Két okból: az első,hogy próbáltam lendkereket szerezni hozzá de még nemsikerült,illetve mivel így vettem előfordulhat,hogy valami hiányzik ami csak akkor derül ki ha elkezdem összerakni.A másik ok pedig az,hogy közben vettem egy rgv-t.Ráadásul mivel alkatrésznek vettem,így a tulajjal úgy beszéltem meg,hogy vonja ki végleg a forgalomból.
Igen, valószínűleg semmi sem egyezik ,vagy a blokkot átépíteni,de ott is lehetnek nehézségek...Valószinüleg egyik megoldás sem egyszerű.Csináltam egy pár fotót hátha segít.
Sziasztok Láttam a az rg 250 képeket és az lenne a kérdésem,hogy szerintetek bele lehet rakni a régi rg 125 be,mert azt szeretném ha tárcsa fékes lenne a hátsó kerék is,vagy ha bármilyen ötletet tudnátok adni azért nagyon hálás lennék.Előre is köszönöm.
Sok sikert hozzá! Legyen vele kicsit több szerencséd, mint nekem. Én ugyanis rengeteget szoptam már a két motorral, egyet már el passzoltam a nyáron, de ez annyira a szívemhez nőtt, hogy eddig minden bűnét megbocsátottam neki. Mindezek mellett bárhogy is van, hihetetlen jókat lehet kanyarogni velük, és a sok bosszúság mellett rengeteg örömöt adtak már nekem.
Szia.Régóta olvasom a fórumot nézegetem a fotókat videókat,és ez is közrejátszott abban, hogy az rgv-nél kössek ki.(na meg az,hogy nemjött össze az rg). A motort dec 28-án vettem,így elég friss szerzemény.Ma voltam átiratni,műszakiztatni.
Na de mind1 is, tudom nem fog tetszeni és pofátlanul hangzik, de én adok érte 45e Ft-ot, mert ha a benzinköltséget beleszámolom, akkor jövök ki 70e-re. Ha nem, akkor majd eladod részletekbe szép lassan szerintem, de mindentől nem fogsz megszabadulni, nálam is vannak régi megmaradt motor cuccok egy rahedli:).
jól sejtettem, lényeg a lényeg ez a régebbi verzsön
szóval nincs tele cdi elektronikával sem a mocid;)
De nézd meg az RGV-det annál is ott vannak a bovdenek
az én képemen nem nagyon látszik sajna.
na Erről regélek:D ezek 55ló körüliek, meg is volt a forgalmija az egyiknek szóval tudom, és ami nem poweres, vagyis ez az akármicsoda 3 lépcsős dolog az meg negyven akárhány, na lényeg a lényeg nekem igy rögzült poweres- nem poweres
Üdv
szóval nincs tele cdi elektronikával sem a mocid;)
De nézd meg az RGV-det annál is ott vannak a bovdenek
az én képemen nem nagyon látszik sajna.