Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.Valaki tudna segíteni abban mit lehet kezdeni a különolajzással?Nagyon sok olajat kap a motor.Kössem ki vagy mitévő legyek?
Rendben, majd írok mire jutottam!
rendben!
egyébként nekem erre rá volt csavarozva a hátsó lámpa is.
az ár csak irányár szal 10ig lemek ha arról van szó h drága lenne...
Igen, csak még lámpa ülés indexek stb, először beszélek a műanyagossal hogy a gyárit mennyiért lehetne helyrehozni és ez alapján döntöm el hogy marad-e a gyári vagy nem.
mármint azzal amit kínálok?
hidd el jól néz ki és nem vékony anyagból készült
hond cbr 600rr pálya farok idom vastag,könnyen felszerelhető fújni kell de akk is sokat dob :)
Jaja láttam, én összetörtem a hátulját és ha már hegesztgetni kell akkor megnézném másik farokidommal is.
hát igenm csak sokat dob esztétikailag a motor külsején:)
hát nekem gyáriak azok amik alatta vannak a képen....
Sziasztok!

Nem találok manualt 125.-ös 87es évjáratú gammához. A karbiba (mikuni) milyen feliratú főfúvóka való, mert ezen 180 van beütve, az-e a gyárija vagy már cserélték?
Köszi! Jól néz ki, csak a két ülés alatti idommal megnézem mit tudnék kezdeni!
tess:D
Képet tudnál küldeni hogy állt rajta?
ha valakit érdekel,jelezze!
http://www.kepesmotor.hu/honda...

nekem is rg-n volt
Helo
Segítséget szeretnék kérni Rg Gamma 125-ös 93-as évjárathoz.
Nem akar indulni az önindítóval csak pukkadozik a kipufogója...és csak tolásra indul be,alacsony fordulaton fullad is de magasabb fordulaton semmi baja sincs. Mindent kitakarítottunk membrán csere karbitisztítás gyújtás csere is. Mi lehet ennek az oka ebbe szeretném a segítségeteket kérni előre is Köszönöm. Üdv.:Attila
Ezen a motoron csak a kiegyenlítőtartályban lehet hűtőfolyadékot utána tölteni? Mert én az RGV-n sosem foglalkozom ezzel a tartállyal, a termosztátház tetején van egy sapka, azt letekerem, és ott fullig. Aztán átdönteni a másik oldalára, hogy a levegő kiszoruljon a rendszerből, aztán vissza eredeti állásába, még egyszer színig tölteni, és kész...
ebay ról rendeltem 45euró volt az ára.
Értelmeset hozzászólni nem tudok, viszont a 125-ösömben egy deka víz nincs a tartályban, és akárhogy hajtom a mutató nem mozdul ki középről! Szóval nem csak attól függ hogy mennyi van a tartályban.
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.Pár napja leszedtem az Rg 80-asamről a hengert,és a hűtővízből kifolyt kb. 2 deci,ma visszaraktam a hengert,és vissza öntöttem azt a vizet amit meg tudtam menteni.Tehát most kb. 2 decivel kevesebb van benne,mint eddig volt,és most nagyon melegszik.Ebben a nagy hidegben is 1 perc járás után olyan meleg lesz a henger,hogy a kezem nem állja.A víztartályban viszont a víz Max-on van.Valaki tudna nekem segiteni?Nagyon fontos lenne! Köszönöm!
Szia! Honnan rendelted? mennyiért?
Rendben, köszi szépen!
Szia egy kis türelmet kérek és utána nézek mindennek és küldöm alistát
Én köszönöm a vásárlást!
használd egészséggel!
széles utat,gumifákat,olcsó benzint!
Köszi ma napközben megkaptam a csomagot.Minden oké.
125 Gamma '88 as évjárathoz is volt nekem ilyen szerviz könyvem anno de nem találom. Neked nincs esetleg? Vagy egy színes kapcsolási rajz?
debreiattila engem is érdekelne a lista!
Műszerfalra, jobb hátsó lábtartóra, külön gyújtáskulcsra, visszapillantókra lenne szükségem!
Tejföl szólj ha megérkezett a posta! :D