Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban elég, de, ha elb@szod az időzítést, nem fog örülni a váltód.
Komplett váltóm van, ami valami csoda fojtán szaggatott 2.-ban, de nyomát sem látni, hogy miért... Gondod van a váltóval?
Üdv!Gugli a barátod!"Model history Rg 125"valahogy igy keresd!
Heló,tud valaki segíteni ,hogy az RG125 ök,meddig készültek Japánban,ill,hol tudom megnézni a tipusokat,hogy melyik tipust meddig gyártották.
Szia Zoli
Van váltóalaplapod RGV-hez?
Na mondandóm vége sikeresen eltünt a semmiben, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy valaki ha lemérné az idomok szélességét a blokknál és elől a váznál azt megköszönném.
,Helo. Segítséget szeretnék kérni. Egy régi 125-ös rg idomot szeretnék feltenni másik motorra csak nem tudom milyen széles az ido,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Rg 125 -höz kellene vízpumpa csapágy és a rugós gumi szimering és a lapát alatti kerámia tömítés. Előre is köszönöm
Hello...az érdekelne h. az rg125 gamma kinek mennyit eszik 100on?(vélemény,tapasztalat)...Lightosan használva...illetve ha 7000tájtig elvan forgatva mennyit eszik?...köszönöm csáó ;D
Hali.
Had legyen már egy hülye kérdésem.
Kuplung nélküli váltást mennyire szereti ez a típus? Megvan már egy kis ideje az RG de én mindíg használok kuplungot. Valahol olvastam hogy újabb motorokon már csak a gázelvétel elég a felváltáshoz. Tehát ez csak legenda, vagy nem lesz különösebb probléma a kuplung mellőzésétől?
kb 5-7 km-ert mentem vele így.
Ha nem sokat használtad nem okoz bajt, ha a kuplungod nem csúszott eddig meg.
Huhh már azt hittem nagyobb a baj. Köszi a segítséget.
Hali! 95 évj. Rg 125 hez keresek eladó power motort! Elõre is köszi
olajcsere :D az csak egy szellőző nyílás
Hali.
Ma a nagy melegbe motorozgattam a városba és egyszer arra lettem figyelmes hogy az Rg-m hangja megváltozott. Olyasmi beütése lett mint a Jollymoto kipufogó rendszerel megáldott motoroké. Persze nem pont olyan.....de hasonlít rá. aztán 1x levégeltem minden fokozatot.....semmi változás, majd kis járás után megint más hangja lett....visszatért a régi hangja de valami kis utóhangot hallok közbe. Ha lehajolok nem tudom kivenni hogy honnan is jön. Ötlet? Nekem az első gondolatom az volt hogy a kipufogó rendszerrel valami gebasz.
Hello!

Olyan gondom lenne, hogy van egy újabb fajta 125-ös RG-m. Sajnos én már üzem képtelenül vettem. Most hogy összeraktam és mentem vele pát kört észrevettem, hogy valami nem ok. Mint kiderült nem vettem észre, hogy a kiegyenlítő tartály alsó kivezető része a gyújtás jobb oldalánál található nyíláshoz lett bekötve. Én indulás előtt a tartályt feltöltöttem fagyálló és víz keverékével. Most akkor beledolgoztam a vizet a blokkba? Milyen károk lettek ezáltal? Az álló résznek ilyen habos olaj szerűségeben kéne úsznia? Meg a gyújtás részhez eredetileg milyen csőnek kéne menni akkor? Remélem valaki tud ezekben segíteni nekem. Előre is köszi.
Helló a gyújtáskapcsoló eladva, ezért az üléshez sincs kulcsom.
Üdv:)
Gyújtás kapcsolót + hátul az ülés zárat gondolom 1 kulcs nyítja a 2-őt engem érdekelne !
Sziasztok:)
Én a hülye fejemmel elhagytam a kulcsomat...
Suzuki Rg Gamma 125 a régi 89es évjárat...
Ha valakinek lenne hozzá gyújtáskapcsoló + hátul az ülés zár eladó , írjon nagyon sürgös !
Sziasztok

Ha valakinek szüksége lenne rá van eladó 125ös rg komplett kuplungom. Régebbi típusokhoz.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rg_125-5815478
06206107
666
Tud nekem valaki segíteni. Hogy kell szétszedni az első teleszkópot mert szimeringet kell cserélnem suzuki rg 125-ös 89-es évjárat.
Megnéztem.
Így, hogy szét van szedve az enyém, én nem tudok rájönni miért nem veheti a többi sebességet.
Sziasztok tudna valaki abba segiteni hogy mi lehet a baja a váltomnak csa üres és második van menne.Most lett összerakva és nem jövök rá miért van ez.Ha valaki tudna segiteni az csörögjön rám légyszi 0670/4260365