Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom Nógrád megyei vagy!Pontosabban?
Két okból: az első,hogy próbáltam lendkereket szerezni hozzá de még nemsikerült,illetve mivel így vettem előfordulhat,hogy valami hiányzik ami csak akkor derül ki ha elkezdem összerakni.A másik ok pedig az,hogy közben vettem egy rgv-t.Ráadásul mivel alkatrésznek vettem,így a tulajjal úgy beszéltem meg,hogy vonja ki végleg a forgalomból.
Miért is nem"lapátolod"össze? Hiányzik valami fontos?
Igen, valószínűleg semmi sem egyezik ,vagy a blokkot átépíteni,de ott is lehetnek nehézségek...Valószinüleg egyik megoldás sem egyszerű.Csináltam egy pár fotót hátha segít.
Ez abszolúte méretfüggő,olyannak a véleményére volna szükséged, akinek mindkettő rendelkezésre áll. Ez meg eléggé valószínűtlen...
Sziasztok Láttam a az rg 250 képeket és az lenne a kérdésem,hogy szerintetek bele lehet rakni a régi rg 125 be,mert azt szeretném ha tárcsa fékes lenne a hátsó kerék is,vagy ha bármilyen ötletet tudnátok adni azért nagyon hálás lennék.Előre is köszönöm.
Oké,majd meglátjuk mi lesz vele...
ha netán nem megy el, én rácsapok, én miskolci vagyok, közelebb vagyok hozzád, de hátha el tudod adni ilyen árban.
Üdv
tudom:) azt oszinak írtam:D
Köszi szépen.
Sok sikert hozzá! Legyen vele kicsit több szerencséd, mint nekem. Én ugyanis rengeteget szoptam már a két motorral, egyet már el passzoltam a nyáron, de ez annyira a szívemhez nőtt, hogy eddig minden bűnét megbocsátottam neki. Mindezek mellett bárhogy is van, hihetetlen jókat lehet kanyarogni velük, és a sok bosszúság mellett rengeteg örömöt adtak már nekem.
Szia.Régóta olvasom a fórumot nézegetem a fotókat videókat,és ez is közrejátszott abban, hogy az rgv-nél kössek ki.(na meg az,hogy nemjött össze az rg). A motort dec 28-án vettem,így elég friss szerzemény.Ma voltam átiratni,műszakiztatni.
Mit látok. Új kolléga? Mikor vetted ezt a motort, hogy egyrészt ma raktál fel galériát róla, másrészt meg még nem láttalak erre?
Oké
Mindegy...Megpróbálom még tartani a hirdetéseket,hátha elmegy....Alkatrészenként meg nem akarom árulgatni....De azért köszi
Nem RGV-m van, de azok mind bowdenesek tudom, én a sima rg-ről beszéltem, ott vegyes. De igazad van bovdenesek!
Azt tudom,hogy az rgv-m poweres,mert lábon hoztam haza.De a régi platón utazott darabokban.
a kérdéseimre pedig megkaptam a választ, csak amikor még elkezdtem irni, nem volt ott a kollégának adott válaszod, most olvastam vissza
Na de mind1 is, tudom nem fog tetszeni és pofátlanul hangzik, de én adok érte 45e Ft-ot, mert ha a benzinköltséget beleszámolom, akkor jövök ki 70e-re. Ha nem, akkor majd eladod részletekbe szép lassan szerintem, de mindentől nem fogsz megszabadulni, nálam is vannak régi megmaradt motor cuccok egy rahedli:).
jól sejtettem, lényeg a lényeg ez a régebbi verzsön
szóval nincs tele cdi elektronikával sem a mocid;)
De nézd meg az RGV-det annál is ott vannak a bovdenek
az én képemen nem nagyon látszik sajna.
na Erről regélek:D ezek 55ló körüliek, meg is volt a forgalmija az egyiknek szóval tudom, és ami nem poweres, vagyis ez az akármicsoda 3 lépcsős dolog az meg negyven akárhány, na lényeg a lényeg nekem igy rögzült poweres- nem poweres
Na,ennek a hengerén semmi sincs,és így néz ki
látom-látom:)
legalább is a régieken nincs bowden, a tieid mind bovdenes poweresek
aha... akkor nézz rá légyszíves a 3ik és 4ik képre amit most raktam fel pont rá tudsz nagyítani és látod a bovdeneket