Nem rossz szándékból kérdeztem,csak mert én beírtam és találtam egy pár hirdetést.Igaz vannak köztük régebbiek is de nem olyan túl régiek is akadnak és mivel nem egy olyan keresett alkatrész talán egy próbát megér megkérdezni egy pár hirdetőt.
Ahonnan ellopták, becsöngettünk pár házba, miután este feltűnt hogy a közértes kocsija még ott áll, jóval miután bezárt.
Aztán kiderült, hogy a közértben dolgozó indián lopta el egy utcabeli suttyó hülyegyerekkel. (ez egyébként 2.kerület, rózsadomb ) Aztán fel lettek hívva telefonon.. Miután lebuktak, kitolták valahova a környékre, (gondolom egy garázsban pihent valahol, azt beszélték, valakinek el lett adva 40ezerért) és adtak egy tippet, hogy nézzünk körül , 2 nap múlva megtaláltuk. Persze "romhalmaz" állapotban. Letépték a rendszámtáblát, meg ilyenek. Ez mindennek a tetejébe februárban volt, és nem tudtam sehogy elszállíttatni, tehát pár hétig kint állt a szabad ég alatt.Utána jól néztek ki a féktárcsák, meg minden rajta.
A legpoénabb az egészben, hogy a rendőrségen azt hazudták, hogy ismernek minket, és csak meg akartak viccelni engem, és lazán elengedték őket, a végén már majdnem én voltam a hülye. Tehát ha valaki el akar lopni egy motort, vagy autót, így kell eljárni
mert ezt meg lehet tenni büntetés nélkül.
hello mindenki!
ha van valakinek 125-ös gamma-hoz henger dugú gyűrük egyben (egybe járva) az írjon pls egy üzenet ide:rycsy1994@gmail.com
olcsó,vagy csere érdekel!
ha jó állapotú ét éll szép akk adnék érte egy tuningolt simsont!
többit üziben kérdezd!
Egy pár adat! Nekem is ez volt 10 évvel ezelőtt és nagyon jól ment. :) Powerrel együtt evett 5-5,5 litert, de nagyon bírta a strapát. Már bánom hogy eladtam!
Sziasztok! Szeretném lecserélni jelenlegi motoromat egy gyorsaságira.
Nagyon megtetszett nekem a "kis" RG 125, de sajnos nem nagyon találok róla hiteles információt és a baráti körömben sincs senkinek ilyen típusú motorja. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. Érdekelne a motor paraméterei ( kerékméret, tank kapacitás, tömege, teleszkóp mérete, fogyasztása, alkatrészek, stb.) Ha van egy kis időtök kérlek írjátok meg a véleményeiteket, tapasztalataitokat.
Előre is köszönöm!
Széles utat, gumifákat!
Nekem van egy.(mármint gyújt.kapcsoló) RGV-é ugyan, de gyanítom, hogy nem igen van köztük különbség... Szerelők... Hááát, mit mondhatnék. Legtöbbet én szerelgettem a motorjaimat, csak, ha már végképp megállt a tudomány, akkor vittem szerelőhöz. Nekem hál Istennek, olyan szerelőim vannak, akiktől rengeteget tanultam, és nem b@sztak át sose... Az meg, hogy ellopták, és meglett, kész csoda. Hogy lett meg?
Komoly Sajnos én befürödtem velük, (amit a hirdetésben is írtam), nem a motorokkal volt alapvetően baj, hanem bárki javította minden szerelő átvágott, azért kell eladnom. A pirosat meg el is lopták két éve, de megtaláltuk. Aztán a legutóbbi szerelő nem talált hozzá gyújtáskapcsolót, tehát arról meg az hiányzik.
Nekem 110-es volt rajta amikor megvettem,nem vagyok benne biztos,hogy a 120-as elfér.Ha mégis akkor nagyon határeset.Előre szerintem 80-as az tök jó.Nekem az volt és lett is rajta.
Rg Gamma 250-es.Japán beltenyészet.Gondolom mert kék-fehér,ám úgy néz ki mint egy Wolf.Nincs hátul szárny,háromküllős kerekek,első telón nincs"térdeplésgátló".Ezenkivűl van még néhány tipus.
Néztem már bolti cuccokat de lendkeréket nem találtam.
De gondoltam ,talán itt gyorsabb :)
Aztán kiderült, hogy a közértben dolgozó indián lopta el egy utcabeli suttyó hülyegyerekkel. (ez egyébként 2.kerület, rózsadomb ) Aztán fel lettek hívva telefonon.. Miután lebuktak, kitolták valahova a környékre, (gondolom egy garázsban pihent valahol, azt beszélték, valakinek el lett adva 40ezerért) és adtak egy tippet, hogy nézzünk körül , 2 nap múlva megtaláltuk. Persze "romhalmaz" állapotban. Letépték a rendszámtáblát, meg ilyenek. Ez mindennek a tetejébe februárban volt, és nem tudtam sehogy elszállíttatni, tehát pár hétig kint állt a szabad ég alatt.Utána jól néztek ki a féktárcsák, meg minden rajta.
A legpoénabb az egészben, hogy a rendőrségen azt hazudták, hogy ismernek minket, és csak meg akartak viccelni engem, és lazán elengedték őket, a végén már majdnem én voltam a hülye. Tehát ha valaki el akar lopni egy motort, vagy autót, így kell eljárni
mert ezt meg lehet tenni büntetés nélkül.
ha van valakinek 125-ös gamma-hoz henger dugú gyűrük egyben (egybe járva) az írjon pls egy üzenet ide:rycsy1994@gmail.com
olcsó,vagy csere érdekel!
ha jó állapotú ét éll szép akk adnék érte egy tuningolt simsont!
többit üziben kérdezd!
Egy pár adat! Nekem is ez volt 10 évvel ezelőtt és nagyon jól ment. :) Powerrel együtt evett 5-5,5 litert, de nagyon bírta a strapát. Már bánom hogy eladtam!
Nagyon megtetszett nekem a "kis" RG 125, de sajnos nem nagyon találok róla hiteles információt és a baráti körömben sincs senkinek ilyen típusú motorja. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. Érdekelne a motor paraméterei ( kerékméret, tank kapacitás, tömege, teleszkóp mérete, fogyasztása, alkatrészek, stb.) Ha van egy kis időtök kérlek írjátok meg a véleményeiteket, tapasztalataitokat.
Előre is köszönöm!
Széles utat, gumifákat!