Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Keresek 95-ös rg 125 gammához légszűrőházat. Minden tanácsot meghallgatok.
Láttam a neten egy weboldalt ahol kimondottan az Rg80 Gammáról irnak és hirdetnek h van készleten bontott ill. uj alaktrészük folyamatosan.Irtam nekik egy mailt és kérdeztem hogy van-e nekik ami nekem kell, erre ez a válasz érkezett :"Az elszakadó lánc valoban a kuplungot müködtető pálcát hajlitotta el
emiatt nem tud a helyére menni illetve jól funkcionálni. Ki kell venni
a pálcát kalapáccsal kiegyengetni és a helyére visszatenni. A
következő lépésben a blokkon található állitási lehetőséggel a helyes holtjátékot beállitani."

Szerintem mire kész lesz a motorom meg fogok őrülni...
Suzuki RG 125-ös motorom eladó! 1992-es! friss műszakival! nagyobbra váltás miatt eladó! képek az adatlapomon! sürgős! mondj rá egy árat ha tetszik megegyezünk ! telefon: 0670 203-6609
Egy barátom apja lenne aki csinálná,Van korrekt mühelye,30 éve dolgozik az iparban,mesterlevele is van,remélem érti a dolgát.Eddig csak jót hallottam róla mindenkitől.Azt megköszönném ha le tudnád venni a méretet,ha pedig esteleg lenne elfekvőben egy olyan tengelyed,azt azonnal megvenném akár előre utalással is.
ezt a tengelyt kb bárki legyártja neked valahogy.
Hangsúly a valahogyon.
A sarki pistabácsi is ledráhálja, de az oylan is lesz.
Ezt a pálcát forgácsolás után hőkezelni kellene ráadásul úgy, hogy közben ne nagyon görbüljön el, utána egy viszoinylag speciális, nem minden sarki pistabácsi műheléyben fellelhető köszö9rűgépen meg kellene köszörülni, és a vágn nem ártna tükrösíteni, mivel szimemringban szaladgál és még oylkor forog is.
Elhiszem, hogy elvállalta vlami drehás, de az eredmny legalább is kétséges, ha nem valami hozzáértő komoyl műhely vagy ember, aki táényleg lelkiismeretesen végigcsinálja azt az 5-6 lépést emit kell vele.
Félő, hogy kapsz egy darab hidegenvont acélpálcát, valami alapból visznlag kemény anyagból, de hőkezelés nélkül, kicsit megcsiszolják hogy köszrültnek látszódjon és nesze neked 15 ezer..
Ne így legyen, de az én tapasztalataim nem jók e téren.

(mindemellett nekem is van esztergám, simán meg tudnám csinálni a gmbölyítés részét, csak éppen a többi szükséges eszközzel nem rendelkezem.Persze el tudnám vinni hpkezelni, meg is tudnám közsörültetni, csak ezt a torturát ha megmondom emnnyibe került, azt hinnéd elment az eszem. Ezért sem ajánlottam, hoy megcsinálom.
Szóval, sok sikert a gyártatáshoz...

Méreteket sajna nem tudok fejből, de a héten belemérhetek, van egy iylen bontott blokkom valahol.
Szia!

Nos találtam embert aki legyártaná a tengelyt,csakhát pontos méretek kellenének,mert a motor Kecskeméten van én meg Németországban.Nem tudnád-e esetleg hogy hol találhatnék leirást az RG80-ashoz amiben le vannak irva a méretek?
Hali!
Eladóvá vált a Suzuki rg 125-ös motorom!
Rendszámos és eléggé rendbe van rakva!
Ha valakit érdekel irjon nyugodtan képet és infót tudok róla adni!
ok fent van már a kép?(linkeld be ha igen!)
csak is 125 ös velem beszéltél emilen és telefonon
125 vagy a 250 ?
szia ne haragudj hogy zavarlak de ha tudnál képet föltenni a motorol azt nagyon meg köszöném
üdv teszek fel fotot de sajna a csatit valaki levágta de 7szál jön a gyujtásról....
Az elektromos gondommal a következő szintre léptem :D
Volt egy kis időm, rámértem az akku két csatlakozójára és rövidre volt zárva, ha kihúztam a lámpa csatlakozóit akkor már nem volt rövidzárlat (lehet az égő miatt mutatott a műszer zövidzárat) utána ha jól emlékszem olyan 300 Ohm körüli értéket mutatott ez miért lehet/ egészséges ez?
Az lenne a kérdésem, hogy hol találom a diódákat azért, hogy azokat is megnézzem jók-e vagy cserélhetőek-e? (suzuki RG -125 gamma 90-es évj.)
Előre is köszönöm a választ!
sziasztok!
eladóvá vált idom csere,műszerfalcsere,és kipufogó csere miatt ára az egésznek egyben 25000Ft(alkuképes) de külön külön is.:
farok idom prizmával(hibátlan állapotban!frissen fújt!(repsol narancs)),gyári rg műszerfal,gyári kipufogó dob(nincs szétrohadva szóval hibátlan!)suzukis védő ráccsal,ülés(icipici szakadás(alig észre vehető)) az ülés zárral eggyütt jár egyben!
hátsó sárvédő minden felszereltségével(hátsó lámpa+sötétített indexek segédvasak stb.) kifogástalan állapotú alkatrészek.
suzuki rg gamma 125-höz 90-es évj.
elérhetőség : rycsy1994@gmail.com
vagy telefonon:06206107666
(telefon csak d.u. 14:20-tól!)
Üdv
Segítségre lenne szükségem! Rg 80-hoz milyen cdi kell? Egyáltalán mit szabályoz?

