Szia!Itt a fórumon találtam rá a srácra, hirdet is alkatrészt,ma beszéltem vele és rendeltem is tőle cuccot. Itt aszáma is:20/3110250 amúgy ő az atesz761
Kolléga jót írt,,, amúgy milyen olajat használsz?
Nekem is olyan az RGV,,, hidegen hajlamos megcsúszni,,, hiába vettem új lamellákat,,, valszleg rugó is kéne már hozzá...
Ilyenkor visszább engedem a bovdent, aztán, ha már meleg, valahol meg kell állnom, ráállítok,,,ennyi...
Hali
1-2 hete beírtam már ide hogy a frissen újított paripa gyangébb mint vala.
Na a gyengélkedés megszünni látszik viszont amikor megakarom kergetni. 10 ezernél hopp megcsúszik a kuplung. Kapott új lamellákat idénre mert tavaly év végén már váltásoknál megcsúszott amikor 8 ezer körül forgattam. Valami ötlet? Mondjuk idén már nem szedetem szét újra majd csak jövőre de sose baj ha van némi tudás az ember kezébe.
Van egy gilera 125-ös blokkom gyújtás kuplung hiányzik belőle esetleg nem érdekel?cser is szóba jöhet,suzuki rg 125 1989-es évjáratú dolgok érdekelnek.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Az újabbik rg 125-höz kellene nekem főtengely!
Köszönöm előre is.
Nekem is olyan az RGV,,, hidegen hajlamos megcsúszni,,, hiába vettem új lamellákat,,, valszleg rugó is kéne már hozzá...
Ilyenkor visszább engedem a bovdent, aztán, ha már meleg, valahol meg kell állnom, ráállítok,,,ennyi...
1-2 hete beírtam már ide hogy a frissen újított paripa gyangébb mint vala.
Na a gyengélkedés megszünni látszik viszont amikor megakarom kergetni. 10 ezernél hopp megcsúszik a kuplung. Kapott új lamellákat idénre mert tavaly év végén már váltásoknál megcsúszott amikor 8 ezer körül forgattam. Valami ötlet? Mondjuk idén már nem szedetem szét újra majd csak jövőre de sose baj ha van némi tudás az ember kezébe.
email : hdu@freemail.hu vagy 06304053450 köszönöm
Nem reklám...
hétvégénis.éjel napal hivható vagyok... TÖB TIPUS :dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150. ktm gs 125.wr125.etx125.dió af 18..és más tipusok érdeklőgy?
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM