Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.Valaki tudna segíteni abban mit lehet kezdeni a különolajzással?Nagyon sok olajat kap a motor.Kössem ki vagy mitévő legyek?
Igen, csak még lámpa ülés indexek stb, először beszélek a műanyagossal hogy a gyárit mennyiért lehetne helyrehozni és ez alapján döntöm el hogy marad-e a gyári vagy nem.
mármint azzal amit kínálok?
hidd el jól néz ki és nem vékony anyagból készült
hond cbr 600rr pálya farok idom vastag,könnyen felszerelhető fújni kell de akk is sokat dob :)
Nem találok manualt 125.-ös 87es évjáratú gammához. A karbiba (mikuni) milyen feliratú főfúvóka való, mert ezen 180 van beütve, az-e a gyárija vagy már cserélték?
Helo
Segítséget szeretnék kérni Rg Gamma 125-ös 93-as évjárathoz.
Nem akar indulni az önindítóval csak pukkadozik a kipufogója...és csak tolásra indul be,alacsony fordulaton fullad is de magasabb fordulaton semmi baja sincs. Mindent kitakarítottunk membrán csere karbitisztítás gyújtás csere is. Mi lehet ennek az oka ebbe szeretném a segítségeteket kérni előre is Köszönöm. Üdv.:Attila
Ezen a motoron csak a kiegyenlítőtartályban lehet hűtőfolyadékot utána tölteni? Mert én az RGV-n sosem foglalkozom ezzel a tartállyal, a termosztátház tetején van egy sapka, azt letekerem, és ott fullig. Aztán átdönteni a másik oldalára, hogy a levegő kiszoruljon a rendszerből, aztán vissza eredeti állásába, még egyszer színig tölteni, és kész...
Értelmeset hozzászólni nem tudok, viszont a 125-ösömben egy deka víz nincs a tartályban, és akárhogy hajtom a mutató nem mozdul ki középről! Szóval nem csak attól függ hogy mennyi van a tartályban.
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.Pár napja leszedtem az Rg 80-asamről a hengert,és a hűtővízből kifolyt kb. 2 deci,ma visszaraktam a hengert,és vissza öntöttem azt a vizet amit meg tudtam menteni.Tehát most kb. 2 decivel kevesebb van benne,mint eddig volt,és most nagyon melegszik.Ebben a nagy hidegben is 1 perc járás után olyan meleg lesz a henger,hogy a kezem nem állja.A víztartályban viszont a víz Max-on van.Valaki tudna nekem segiteni?Nagyon fontos lenne! Köszönöm!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.Valaki tudna segíteni abban mit lehet kezdeni a különolajzással?Nagyon sok olajat kap a motor.Kössem ki vagy mitévő legyek?