Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen! Ez óriási segítség!
Köszönöm!
Üdv! Megnéztem és megmértem.A méret akkor csak annyiban módosul(t) 14x20x17,7 .Jól emlékeztem a csapszegméretre.Legalább is az enyémbe ez a méret kellett. Nem tudom,hogy a tiédbe is ez való-e de az enyémbe ez kellett méret szerint. Sok sikert
Az ára nem fix!
A számom: 06-20-540-6593
Szia!

Az enyém eladó ha gondolod.
Emailben vagy telefonon beszélhetünk róla.

Üdv:Robi
Szia!
Az óriási segítség lenne ha tudnám a méreteit!
Köszönöm szépen!
Én úgy vélem semmiképen sem jó,én is ilyet vásároltam az enyémbe(1987) évjárat szerencse volt a szerencsétlenségben,hogy a motorosboltban(Subimotor)rugalmasan kezeli Imi a dolgokat és miután vittem azt ami benne volt az alapján rendelt nekem másikat.Persze a nem megfelelőt becserélte gond nélkül. Most pontosan nem tudom az eredeti adatait,de ami tuti biztos,ha a tiédbe is olyan kell mint az enyémbe akkor eleve úgy indítunk,hogy 14-es csapszeg méret.Tehát nem 16-os.De mivel nekem megvan a régi,ezért megmérhetem neked holnap a pontosan a méreteket.Ha gondolod. Üdv!
Persze a link kimaradt -.-
ez:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Sziasztok!
Ez a felső tűgörgőkosár jó a 89-es 125-ös RG-be?
Köszönöm a választ!
Köszi a választ visszakeresem
Hali!Konkrétan A "Robi89" fórumtársunk árul egy 80-as Rg-t .Nézd vissza ezt a topicot nem is olyan rég kb 1-2 hete árulja. De az szép és jó gép.
helló srácok valakinek van eladó 80-as rg nem baj ha nem megy felújításra kellene úgyis
vaterán találtam lestrapált dobot 7eért , 9e ért adom koplett, a 2t tartály ajándék...
komplett dob és könyök
elérhetőségem: 0630/393-0879
tartály+van, koplett redszer vagy csak a dob kell? csak jelzem h elvitték 1x a dobot és visszahozta a srác h nem jó mert rátette egy aprilia af1-re és nem birt felváltani 6.-ba ezért visszavettem de mondtam neki tegyen rá két pedált mert nemsokáig megy már.
Nincsm. igen még megvan a dugó gyürű, a többit szerintem telefonon, postai úton gondoltad, vagy személyesen?
meg van még mert megvenném és a kipufogót menyibe számolnád
Köszönöm a képeket.Igen érdekel, még annyit hogy a dugó is megvan hozzá?
Magyar forgalmis vázat vennék rg125-höz, rgv 125 is érdekel, lényeg h magyar forgalmi meglegyen hozzá!
a méret neked jó?érdekel?
Sziasztok!
Eladó egy használt ,gyári Suzuki RG80 plexi.
5ezer Ft az ára.
20/3110250
Igen, köszi mindent. :) Hello.
Majd látod.Én a nagyvason láttam már olyan 5körül fékbetétet hozzá.Lehet hogy "olyan" is de egy használtnál szerintem többet ér.Na mindegy.Te tudod.Végül is a számodra fontos infók meglettek és ez a lényeg nem igaz ? Sok sikert. Hali
Háát, majd kiderül még, 4-5 körül láttam olyat amibe van fékbetét is. :) Nézegettem gyorsan a guglit elég húzósak a fékbetétek 7500ft-nál olcsóbbat nem is találtam!