hello hirdettem a cucot nézd meg van rola tőbb kép is a felni meg a felső munka henger már el kelt. tárcsák, tello szárak be fogokkal, kormány csuttkák, fék nyergek 70 százalékos pofákal. fékcsővek sárhányo még meg van. az ára igy ahogy van 40000 ha kell hivj vagy írj egy pontos cimet és postázom
Aloha!
Suzuki RG 125 Gammához (87-es évj.) kellene POWER ELEKTRONIKA vagy valami ötlet, h esetleg másik motorból bontott jó hozzá vagy egy KAPCSOLÁSI RAJZ is sokat segítene!
Előre is köszönöm!
Cseréljen gyertyát. Takarítsa ki a légszűrőt (ezt olajozza is be) és a karburátort(főleg ha túlfolyik), ha ez nem segít, vigye el valakihez, aki szakszerűen beállítja, átfúvókázza a karburátort, szinteket beállítja, illetve átnézi, hogy az egyes alkatrészek mennyire amortizálódtak le, gyújtás megfelelő-e. Ha nem akar rá költeni egy vagon pénzt, akkor más nem marad. Más motorokra is értve: kipufogórendszert is lehet nem ártana megszabadítania lerakódásoktól, a reed-szelepet ellenőrizni, "power szelepet" beállítani, ellenőrizni. A legfontosabb: csuklóra figyelni, a motort ott használni, ahol elkezd húzni, és kicsit felette csak. Motorféket kerülni! Megfelelő minőségű üzemanyagot biztosítani, láncot rendesen beállítani, ne legyen túl feszes. Guminyomást beállítani helyesen. Generátor terhelést ellenőrizni. Stb. Sajna nem működik minden olyan egyszerűen, hogy csak egy csavaron lazítsunk... kivéve, ha tudjuk, melyiken kell, és mennyit. Ahhoz meg érteni kell.
Lehet, hogy elállítottál párat, de én legalább tudom, hogy miért nem szegényítjük el a keveréket, csak azért, hogy kevesebbet egyen a motor, ahelyett, hogy kisebb gázt húzunk. Amikor én még nem születtem meg tanították már az iskolában a szúrólángot vagy a lambda arányt? Az égési csúcshőmérsékletet? Légfelesleggel való benzines 2T üzemeltetés hátrányait?
Hello! 94-es évjáratú (trapézlámpás) RG-m 6-7 litert ZABÁL, úgy gondolom ez nagyon sok. Blokkfelújításra (dugó stb...) most nincs pénzem. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mit lehetne csinálni vele hogy kicsit lejjeb menjen a fogyasztása? Illetve nektek mennyit eszik?
A válasz sürgős lenne, lassan már a gatyám is rámegy.
Segítség!
Előre is köszi!
Kösz a választ, de ahogy nézem a 250-esé nekem nagy lenne:( De azért köszi!