Üdv.na mégegyszer megpróbálkozok!Szóval van egy 89-es 125 rg-m és valamiért csak tolásra indul.karbit kipucoltuk,légszűrőt átnéztük de valami mégse kóser.Se szivatóval se nélküle nem indul be.Miután megyek vele és leállítás után kb fél perccel még beindul rugásra utána viszont nem.Tudna nekem valaki segíteni ezügyben?Mi tévő legyek?PLS HELP!
Helló mindenki!
Ha valakit érdekel netán van egy tiszta új, bontatlan 125-ös rg-hez való tömítésszettem én 12000-ért vettem, de mivel már elkelt a motorom és így feleslegessé vált így a legjobb ajánlatért odaadom!
Sziasztok, valaki itt rendelt már 80-as RG-hez dugattyút? Keresem a helyeket, de legközelebb Németországban találtam. Persze ott a Suzuki szerviz, de 25 ezer maga a dugó. Gyártatni is olcsóbb ennél, de jobban bíznék egy kifejezetten hozzá való dugattyúban. Valaki tudna segíteni? Esetleg egy gyakoribb típus dugattyúja jó hozzá? Köszönöm.
Igazából én csak az üzleti részét bonyolítom, a Certált a forgácsoló mester intézi egy olyan helyről, ahol filmezési segédanyagokat gyártanak Német piacra. Az anyag is onnan érkezik.
Mindenesetre én azért itt rákérdeznék. http://www.alfun.co.hu/sortime...
A power szimeringjénél nyomás van, ha rossz, akkor nem falsot szív, hanem dzsuvát fúj ki mellette...
Helyedben én a kipuffogóba is belekukkantanék, engem már szopatott halálra egy kettétört cső a dobban.
Bocsi érdekeltek ezek a mocik és erre jártam...
Általában 2-ütemű motoroknál
a gyertya okozza ezt :/
Felforrósodik és nem ad rendesen szikrát.
Cserélném a helyedben.
sziasztok tanácsot szeretnék kérni van egy 90-es évjáratú rg125-ötősőm és kővetkező gondom egy darabig nagyon jól húz minden sebeségben és egyszer csak elkezd rángatni ledadog meg leáll a motor pover rendbe karbi tiszta hanem pover alat van egy pici szimering és olyan mintha nem zárna rendesen lehetséges hogy ezért viselkedik igy köszi választ előre is
Régebben találtam a neten Suzuki RG 125 GAMMA (88-as évjárathoz) szervízkönyvet PDF formátumban a neten ingyen, nagyon jó és olvasható minőségben képekkel. Letöltöttem de nem tudom, hova mentettem. Tudna valaki segíteni honnan tudnék beszerezni egy ilyen szervízkönyvet a neten?
Sziasztok! Tudom hogy típus szerint nem jó helyen járok de ezen a fórumon találtam kisebb köbcentis suzukikat. Nekem egy suzuki gn50-es kis chopperem van amiröl igazábol semmit sem tudok :-( Ha valaki bármit tudna róla mondani (jót rosszat) szivesen meghallgatnám! Egy dolog viszont nagyon érdekelne: biztos van köztetek olyan aki találkozott már japán írásjeles benzincsappal. Merre nyit, zár, és hol a tartalék rajt? És miért van kar egy membrános benzincsapon? Köszönöm hogy meghallgattatok és várom a válaszokat! Jó időt és olcsó benzint kívánok mindenkinek!
Aprilia RS 250 fórumon ott voltak. Egy komplett motor szétbontva. A hengereket én vettem meg, de a powerek nem kellettek. Próba, szerencse, olvass vissza. Dugókat is vettem,(máshonnan) de ezek C alatt vannak...
Ha valakit érdekel netán van egy tiszta új, bontatlan 125-ös rg-hez való tömítésszettem én 12000-ért vettem, de mivel már elkelt a motorom és így feleslegessé vált így a legjobb ajánlatért odaadom!
Mindenesetre én azért itt rákérdeznék.
http://www.alfun.co.hu/sortime...
Megszeretném kérdezni,hogy honnan vásároltad a power szelep alapanyagot.Szeretném megpróbálni a sajátom legyártását!
Helyedben én a kipuffogóba is belekukkantanék, engem már szopatott halálra egy kettétört cső a dobban.
Általában 2-ütemű motoroknál
a gyertya okozza ezt :/
Felforrósodik és nem ad rendesen szikrát.
Cserélném a helyedben.
Valakinek nem lenne egy 94-es 125-ös RG-hez első sárvédő meg láncvédő eladó?
Régebben találtam a neten Suzuki RG 125 GAMMA (88-as évjárathoz) szervízkönyvet PDF formátumban a neten ingyen, nagyon jó és olvasható minőségben képekkel. Letöltöttem de nem tudom, hova mentettem. Tudna valaki segíteni honnan tudnék beszerezni egy ilyen szervízkönyvet a neten?