Köszönöm a válaszokat!
Az előbbi emailemet felejtsd el!

Ha ekkora patkány vagyok akkor legyen így.

Old meg ahogy tudod!
Azért nézz utána,mert én 8 éve láttam iylet utoljára:)
Úgy emlékszem, az a kuplungkinyomó, úgy emlékszem edzett,satöbbi.

Amúgy sima bc3ból legyártatható.
Akkor nincs más megoldás,bujom a netet amig nem találok egy olyan tengelyt.Vagy csináltatok egyet,ha lehet olyat.Elfelejtem a görgőztetést,mert ahogy a soraidból kivettem csak tovább fokoznám a bajt.
Suzuki RG-125 gamma (90-es évjárat)-hoz kellene hátsó féklámpa kapcsoló vagy ötlet, hogy mivel lehetne helyettesíteni.+még tanksapka kell vagy valami amivel helyettesíthető.
Még azt az érdekességet vettem észre a motoron, hogy ha behúzom a féket akkor erősebben világít a lámpa viszont ha gyorsítok akkor elmegy a fénye :/
Üdv
Segítségre lenne szükségem! Rg 80-hoz milyen cdi kell? Egyáltalán mit szabályoz?

Köszönöm a válaszokat!
Felületedzett és köszörült anyagot, ha elgörbült nem illik gürgőzni, mert mikro (vagy nagyobb) repedések keletkeznek rajta, amik előbb-utóbb át is érnek az anyagon.

Lehetne rajta erőlködni, hogy kilágyíttatni, úgy kiegyenesíteni, visszaedzeni bla bla, de ennek nincs értelme, ennél már akkor egyszerűbb újat csinálni.

Amúgy még ha ki is egyengeted valamivel, vélhetően a lánc azért adott neki, igen hamar meg fogja daráln azt a szimemringet, ami mellesleg igen nehezen beszerezhető hülye méret.
Eladó....
sziasztok!
eladóvá vált idom csere,műszerfalcsere,és kipufogó csere miatt ára az egésznek egyben 25000Ft(alkuképes) de külön külön is.:
farok idom prizmával(hibátlan állapotban!frissen fújt!(repsol narancs)),gyári rg műszerfal,gyári kipufogó dob(nincs szétrohadva szóval hibátlan!)suzukis védő ráccsal,ülés(icipici szakadás(alig észre vehető)) az ülés zárral eggyütt jár egyben!
hátsó sárvédő minden felszereltségével(hátsó lámpa+sötétített indexek segédvasak stb.) kifogástalan állapotú alkatrészek.
suzuki rg gamma 125-höz 90-es évj.
elérhetőség : rycsy1994@gmail.com
vagy telefonon:06206107666
(telefon csak d.u. 14:20-tól!)
Kuplung kinyomópálca,na az lesz az.Nem tudom,lehet hogy ki tudnám görgőztetni,fogalmam sincs.Viszont az embernek akitől vettem,van egy koplett blokkja eladó.Próbálom vele fölvenni a kapcsolatot de nem reagál.Szeretném ha ideadná azt a kinyomópálcát és felejtsük el egymást. :/
Úszótenely?

Azt modellezőboltban kapható egyenes rugóacél huzalból el lehet követni.
(parasztéknál szögből szokás, de az nem jó, mert közel nem alakhelyes)

HA a kinyomópálca a kérdés, az már szopóka.
Annak edzett-köszörült cuccnak kell lenni, ami ugan nem nagy etvasz, csak egyedilaeg drága.
Keress oylat aki bont iylesmit.