Mert nincs meg a porvédő a szárakon?Vagy miért akarod azokat is cserélni.A féknyereg az most véletlen nekem van egy.Személy szerint nincsenek alkatrészeim az rg-hez.De még tavaly bontásból vásároltam én is az enyémhez elég sokmindent és a srác még hozzácsapott a cucchoz egy első féket.A légtelenítő csavar bele van törve,de nem vészes.Lazán kiszedhető minden különösebb erőlködés és gányolás nélkül.Tehát nekem jelenleg csak ez az egy alkatrészem van rg-hez Ha gondolod megegyezhetünk.Betétek nincsenek benne.Nekem is úgy jött betét nélkül.
Nem tudom, ezért kérdezem. :) Vagy annyira nem ritka az olyan porvédő cuccos? Ha jól mértem a féknyereg felfogató fülein a furat , furatközéptől furatközépig 60mm, milyen más motor féknyerge megy fel még? Vagy valakinek esetleg eladó rg féknyereg? :)
Hivatalosan gyári suzuki teleszkóp olaj való bele De egyébként amit magyar kereskedelmi forgalomban lehet kapni teleszkóp olaj az,az. És 15w legyen. Ez a lényeg.Hogy mennyi olaj kell bele abból volt egy kis vita itt a fórumon,de most már biztos forrásból tudom,hogy 149ccm a szükséges mennyiség.A szimering méret pedig hivatalosan: 30x40,7x10,5 de ha évjárat és típus szerint kéred valami motoros boltban akkor olyat fogsz kapni:30x40,5x10,5 .Tehát ha ilyen méretű szimeringet találsz az jó lesz.Nekem is az utóbbi méretű került bele.Tökéletes.Egyébként a nagyvason találsz ilyen méretűt.Én is onnan rendeltem.
A 125-ös rg elsőtelójába pontosan milyen szimeringek valók? És milyen illetve milyen olaj való bele?
E fajta telóba: http://www.suzukicycles.org/ph...
Üdv.
Akkor velem volt a gond:D
Kis Suzukim eladó nagyon gyorsan 90 ezerért!