Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20 000FT
Összeszerelés előtt síkoltatva volt.
Hengerfejjel együtt vettem le, nem lett lazítva.
Alulra van új tömítésem.
Ahogy említettem az előbb 3 hónapos dugó (TKRJ) , járatva.
Castrol Power 1 Racig el ment (1liter).
Daróczy motor fúrta. http://www.daroczymotor.hu/
Mennyiért adod a hengert?
Belső részek.
Elérhetőségem: alkatresz.webinfo@gmail.com
06 30 738 8462
Eladó Henger 3 hónapos, teflonos TKRJ dugóval.
kb 1000km-t ment.
Továbi eladó cuccok: RG 125 89-es évjárat ig.
jah főtengelyt + felső tűgörgő + távtartó 1
Elég szomorú. Erőt hozzá, meg kitartást. Nyugi, én is kétszer mentem az RGV-vel az idén, aztán bekrepált, és azóta sem műxik. Bár,,, nekem itt a Gixxer is hál Istennek, az most már nagyon jól működik, volt egy nagy szervíze a tavasszal, azóta szuper.
matejanko@freemail.hu Ide jöhetnek a képek.Érdekelnek a cuccok.
Hali akkor felatad a hajtókart?
JT lánckerekek + lánc eladó.
Egyszerre lettek véve 1 éve.
Ár: 9230Ft+posta (1770Ft)= 11 000Ft
Tájékoztatásul:
3eFT/db első-oldalidom
has 5eFT és fejidom 6eFT
Légyszives add már meg az emailcímed vagy küldj ide valamit:
alkatresz.webinfo@gmail.com
A válaszban küldöm a képeket és az árat.
Üdv!Ne is mond.Az a legnagyobb probléma,még a KRESZ-el se nem volt tisztában a bácsika.Benzinkúton a behajtási oldalon,ő úgy gondolta kitolat.Mert ugye benzinkúton egyirányú forgalom van.Pedig nem volt előtte semmi és senki sem.A motor meg kb 7-8 m-re volt mögötte.Ráadásul nem takarásban volt letámasztva.Tehát szinte teljes terjedelmében látható volt.Én meg bent a kúton békésen töltögetem a telefonom....Amikor meg kimegyek...Ott álltak körülötte az emberek...A gép pedig az oldalára dőlve... Amikor odaértem és megláttam... Ezt nem hiszem el! Csaptam akkora balhét.Majdnem megvertem.. Egyszerre lettem dühös és szomorú..Annyi munkám volt(van)benne...
Nagy az isten állatkertje. És ez még mindig a jobbik eset, hogy nem menet közben akadtál vele össze.
Sziasztok !
lenne egy olyan kérdésem hogy a rg 80 as motorban van gyujtás elektronika? mert én nem találom sehol ! köszi
Szia!Az nem problem,hogy nem fehér.Ekeidom,oldalidom és esetleg fejidom.Ezekre lenne szükségem.Na meg persze az árukra.Csak hogy tisztában legyek vele.
Sziasztok!
Nektek mekkora hátsó gumi van hátul?
Esedékes lenne a csere,eddig 150/70 volt kissé turás profillal, de ezt soknak érzem.Mekkorát ajánlatok? 130? ha netán van valakinek eladó jó állapotú,minőségi,akkor érdekel.
Valkinek esetleg Rg 125 (95-évj.)-höz Power motorja van e ? :)

Nagyon Fontos lenne !
Van idomom igaz nem fehér.
csáó!

sajnos nincsen.

üdv:Zoli
Ma kora reggeli termés.... Benzinkúton szépen nekitolatott egy barom és szépen fel is lökte a gépet... Ebből következik..Keresek eladó oldal és ekeidomot.Ha valakinek van vagy tud eladót kérem jelezze nekem.Köszönöm..
Esetleg nincsen pówer vezérlő elektronikád?
Hali mindenkinek ha van valakinek suzuki 89-es RG125-höz pówer elektronikája akkor írjon nekem.
Szedd tész teljesen a blokkot úgy, hogy csak a főtengely és a váltó legyen a blokköntvényben, mindent amit csak lehet szerelj ki belőle. Tedd fel egy rezsóra kicsit melegedni. Belegedés közben ütögesd meg a csavarokat. Utána ha már jól felmelegedett, olyan 100 fok körüli hőmérsékletre, akkor próbáld meg egy normális, csavarhúzóval megmozdítani a fejeket.

Ha nem sikerül, akkor fej egy 7mm-es fúrószárat, és a csavar fejeket próbáld meg középpontosan kifúrni amíg le nem ugrik a csavar feje. Ha kifúrtad az összeset szétjön a blokk (ha fúrod akkor is melegítsd meg a blokkot mert könnyebben szétjön) utána már a megmaradt csavarokat egy fogóval ki tudod tekerni.
Már elkelt a power elektronika. (10e Ft)