Húúúúúúúúú!Rögtön baglyot nyeltem most! Nagyjából valamelyik este elmélkedtem rajta. Most jelenleg kb olyan 70 körül járok és még kell egy rahedli apróság is.Na meg a lényeg az idom festés amit nem én fogok csinálni mert ha már szerkezetileg és motorikusan megcsinálom becsületesen akkor nem szeretném elcseszni egy gusztustalan festéssel.Tehát az még az én szerény számításaim szerint(miután beszéltem az illetővel aki majd festi) csak az külön anyaggal munkadíjjal még 40. De ez csak találgatás a részemről mert konkrétumot nem tárgyaltunk.100 felett leszek bőven mire kész lesz teljesen ezt már tudom biztosan.....
Az alkatrészek egy nagy részét(kinézet,apróságok)bontásból szereztem be.A műszaki részek(csapágyak,hengerfúrás,dugó stb)Azokat meg itt nálunk van egy motorosbolt(Subimotor).Ott szoktam beszerezni,ők intézték a hengerfúrást és a csapágyak,tömítések beszerzését.Jó áraik vannak és aki ott intézi a boltot(Imi) és még szerelő is,ő még ráadásul tényleg érti is a dolgát.Meg emberileg is rendben van.Jó fej.Vele szoktam konzultálni.Adok a szavára.De nem akarom dicsérni jobban mert ő is szokta ezt a fórumot olvasni és még a végén a fejébe száll a dicsőség....
Én is remélem hogy szép és persze jó lesz.Most hirtelen egy olyan képet találtam amin a kisöcsém rajta ül a motoron de látszik a kinézet.Motoros csávó lesz belőle.Éli nagyon.
Üdv csak azért,mert nagygenerált csinálok ami jelenleg is zajlik,ez a km óra problem is a része volt neki.Tehát vázig szétszedtem,festés,gumizás,fékek,teleszkóp szimeringezés,hengerfúrás új dúgó,csapágyazás stb stb és még sok apróság ami egyébként fontos.Aránylag jól haladok vele,már keréken van,a blokk a helyén majd most már a próbaindítás következik valamelyik este.Mert csak hétvégén vagy hétköznap meló után tudok vele foglalkozni(ha van időm és még munkakedv).
No akkor ez lett a 100%-s végeredmény ...... Eredeti Renault R19-s mutatókkal ......Ma este a szakadó hóesésben hozta a komám 20km-távolságból a mutatókat,hogy kész lehessen. Köszönet neki érte....
Köszi Szerintem is jó lett.Ennek a megszerkesztése már ment mint a karikacsapás.Profi lettem... Ami a lényeg:ez már tényleg nem kamuzik.Elsőre sikerült.
Gumikalapácsot is próbáltam,nem használ. Majd próbálok jobb minőségű képeket csinálni,majd holnap elkérem fater telóját,mert az enyémnek elég szar a kamerája. Szedtem már le hengert,volt amit az előbb említett gumikalapáccsal kellet megindítani de ilyennel még nem találkoztam:O
Amúgy eddig mennyibe fáj a felújítás?
Amúgy az alkatrészeket, hol vetted?
Az alkatrészeket, hol vezzed?
Sok siker hozzá.
Nincs képed róla, hogy hogyan nézett ki?
Nekem ma lesz kész a moci
Alig várom már
Nekem is kell ilyen:D