A berugó mechanizmus valmely részét rendszerint úgy törik el paratsztorzságban, hogy lentről nem kísérik vissza lábbal a berugókart, hanem hagyják, hogy a rugó visszacsapja.
A másik kiváló módszer, hogy egyből erőből belataposnak, nem várják meg míg a racsni összeakad rendesen.
Honda mbx-mtx eknek ugyan ez a problémája, nagyon soknak törött a tengeye az alcsony műszaki intelligencia okán.
Jellemző hogy sokkal ritkábban sérül esés következtében.
Én is a karmantyúra gondoltam,csak a megnevezés kicsit erős szerintem."Szimering". Meg még egy aggodalom lenne a számomra.A berugó tengely hogy törik el.Meg hol?Mert az sem mindegy szerintem.Annyira rugdosni kellett?Vagy bent a blokkban?De ott meg mitől.Mert ha benne,akkor lehet baj nem kevés.
Akkor legalább nem lesz gond az állapot megítéléskor Viszont a berugótengely az tényleg nem lesz egyszerű ha igazi 50-es a motor.Nem nagyon találkozni 50-es rg -vel.Legalább is jóval ritkább mint a nagyobb testvérei.Véleményem szerint.
Nyilván a dugattyú mellett ereszti a fékfolyadákot, és a karmantyúra gondol.
Amúgy ez a motor rendesen körbejárta már az országot, és egyre rosszabb állapotban árulják:)
Ez 97-es? Szerintem inkább 87-es nem? Bontásból biztos lehet hozzá kapni berugó tengelyt.De az blokk széthúzást jelent.A tengelycsere.Egyébként biztos megéri ha jó...
sziasztok!
eladóvá vált idom csere,műszerfalcsere,és kipufogó csere miatt ára az egésznek egyben 25000Ft(alkuképes) de külön külön is.:
farok idom prizmával(hibátlan állapotban!frissen fújt!(repsol narancs)),gyári rg műszerfal,gyári kipufogó dob(nincs szétrohadva szóval hibátlan!)suzukis védő ráccsal,ülés(icipici szakadás(alig észre vehető)) az ülés zárral eggyütt jár egyben!
hátsó sárvédő minden felszereltségével(hátsó lámpa+sötétített indexek segédvasak stb.) kifogástalan állapotú alkatrészek.
suzuki rg gamma 125-höz 90-es évj.
elérhetőség : rycsy1994@gmail.com
vagy telefonon:06206107666
(telefon csak d.u. 14:20-tól!)
szia a telefonom be adta az unalmast tegnap délután hivtalak a cég telefonjárol de csak hanposta jelentkezet ha tudsz képet akkor holnap délután rád telefonálok
hali valahogy próbáld megoldani a telefon problémát, azt mondtad ezen a héten megtudjuk oldani a dolgokat nkem a péntek szombat jó lenne. képeket megpróbálok ma feltenni csak nem tudom mikor érek haza este.valami más elérhetőséged van-e?
Szia Raul99!
Még 2008-ba tettél fel Suzuki Rg 125 Gamma gyári javítási kézikönyvet ha ez megvan még neked légy szíves töltsd fel újra, vagy akinek még meg van.
Köszönöm szépen!
Szia!
Csináltam pár képet a csatlakozókról, remélem tudok vele segíteni.
Az utolsó kép már a feszültségszabályozóból jön ki.
Nekem azzal tudna valaki segíteni, ha elmondaná, h amik le vannak fényképezve vezetékek azokon mekkora feszültségnek kell lennie.
Köszi
sziasztok!
eladóvá vált idom csere,műszerfalcsere,és kipufogó csere miatt ára az egésznek egyben 25000Ft(alkuképes) de külön külön is.:
farok idom prizmával(hibátlan állapotban!frissen fújt!(repsol narancs)),gyári rg műszerfal,gyári kipufogó dob(nincs szétrohadva szóval hibátlan!)suzukis védő ráccsal,ülés(icipici szakadás(alig észre vehető)) az ülés zárral eggyütt jár egyben!
hátsó sárvédő minden felszereltségével(hátsó lámpa+sötétített indexek segédvasak stb.) kifogástalan állapotú alkatrészek.
A másik kiváló módszer, hogy egyből erőből belataposnak, nem várják meg míg a racsni összeakad rendesen.
Honda mbx-mtx eknek ugyan ez a problémája, nagyon soknak törött a tengeye az alcsony műszaki intelligencia okán.
Jellemző hogy sokkal ritkábban sérül esés következtében.
Amúgy ez a motor rendesen körbejárta már az országot, és egyre rosszabb állapotban árulják:)
Még 2008-ba tettél fel Suzuki Rg 125 Gamma gyári javítási kézikönyvet ha ez megvan még neked légy szíves töltsd fel újra, vagy akinek még meg van.
Köszönöm szépen!
Csináltam pár képet a csatlakozókról, remélem tudok vele segíteni.
Az utolsó kép már a feszültségszabályozóból jön ki.
Nekem azzal tudna valaki segíteni, ha elmondaná, h amik le vannak fényképezve vezetékek azokon mekkora feszültségnek kell lennie.
Köszi