Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kérhetem a hengerről rakjál fel még képet.Köszi
2000ft.
bocs az olajtartály 2 csak a kép nem jelent meg de nem tudom miért:S 12000e kopletten ha kell, sárvédőt adom vele.
Mennyi komplettem a henger?A sárvédő mennyi?
2000ft
hy van sárvédő de repedt javítható mert egyben van, csak a
henger vagy így kompletten az egész? am jó állaputú. kérésre 2t tartály nem szivárog jó állapotú
A henger milyen állapotú és mennyiért adod?Ja még annyit kérdeznék hogy első sárvédőd van-e.
holnap a többit...
üdv! van minden csak elő kell szednem a 2t tartályról majd holnap lesz képem. órát találtam a vaterán 4500 ért kipufogó komplett vagy csak dob? hozzáteszem nem herélt...
sziasztok egy kis segitséget kérnék milyen tipusu suzuki blokk lehet s hol találok alkatrészt hozzá vagy mejikkel azonos a kuplungja kösz
oké
You have a new message
mid van és menyibe 2t olaj tartály műszer óra meg kipufogó érdekel
akkor sem
Figyu csak olyankor sem működik az index amikor jár a motor?Mert az akksid az nem valami világbajnok
Köszi a felvilágosítást:)
A gyújtáskapcsoló teszi áram alá a gép elektromos rendszerét.A kapcsolóban vannak érintkezők,amik zárják az áramköröket amikor ráadod a gyújtást.Ha a kapcsolóban nem érintkezik rendesen valamelyik érintkező,mert pl megolvadt és elmozdult a helyéről a bakelitben,vagy ugyanezen ok miatt több minden érintkezik,olyan is aminek nem kellene.De nem biztos,hogy az a baj,csak okozhatja még ez is a hibát.
Köszi
Igen csak egy biztosíték van rajta.Ne idegeskedj! Majd megnézem az elektromos rajzát a gépnek és megpróbálok segíteni,ilyen Gyurcsók József (távgyógyítás) módon.
Azt hiszem van egy eladó zsír új indexrelém!
Mi köze van amúgy a gyujtákapcsolómnak hozzá?
A motoron csak egy bizti van?
Hogy lehetne megcsinálni?
Néztem a "kisfilmeket" Zárlatod van szerintem.Vagy a gyújtáskapcsolód betéte adta meg magát.
What the problem