Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor nagy nehezen beindul olyankor egyébként rendben van?gondolok itt hangja ,csörgés ,puffogás,nagy fordulaton pörög,fuldoklik stb stb
komplett henger szett,kuplung kinyomó.
olaj és benzinpumpa.
Eddig elsőre indult most meg nagyon nehezen és sokára akar beindulni.
Szóval nem is erőltetem.
Üdv!Igazából azt is jó lenne tudni,hogy végül is mit szerelt rajta a szerelő,mert az ,h nem indul be az igen tág fogalom.
Ez tényleg nagyon jó ár. Én a szerelő haver 20% kedvezményével is szintén 4 fölött jutottam hozzá. Sok sok km-t szolgáljon. Mindenesetre nagyon sokat ne hagyd alapjáraton melegedni, mert nem szeret bekajálni, de amúgy nagyon jó...
Sziasztok!

Szerintetek mi lehet a baja a motornak, ha néha beindul néha meg nem?!
Vagyis inkább nem akar beindulni,csak nagyon ritkán.
Szerelő szerelte,de már finoman szólva a f.sz.m is kivan!
Eddig soha nem volt ilyen gond.
B.U.É.K.!
Minden fórumozó és nem fórumozó motorosnak, hatóság és balesetmentes boldog új évet kívánok!
NGK BR9EVX Platinum gyújtógyertya Ez lett végül:)
És épphogy 4000Ft felett volt az ára.
Még neten sincs ilyen olcsón.
Boldog újévet kívánok mindenkinek!
Boldog új évet kívánok minden motorosnak!Rg Forever!
Boldog Újévet RG-sek---RGV-sek, és ahány megszállott 2T őrült csak van még az országban!
És melyik lett végül is?
Már meg is vettem
robert.buza@gmail.com
Nem látni az email címedet az adatlapodon.
Köszi az infót
Ilyenre nem is gondoltam
köszi
Szerintem igen.Érdemes.Viszont jobb lenne ha létező motorosboltból vennéd meg és ott a bolt előtt cseréled ki,mert én egyszer jártam úgy amikor vettem a gyertyát(a gyári előírt belevalót),hogy beletettem,indítottam indult küllőre,elindultam megtettem kb 5métert,durrant egy hatalmasat....és ennyi volt a vadi új gyertya.Már kezdtem volna szétszedni a motort mert mindenre gondoltam csak arra nem h beokádott a 10percel azelőtt vásárolt vadi új gyertya,amikor jelezte unokatesóm aki jelen volt hogy tegyünk bele egy másik gyertyát.Beletettük indult szintén küllőre és utána visszamentem a boltba,jeleztem a problémát....és hát nem szívesen (mert nem hivatalos szerelő építette be)de végül is kicserélték. Ezt most nem elijesztésképp írtam le csak azért az ára nem 2forint.Ilyen sajna előfordulhat.
Ez akart lenni.
link
Én ezt használom. Ha kényeztetni akarod egy kicsit. http://www.josdijkman.nl/shop/..." target="_blank">link
Holnap lefényképezem és elküldöm email-ben.
küldenél képet?
Kint van az email címem az adatlapomon.
Megvan,csak nincs a képen,de lehet meg kell hegesztenem
mert elképzelhető hogy el van repedve.Olyan gyári kék-fehér
mint a motor színe.
Amúgy a Suzukim cserélném nagytestű robogóra!
Hát mondjuk
Akkor legyen olyan:D