Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na halli meg van a cim? írj mellé egy áratis légyszi :))
robin36@freemail.hu
Ha tudsz írj már nekem egy tel számot. hogy meg tudjuk beszélni a részleteket
Emailben leírom! :)
halli nekkem szükségem leene a karniaidra mi az áruk postázod is?
sziasztok.lenne egy rg gamma 125-ös motorom és cdi kellene hozzá,mert tönkre ment rajta.ha valakinek lenne eladó akkor írjon hogy menyiért lenne.előre is köszi
ha vkit érdekel:http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rg_125-5646798
Sziasztok! Szuzuki RG 80-as motoromba most cseréltem motorolajat, a ráírt menyiséget öntöttem bele de nem tudom hol lehet ellenőrizni az olajszintet, ha valaki tudja megosztaná velem hálás lennék előre is köszönöm.
Hali!

RGV 250 Gamma-ról eladó sorba kerültek a 34-es torokátmérőjű Mikuni karburátoraim!
Ha vkit érdekel badrick@leszradio.hu
sziasztok!
eladóvá vált idom csere,műszerfalcsere,és kipufogó csere miatt ára az egésznek egyben 25000Ft(alkuképes) de külön külön is.:
farok idom prizmával(hibátlan állapotban!frissen fújt!(repsol narancs)),gyári rg műszerfal,gyári kipufogó dob(nincs szétrohadva szóval hibátlan!)suzukis védő ráccsal,ülés(icipici szakadás(alig észre vehető)) az ülés zárral eggyütt jár egyben!
hátsó sárvédő minden felszereltségével(hátsó lámpa+sötétített indexek segédvasak stb.) kifogástalan állapotú alkatrészek.
suzuki rg gamma 125-höz 90-es évj.
elérhetőség : rycsy1994@gmail.com
vagy telefonon:06206107666
(telefon csak d.u. 14:20-tól!)
köszi az infót majd megcsörgetlek akkor holnap találkozunk adig is üdv
annyit még hogy, ha beértek kunágotára csörgess meg, de nem lehet eltéveszteni a víztoronyal szenben sárga ház mahagóni fa kerítés Rákóczi 71.
helo nincs gps de oda találunk legaláb is remélem 5-6 kb ot leszünk
hali! ok nem gond, olyan 5 fele érkeztek is! nem tudom van gps-ek?
szia bocs de csak délután tudunk érte menni mert a cimbora dolgozik 3 körül indulnánk üdv
80-as Rg-hez váltókar rudazattal még mindig érdekel, ha van valakinek eladó.
hallli mindenki nincs valakinek eladó Mikuni 34mm-es karbija ha valakinek van elado az kérem jelleze vevö lennék rá.
Szia!
Az hogy mennyi a végsebessége az változó.A gyári specifikáció szerint 160km/ó.Nos azt biztos,hogy tudja.(Jó motorállapot esetén persze). Mennyit fogyaszt? Ez egy 2T motor.A 2 ütemű poweres sportgépek nem az üzemanyag megtakarításról híresek ez biztos . Konkrétan nekem van egy 87-es 25-ösöm. Ha economy-ban használom akkor kb 4-5 liter. Ha énekeltetem a gépet akkor nem olyan nehéz vele megetetni ennek a dupláját akár.Az hogy mennyire megbízható?Ezek már 25 év körüli gépek....De én vallom azt ,ha rendben van és oda van figyelve rá,szakszerű karbantartás,nem pedig gányolás......Akkor igen is még most is meghálálják. Pl az olaj az elég lényeges,hogy milyet használsz....És 6500rpm körül mit megy?Azt még tényleg nem néztem mert ott körül tol meg a power.. és olyankor nem azt figyeli senki sem De sztem 25-ös esetén 100 és 120 között valahol gurulsz vele olyankor..
elnézést lemaradt, 125 ös
Melyik gammára vagy kíváncsi a 80-as v a 25-ös -re?
Hello

Az érdekelne, hogy egy 87 es gammának mennyi a végsebessége? illetve mennyit fogyaszt? és 6.ban 6500 on mennyivel megy kb?
Megbízható motor?
suzuki rg-125 gamma feszültség szabályzója van valakinek eladó?
Rg 80-hoz váltókarja valakinek?
hello hengerfej tömítésed van rg 125 mocihoz?