sziasztok 2 hónapja raktam össze a suzuki rg 125 f gammámat 1993-as évjárat ami cserélve lett benne új blokk közzép egy suzuki rg 125 wolfé henger hüvelyezve wösner dugatyú prox felső tűgörgő power emelő edigg nincs is gond mikor összeraktam a gépet szépen járt szép hangja volt de 500-századik km-ernél elkezdet valmi csörögni kopogni vagy inkább tompább hang (talsolni) a hengerből alapjáraton semmi csak ha húzom a gázt neki kérem segítsetek mi lehet a probléma köszönöm előre is
Szia! Nagyon tetszik ez az idom és énis hasonlót tervezgetek az Rg-mre,mert szerintem a gyári nagyon csúnya. Na és azt szeretném hogy tudnál róla egy pár képet felrakni hogy hogy áll a motoron? Nagyon sokat segítenél.Köszönöm!
huhh hát már se a moci se az idom nincs nálam de egyet mondhatok:)
nagyon faszán állt rajta,sokat dobott esztétikailag képem van az idom méreteiről,bár az rs idom lehet hogy olcsóbb lenne mert ezt egy versenyző ismimtől kaptam 25be szóval csináltatni drága lenne szerintem a duplája környékény..
amúgy ezek a méretei (már rá szabva a motorra)
Köszi szépen, méretileg tudsz róla valamit mondani, hogy például milyen hosszu tanktól a végéig, milyen széles a legszélesebb pontján és a tanknál mennyire log ki , motorátalakítás elött vagyok és nem tudom még milyen idomot rakjak fel, a legjobban a honda rs 125 é teszik de az ritka
Kuplung 6000FT Blokköntvény 6000Ft berúgókar 2000Ft
Hátsó teleszkóp 3000Ft lendkerék 3000Ft Főtengely 10 000Ft
06 30 738 8462 Hely 3744 Múcsony
Postázom is.
Mivel 125-ösökről nem tudok, nem is akartam beleszólni.
Enyémeken 32-es, meg 34-es van...
nagyon faszán állt rajta,sokat dobott esztétikailag képem van az idom méreteiről,bár az rs idom lehet hogy olcsóbb lenne mert ezt egy versenyző ismimtől kaptam 25be szóval csináltatni drága lenne szerintem a duplája környékény..
amúgy ezek a méretei (már rá szabva a motorra)