelepét, hogy a kipufogógáz a hengerben és hengerfejben kialakított tartályba is beleáramlik, így rontja a motor teljesítményét magasabb fordulatszámban, viszont alacsony fordulatszámon nyomatékosabb. Vedd le a power motort, fordítsd el a szelepet 90-fokkal, mind1 hogy jobbra vagy balra, mert szimmetrikus, majd próbáld ki úgy a motort. 7000 alatt nem nagyon akar majd menni, de 7000 felett kiszáll alólad!
Segítsetek nekem 125 rg van 89-es.Valaki próbálta már hogy pówer elektronika nélkül hogy megy a motor legyetek szíves kipróbálni mert az enyémen nincs.Így is megy de 7e res fordulattól nem pörög rovább terhelés alatt.
Hello!
Van egy 87-es Suzuki RG 125-öm, nemrég felújított blokkal. Egy hete 5-6-ban erőtlenebb, és nem pörög 6-ban 7000-nél többet. Ha behúzom a kuplungot akkor pörög csak terhelés alatt nem. Tegnap előtt hazaértem a suliból, semmi gond nem volt vele az út alatt(16km) csak az említett dolgok, hazaértem letámasztottam. Este már nem tudtam beindítani. Gyertyát cseréltem, szikra, benzin van mégsem indul. Nem is pöffen. kipufogónyíláson benéztem nem láttam sem a dugón sem a gyűrűkön különöset, még kormot sem. Elment volna a kompresszióm? Nem értem hogy egyik pillanatról a másikra nem indul. Mivel új dugó meg gyűrű lett beletéve, fúrva lett csapágyazva kb 5000km-rel ezelőtt nem lennék boldog ha ezeket újra meg kéne ismételni....
Hali.
Tudom nem ér meglepetés szerűen a költség. A Motoszkáló hangot megkell szüntetni benne... Amúgy olyasmi hangja van mintha egy csavaralátét lazult volna ki valahol. Olyasmi. Óvatosan próbálgattam. Menni megy. Erőt sem veszített.
Ez,,, nem enyhén ragadt meg. Ha enyhén ragad meg, utána nem változik a hangja. Valószínűleg némi költség elé nézel.
Sajnálom, hogy nem tudtam jobbat írni, de erre számíts, és imádkozz, hogy én tévedjek...
Hali hát úgy néz ha síkitó hangot adott akkor megragatt a motorod egy kicsit
Üdv.
Egy Rg 125 F Gammával járkálok
Ma kb egy 15-20 Km-es utat tettem meg utassal.
Egy kb 2-300 méteres útszakaszon mindig meghúzatom 2-3-4-ik fokozatba hogy köpje ki az olajat mert picit többet kap és ne rohadjona powerszelepre
Megis volt a húzatás viszont amikor elvettem éreztem hogy fogja valami lefele és bűn csúnya "sikító' hangja lett, kuplung be azonnal leis fulladt. Nézegettem hogy a vízhőfok elég magasba volt már. Nemis indult indításra. Toltam kb 200 métert. próbáltam indítani és indult is. de egy eddig új ciripelő hangja megmaradt. Vízhőfokot meg nemis figyeltem ma nagyon....a 38 fok melegekbe 2 emberrel keményebb nyúzást is kibírt probléma nélkül. Meglepődtem hogy 16-17 fokba meg az egekbe a víz. Esetleg enyhén megragadt volna a dugó? Vagy mi szállhatott el benne?
Helló!
Írj az email-emre.
radicsattila0304@freemail.hu
szia rg hez kellene kézi fék kar komplet és fék cső meg még km és fordulat mérő spirálok köszi
Hello!nekem egy 80 as rg-m van és 80 as pollini v malossi hengert akarok rátenn de olyat honnan tudok venni?
Sziasztok!

Van egy eladó RG 125 Gamma (87') karbim.
Egyetlen baja, hogy a szívató bowdent nem lehet rákötni, ezen kívül jó.
Olcsóért adom, ha érdekel, írj ! :)
Igen megvan. írj rám az alkatresz.webinfo@gmail.com ra vagy 06 30 738 8462
Gázbovdened megvan még mert nekem kellene?
Sziasztok!
Suzuki RG80 alkatrészek eladók.
Két motornyi bontott cuccom van,ha valakit érdekel.
20/3110250
Nincs mit. Örülök hogy segíthettem egy motoros barátnak!
Még egyszer köszi szépen!
Most lett kész a gépem és nagyon jó lett, hála neked!
halli eladnám motorom
Jól kiherélve.
Hello

Eddigi problémáim orvoslásra kerültek, viszont ami még maradt az a hang. Mit lehet csinalni a kipufogoval h ne legyen ennyire hangos és pattogó. gyári kipufogom van
köszi szépen még egyszer!
neked is minden jót és széles útat!
Nincs mit! Aztán ha kész lesz a motorod, akkor jó motorozást!
Köszi, már megnéztem, úton is vannak a cuccok:)
Nagyszerű!
Köszönöm szépen!
Nah helló!
Ma feladtam, úgy hogy ha minden igaz már úton van :D