Üdv! Megnéztem és megmértem.A méret akkor csak annyiban módosul(t) 14x20x17,7 .Jól emlékeztem a csapszegméretre.Legalább is az enyémbe ez a méret kellett. Nem tudom,hogy a tiédbe is ez való-e de az enyémbe ez kellett méret szerint. Sok sikert
Én úgy vélem semmiképen sem jó,én is ilyet vásároltam az enyémbe(1987) évjárat szerencse volt a szerencsétlenségben,hogy a motorosboltban(Subimotor)rugalmasan kezeli Imi a dolgokat és miután vittem azt ami benne volt az alapján rendelt nekem másikat.Persze a nem megfelelőt becserélte gond nélkül. Most pontosan nem tudom az eredeti adatait,de ami tuti biztos,ha a tiédbe is olyan kell mint az enyémbe akkor eleve úgy indítunk,hogy 14-es csapszeg méret.Tehát nem 16-os.De mivel nekem megvan a régi,ezért megmérhetem neked holnap a pontosan a méreteket.Ha gondolod. Üdv!
tartály+van, koplett redszer vagy csak a dob kell? csak jelzem h elvitték 1x a dobot és visszahozta a srác h nem jó mert rátette egy aprilia af1-re és nem birt felváltani 6.-ba ezért visszavettem de mondtam neki tegyen rá két pedált mert nemsokáig megy már.
Majd látod.Én a nagyvason láttam már olyan 5körül fékbetétet hozzá.Lehet hogy "olyan" is de egy használtnál szerintem többet ér.Na mindegy.Te tudod.Végül is a számodra fontos infók meglettek és ez a lényeg nem igaz ? Sok sikert. Hali
Háát, majd kiderül még, 4-5 körül láttam olyat amibe van fékbetét is. :) Nézegettem gyorsan a guglit elég húzósak a fékbetétek 7500ft-nál olcsóbbat nem is találtam!
Köszönöm!