Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen sejtettem:D
Remélem sikerül eladnod.
Hát na! Nem új,ezzel gondolom tisztában vagy:)
Elég ramatyul néz ki szerintem.
Üdv!
Úgy döntöttem hogy eladom az 50-es rg blokkot! Ha érdekel valakit írjon!
nincs valakinek valami jo kipufogo dobja? 125ccm 2t-re kelne!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Na majd megnézegetem:D

Mondjuk még nem teljesen 100-as
Üdv!Azt én nem tudom,hogy a tél miatt ilyen magas nekem nem változott sohasem amilyenre be volt állítva az úgy ketyegett egészen addig amíg szét nem szedtem.Most meg még nincsenek információim mert még nem indítottam be.De sok változásnak nem volna szabad lenni csak esetleg még kiegyensúlyozottabbnak,nyugodtabbnak kell hogy legyen(fúrás).
Szevasztok!Segitsegeteket kérném!1989-es 125-ös rgre keresek hengert,hengefejet!a hengert furatni kell az nem baj!Esetleg ha nem találok alkarészt akkor szetbontom.Érdekelne vkit alkatresz?köszi a segítséget!
Szerintem azért ingadozik,mert most halt meg az aksim.
szia köszönöm a segitséged én is erre gondoltam,vagy a regebbi RG250 villájára .
Köszönöm:)
Na erre voltam kíváncsi :D
Majd állítok rajta:)
Nem lehet, hogy a tél miatt ilyen magas?
Hali! Nem tudom hogy bele megy-e de az ujjab "92"-es Rg hátso lengővillája az tárcsafékes! én az után érdeklődnék!
Én nemrég vettem egy pár db-ot mert kell az enyémbe is.Ilyenek.A műszerfalba 12V2W a helyzetjelzőbe pedig 12V5W jár.Amúgy nem magas az az alapjárat egy kicsit?Nekem még a szervíz előtt 1000-1500 volt és nem ingadozott azért mert felkapcsoltam a lámpát vagy sem.
Sziasztok Attila vagyok
Tanácsot szeretnék kérni.Van egy 1988-as suzuki rg 125-ös motorom,szeretném ha tárcsafékes lenne a hátsó kerék is .Ebben szeretném a segítségeteket kérni,hogy milyen lengő villát keressek hozzá mi az ami bele menne.Elöreis köszönöm és kellemes karácsonyt mindenkinek.
Amúgy nem tudtok olyan dolgot ami mutatja, hogy hányadik sebességben van?
És azt ki tudja, hogy a műszerfalban milyen izzók vannak?
Szerencsére nekem nem ez volt
Az volt a baj, hogy a benzin cső megrepedt és nem kapott benzint:)
Nektek mekkora az alapjárat?
Nekem most így 2200-2300 körül van,de amikor a világitás is rajta can akkor csak 2000.
S mi volt az? Ilyenkor hideg időben ezek a nagytorkú karburátorok rengeteg hideg, oxigénben dúsabb levegőt engednek a hengerekbe, (nálad csak abba az egybe) és ehhez a nyári beállítások kevés benzint adagolnak. Legtöbbször ennek köszönhető a dolog...
Megoldodott a problémàm.;-)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Mint írtam lent a henger,és van pár furcsa dolog!
Na most már van egy palástrajz,ezen tökéletesen látszik hogy cserés volt a hüvely! Kb nincs két egyforma ablak,a szívó két ablaka nem esik egy magasságba, a felömlő ablakok kereszt metszete szintén nem egyezik. Na most gondolom ezek utángyártott hüvelyek vagy netán lehet kapni specc rg-be? Mondjuk akkor elég gyenge koppintás! Valaki tudna abban segíteni ,hogy hol találok az rg 50-ről pontos leírást? Vagy esetleg valaki megtudná mondani milyen fordulaton adja le a legnagyobb teljesítményt? Hajtókar hossz? Esetleg valakinek egy pontos palástrajz? Hát egyenlőre nem jut eszembe több kérés,kérdés de majd jelentkezem! Még egyszer boldog Karácsonyt!
Lenne egy olyan kérdésem , hogy:
Miért van az, hogy most alig akar beindulni a motor eddig meg elsőre indult?
Ma alig bírtam beindítani.
Boldog karácsonyt mindenkinek
Kellemes ünnepeket és sok ajándékot mindenkinek!
Rendőrautó szirénázva suhan át az éjjelen
Jézuskát kergetik csapatásért éppen
De a jézuska RG-ét spéci motor hajtja,
Hogy érhetné utol őt egy lomha rendőr Astra?!
Így hát az ajándékok a fa alatt lesznek,
Így kívánok én is Szép Karácsonyt Nektek!