Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként nem tudnál kicsit jobb minőségű képet feltenni,több oldalról fotózva a hengert és környékét?Az sokat segítene esetleg több szem többet lát alapon mondom ezt.
Az is lehet ,hogy pl jó magyar szokáshoz híven valaki fbs-l rakta össze valamikor a hengert és azért nem mozdul.Mondjuk az látható lenne a illesztésnél.De hátha mégis csak erről van szó.Próbáld gumikalapáccsal óvatosan jobbról-balról alulról felfele kocogtatni.Lehet picit határozottabban is de ne túl erősen.
Én is így gondoltam,de egyszerűen meg sem mozdul a henger! Ezért kérdeztem rá,habár egyértelműen hülyeség volt a feltételezésem:) Ennyire össze lenne rohadva,hogy amiatt nem mozdul? Dugó az szépen jár benne. A gyújtás az tuti hogy kompletten cserés,mert egy nagy kókányolás az egész,szakadva,törve van minden.
Csak még egy tipp!Amikor félig lehúztad a hengert de még a dugó benne van,akkor egy valamilyen gépronggyal tömd be a hajtókart teljesen körülölelve az egész forgattyúsházat.Az esetlegesen kihulló darabok(gyűrű miegymás)miatt ha nem tudod mire számíthatsz.Mert ha belehullik,nagy valószínűséggel szét kell húznod a blokkot még akkor is ha egyébként nem kellene.Persze nem biztos hogy így történne,de jobb az óvatosság.
Üdv!Nem kell a blokkban szétszedned semmit sem,nem is tudnál hiszen a henger miatt nem tudnád széthúzni a blokkot.Az a 6db csavar amit írtál azt kell.Bár én előbb levenném külön a hengerfejet.Azzal kezdenék.A gyújtáshoz inkább szerintem próbálj eredeti(CDI)-t ,feszabályzót szerezni sztem az a legbiztosabb.
Sziasztok,még mindig segítség kellene!A henger levételéhez a 6db csavaron(4 tőcsavar,és a két pici a membránház szélén)kívül mást kell még megbontani,esetleg blokkon belül lazítani,kivenni hogy a henger lehúzható legyen?
A másik dolog a gyújtás,ennek elég hiányos ez a része a dolognak,az érdekelne hogy esetleg melyik típus gyújtása kompatibilis vele! Azt el is felejtettem mondani hogy rg 50-ről van szó!
Esetleg valami leírást,ábrákat,szerelési,használati útmutatót szívesen fogadnék!
Előre is köszönöm a segítséget,minden jót!
Az sem egy rossz ötlet.
Sziasztok! Van egy RG 250-esre való hibátlan berugókarom eladó.
Gondoltam megosztom veletek, hátha valaki pont egy ilyet keres és nem talál.
Részletekről érdeklődjetek e-mailben :attku@pro.hu
Hááát én még nem láttam középsztendert RG-n de én unokatesómmal csináltattam szerelőálványt amit a hátsótengelyre kell felfogatni és akkor elég könnyű szerelni vagy hosszabb ideig tárolni.
Hát nekem most nincs türelmem megcsinálni 120-ra. :D
Amúgy közép sztendert hol lehet találni?
Nekem csak oldalt van
köszi
Ment neked a mail
Azért ez a kritikus és "hozzáértő"duma amit elengedtem kicsit odab....sz. De komoly vagyok!
Ebben az a jó,h csak a képzeletünk szab határt.Nekem tetszik.Igaz amikor én kitaláltam,h új számlapot készítek akkor nekem okom volt rá.Nem kell már vennem komplett órát aminek elég széles skálán mozog az ára 4-8ezerig találtam.Viszont nekem az is fontos volt,h ne legyen nagyon csicsás.Próbáltam létrehozni egy úgymond "hihető" számlapot már ami a kinézetét illeti.Szerintem az általam támasztott igényeknek ez megfelel amit gyártottam.De attól még nem rossz ez a színes verzió sem.Bár nem az én világom.De attól még pöpec.
ment email
Szívesen.
Köszi az emailt
Nekem személy szerint túl színes,de nem rossz:)
Nekem bejön.Tetszik.
tetszett az km/h-s ötlet,ez szerintetek milyen?
Legrosszabb esetben keddre kész a moci!
Alig várom már

Milyen izzó való a km/h órába?
Azt is ki akarom cserélni.
robert.buza@gmail.com
:D
Örülök,hogy tetszik.Nekem is bejön.A matricapapír az 65ftba került egy A4-es lap.Az meg,h nem a valós értéket mutatja,az egyik ok az volt ne legyen rajta nagy szám,a másik ok pedig,csúnyán el volt cseszve az eredeti,ugyanaz okból(160km/h)csak sajna már úgy került hozzám a motor(szétbarmolt számlappal).De attól még tudom mikor mennyivel megyek (előző hozzászólásom)Ha dobsz mailcímet átküldöm szívesen a képeket.A progi pedig a Front Designer nevet viseli.Csak egy helyről tudtam letölteni.(a saját honlapjáról)Teljesen ingyenes(legalábbis le lehet tölteni nem kér semmit)és amit enged a progi az erre tök elég.