Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyárilag valami 80at adnak meg rá, legalábbis a német manuálban mintha ez lenne.
Valaki nem tudja véletlenül, hogy egy Rg 80-nak mennyi lehet végsebessége?
Vagy írj nekem emailt
mi az email címed?
Hello nekem van egy komplett motorom eladó 125 ccm es nézd meg a képeim között ha érdekel rendszám van rajta (levan járva a műszakija augusztban lejárt, és hajtokar kellene neki egy másik de ha neked van bele blokkod szerintem igen jó lenne :) ) Árban én kb 40.000 ért akaorm eladni igy egyben!
nincs mit
Semmi gond,köszi a segítséget!
így van
Bocsi
105Kg
Értem,szerintem az meg a max súly lehet:D
Nekem az alvázra az van írva, hogy 300kg
Mármint a motor blokk. Engem a komplett motorkerékpár súlya érdekelne! Azért köszi
Szia!Kuplung(komplett)megvan még?Ha igen,fotózd le,légyszives!Köszi!
Szerintem olyan 15-20 kg között mozoghat.
Sziasztok,még új vagyok itt,lehet nemsokára lesz egy rg blokkom,váz nélkül:( Szeretném majd belerakni valamilyen vázba,viszonylag olcsón,de mindenféle képen biztonságosan. Kézenfekvő megoldás lenne nyilvánvalóan egy rg váz,de a pénz stb stb meg előbb a motor ketyegjen. Szóval még most csak agyalgatok jobbra,balra, az érdekelne hogy egy 80-as vagy 50-es rg hány kg-ot nyom.
Ha kapok választ azt megköszönöm,remélem hamarosan megjön a blokk,és áttanulmányozhatom. minden jót!
Vagyis 120-ig kalibrált......
Üdv mindenkinek.Régi RG(1987)keresnék 80-ig kalibrált km számlapot.Valaki tud segíteni ebben nekem?
Keresnék Vj22-hez Arrow vagy valami hasonló kipufogó rendszert !
Kérdezném hogy a Vj 21 fordulatszámérője jó e a vj 22-höz ?
valakinek van ilyen eladó? és ha igen,akkor mennyiért adná?
http://raresportbikesforsale.c...

RGV 250 VJ22
Egyenlőre csak érdeklődés szinten kérdezem
Én abban a hülye helyzetben vagyok az RGV-mmel, hogy ugyan még első kiadású,VJ21A-s, de már az egyoldalt kipuffogós VJ22-esnek a karburátorjai vannak rajta. Ennek az elektronikájában pedig nincs vezérlése, úgy hogy inkább árt, mint használ. És eleddig még nem sikerült olyan embert találni, aki az alábbi ábrán található paraméterek szerint tudna hozzá faragni egy vezérlő elektronikát.
Mindössze azért bátorkodtam megpendíteni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz(mindamellett, hogy tényleg:) mert powerjet sokkaé korábban volt mint kipufogó powerszelep.

Ha vellanyos, a powerjet, akkor alkalmasint egy dobozból van vezérelve(vagy nem:) de ettől még nem sok közük van egymáshoz sem funkciójukat tekintve, sem máshogy.
A "duplapower" elnevezés szerintem egyszerűen tévedés.
A kérdésben ez szerepelt, a köznyelv pedig ezt tartja annak, bárhogy is hasonlít, vagy különbözik a működési elvük...
Sziasztok!

Nem tud valaki olyan dolgot amin látszik, hogy hányadik sebességben van a motor?
Valami ledes dologra gondolok.
Te most a karbiban a powerjetre gondolsz?
Mert annak nem sok köze van a powerszelephez, mondhatni semmi:)
Már maga ez a "dulpaloweres " kifejezés is elég érdekes.
Értem, és ennek van valami előnye? Vagy miért csak az RG-be van ilyen?