Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló Mindenkinek!
Találtam a padláson,az új ár 50%-át szeretném érte,ha valakit érdekel!
Ez eléggé egyértelmű. Nem a reléddel volt a gond. Kezdd az árammal. Kap e a relé. Ha igen, szedd szét az irányjelző kapcsolót, oda felmegy e a szaggatott áram. (terhelés nélkül nem is az, hanem gyengén világít, vagy egész rövideket villog) Ha ott van, akkor már csak a négy indexet kell megnézned, persze a köztük lévő vezetékkel együtt... A hiba valahol a felsorolt szarokon belül bújkál...
Hello!

Szerintetek mi lehet gond ha új az indexrelé, de nincs index?
Ment a válasz!Mos megyek képet csinálni!
Küldtem mailt.
Sziasztok!Eladó sérült Gamma henger eladó, minimális áron.Mikor én érdeklődtem azt mondták meg tudják csinálni, csak időközben eladtam a gépet.

semi1000@freemail.hu
30/521-1520
Miért ilyen kihal most a fórum?
Szeva

A csapok jók rajta Zoli ?
Küldj árat és ha van képet légyszi !
Köszi
jakabracing@gmail.com
Azt hittem, hogy van benne valamilyen tiltás
Most autóra gyüjtök
Kell egy második is
Akkor vedd meg az enyémet! Szerintem az enyém tudná hozni a elvárt szintedet egy darabig.
ŐŐŐŐ Milyen tiltást?Van bennük tiltás?Szerintem...De ez csak elmélet.Ezek 2T gépek annyit forognak amennyire a CDI gyárilag be van lőve.Persze biztos lehet pl könnyítéssel növelni a ford számot.De olyan mit tiltás,vagyis leszabályozás.Olyan elektronika ezeknél nincs.Véleményem szerint.
Keveslem a 90Km/h-t
Amúgy ezekből a motorokból , hogy lehet kivenni a tiltást?
Nekem van egy "jó" hangú dobom A gyári 25-ös dobnak a végét levágtuk,belülről kicuccoltuk a felét, a másik fele bennemaradt és visszahegesztettük a véget.Garantáltan morcsos nagy hangja van
Valaki nem tud valami jó dobot ajánlani aminek van hangja is?
A-a.
Van mellé egy komplett blokkom
Na most mi van akkor?Alkatrészenként árulod?
Suzuki Rg 80 Gamma komplett blokk eladó!

A hengert fúrni kell ami 4-5e ft!
A hirdetéseimnél megtalálható.
Akkor nekem valami állvány kell
Ebben van valami. Ha csak egy szaladgálómotor kell, akkor nem az van a birtokodban, amire szükséged van. Ha viszont sportmotor kellett, akkor mondj le a kényelemről, és még jópár praktikus dologról amik a súlycsökkentés oltárán lettek feláldozva...
Üdv!Próbáld meg itt. : http://www.bp-motor.hu/viewpag...

Mondjuk a kipuffot azt pont én vettem meg tőle de a többi cucc az biztos van még
Heló mindenkinek van egy régi rg-m alkatrész kellene hozzá pl kipufogó komplett 2t olaj tartály és műszer óra
Értem ,te tudod.De láttál már olyat,hogy amikor bandáznak a motorosok,valaki megáll egy cbr-el vagy gsxr-el és felrántja középsztenderre? Na hát mindegy hogy hányan gépelnének le a motorosok,de ha én olyat látnék...megfulladnék a röhögéstől Az persze más kérdés ha tárolás céljából szeretnél középállványt,de már eszembe jutott pont azt beszéltük.Mert én mondtam(írtam),hogy unokatesóm készített nekem egy középállványt amivel sokkal könnyebb a tárolás és a szerelés is..
Igazából engem nagyon zavar, hogy csak oldalsztender van rajta.