Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan sírva fogok fakadni!
Heló!
6000+posta!
Üdv!Mennyi az új ár fele?
Helló!

Szerintem sokat segítene, ha lenne egy két kép róla
hali mindenkinek ! van egy 89 suzuki rg 125 gammám bontásra szánom már kasban van,megyén belül személyes átvétel megoldható vagy postai úton utánvétellel ,békés megye Kunágota, további iNFO msn-en, várom az erdeklődéseteket mellarpisti@hotmail.com.
Ja!és a műszer 0-t mutasson ellenálásmérésben,vagy legalább is mutasson valamilyen kis számot.Akkor jó a kábeled.Ha nem mutat semmit sem akkor van kicsi problem
Na hát ez sem semmi:D
Nekem volt még durvább is.Árulom a régi n95 telómat.Szalagkábel szakadása van.Kaptam egy mailt,így kezdte az érdeklődő üzenetet: idézem szó szerint:"Mi elég messze lakunk egymástól ezért nem vagyok abban biztos,hogy csak szalagkábel szakadása van a telefonnak".... Ezt abból gondolta a kis Sherlock,hogy mi messze lakunk egymástól? Ezt még fokozni is tudta ám Mivel ő kapásból ismeretlenül megítélte nekem a "megbízhatatlan" és "hazug" jelzőt ezért én küldjem el neki a telefont és ő meg kicseréli a kábelt és ha jó majd utána fizet.Lefordítva az én nyelvezetemre: Tehát én mint megbízhatatlan és hazug eladó,bízzak meg benne,az igazmondó juhászban mert ő maga a megtestesült glória(állítása szerint).És küldjem el neki a telót amit ő szétszerel és majd küldi a korpát.Vagy nem. Én csak annyit írtam neki hogy : Ezt egyedül találtad ki,vagy segített valaki?
No problem! The answer was going
Ezt nem ide akartam
You have a new message.
Eladó gátsérült 93-as gamma henger. Javítható! Ár.: 6000.- Ft

Ui.: 4 órás szinkronteszter is eladó, hibátlan új állapotban, jócskán az eredeti ár alatt. Ár.: 9000.- Ft
Emailben volt olyan , hogy ő jövő tavasszal megveszi ha nem tudom eladni
Egy ilyen lemaradt
LOL
Ne mérgelődj El sem hinnéd,hogy én milyen ajánlatokat szoktam kapni,a motorra is és van még egy pár dolog amit árulok.Hajmeresztő dolgokat tudnak kínálni és kitalálni az emberek.Neked legalább pénzt kínáltak elsőre és az pozitív.Ezt most komolyan mondom.
Most méééé nem jó a 4-5 ezer ilyen ínséges időkben?
Komolyan, hogy lehetnek ilyen emberek?
Nem szabad így reagálni Tettek egy ajánlatot amit te úgy vélem nem fogsz elfogadni Légy úriember!
Oké!
Szia

Nem gond a mailomra küld majd ,köszi
Szia! Bocsi hogy nem jelentkeztem de nem volt időm gépezni,és anyámnál van minden lomom aki távolabb lakik Debrecentől,de elhoztam a főtengelyt és holnap csinálok képet!
Neked most komolyan ennyi eszed van?
4-5ezerbe adnád a komplett blokkot ha igen hova valósi vagy
köszi
Remélhetőleg holnap neki álok:D
Mivel mérjem ki?