Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello nekem van rg 125 első lámpám ha még érdekel.
suzuki rg 125 keresek hengerfej tömítést ,ha valakinek van írjon vagy hívjon fel a 06703234943 számon.
Hali!
Akkor szerintem csak annyi van,h türelmetlen vagy kicsit.Járasd rendesen és meg fogja hálálni.Én is most járatom az enyémet,már van benne 500km és amikor elkezdtem a járatást,akkor még az én gépem sem volt valami virgonc,nem nagyon pörgött(persze nem is erőltettem)de azért észrevehetően nem volt valami dinamikus,és ha mégis odahúztam neki egy kicsit,kb 5-6ezerig akkor nekem is úgy csinálta mintha "leszabályozna" pedig dehogy.Csak nem szabad pörgetni még a nyers motort.Ennyi km-el a háta mögött már jobban viselkedik,most már menne,pörögne.De még nagyon messze az az idő amikor tényleg lehet rángatni a szarvát...... Szerintem nem lesz semmi gond. Figyelj oda és járasd be ügyesen
ok rendben van . esténkét felnézek még ha kérdésed van +találsz
nagyon jók a képek minden rendben szombat délelőt kb 10-11 re ott leszünk és kerek 30 ezer ahogy megbeszéltük inen reggel 7 körü indulunk azt mondják 3 óra az ut
nem zavartál picit késtem de megszületett nagyon húzós napom volt. meg vagy elégedve akkor ? szombat de du? és úgy ahogy megbeszéltük kerekbe?
Sziasztok! Senkinek nincs eladó váltókarja rudazattal 80-as Rg-re? A blokkból kijövő ricnis tengelyre való végre esetleg tud valaki valami ráillő bármit? A többit meg tudnám oldani.
köszönöm a képeket bocs hogy zaklatlak csak türelmetlen vagyok akkor szombaton reggel elindulunk érte ha neked jó
A henger kompletten kellene akkor dugóval együtt meg a kipufogó,mennyiért adod?
És most így néz ki.
halli mindennki azt szeretném meg kérdezni hogy nincse valakinek elado Mikuni karbija RGv 250 -re
A fel újítás az komplett a hengerbe alap méretes hüvely lett csinálva szakember által,a főtengely kapott ujj hajtókart prox márkájú főtengely csapágyak szimeringek is ki lettek cserélve 75ezer be került.Nem volt üzemképes amikor megvettem.Rakok fel róla képet hogy nézett ki.
Hali most lett vége a napomnak
Ha már más nem tölti fel, feltöltöm én amit találtam RG-ről (az újabb kiadás, de nem tudom pontosan, h melyik évi)
itt érhető el:Suzuki RG
Hali!Ha nincs benne akksi,akkor a gyújtáskapcsolót jobbra kettőt kapcsolva kell ráadni a "gyújtást"mint a jó öreg csúzlikon.De olyankor is működnie kell a kipufogó szelepnek illetve a kis motornak ami nyitja ill zárja a kipuff nyílást (power)Nem lett szorosra fúrva egy kicsit?Nem tudod?Így elég nehéz diagnózist felállítani.A rossz állapot amiben vetted....De működött?A felújítás mit takar?Fúrás,főtengely,csapágyazás?Mert ha igen akkor csak azt mondom,járasd kicsit és azért már 3-400km után azért kicsit jobban kell neki forogni mint kb 4-5ezer.
szia érdeklődnék tetél fel képeket vagyteszel netán folyamatban van űdv
A henger is lett fúratva és ujj dugó is van benne.sajnos nem tudom hogy mennyinél dadog mert nincs rajta fordulatszám mérő de kb úgy 4ezer körül lehet.Nagyon rossz állapotban vettem nem tudom hogy esetleg mi van el állítva rajta ,az elektromos pówer akkor is nyit ha nincs benne aksi?
probike1337 ! Ha még nem találtál légszűrőt akkor szerintem inkább vegyél egy sport légszűrőt mert légszűrő házat nem nagyon fogsz találni! Én most kuplung bowden után kajtatok eddig kevés sikerrel
Valakinek lenne egy rg80 váltókarja rudazattal eladó? Árral persze.
Mit jelent az a egy darabig forog és utána dadog?4e-ig?5-ig forog?A hengert is fúrattad?Ha tényleg fel van újítva nem biztos,hogy erőltetni kellene még annyira.Most nem kiselőadást szeretnék tartani a járatásról,de szerintem légy türelmes kb 1500-2000km-ig és adjad neki kitartóan a jóminőségű olajat,külön a benzinbe is egy darabig.Hagy kopjon össze rendesen és majd utána menni fog.Ha nem lett elállítva semmi rajta.
Tud nekem valaki segíteni olyan gondom volna hogy az rg 125-öm 89-es évjáratú most lett teljesen felújítva a blokkja de valami miatt nem akar terhelés alatt kipörögni egy darabig forog utána csak dadog.Mi lehet a baj?
Suzuki RG 125-ös motorom eladó! 1992-es! friss műszakival! nagyobbra váltás miatt eladó! képek az adatlapomon! sürgős! mondj rá egy árat ha tetszik megegyezünk ! telefon: 0670 203-6609
Akkor nem is csinálom olyan szarul,hogy nem engedem visszacsapni az RG berugó kart indítás után..Igaz rúgdosni sem kell mert indul hidegen melegen elsőre.(tényleg)
látom fennt vagy . mi a telefonszámod?
hali mikor érdekelnea motor mikor mehetekérte telefonáltam neked nem az enyémről felse vszed mert menék érte küldtem telefonszámot azon elérsz