Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem mondom hogy feltétlenül olyat vegyél,az enyémbe olyan volt és lett(zsír új) és soha nem volt vele semmi gond sem.Egyetlenegyszer sem kellett kiszerelni a helyéről.De tényleg!Ez nem feltétlenül csak a gyertya érdeme de gyárilag ez van hozzá.Ha pedig a gyártó ezt írja....... annyira szar nem lehet
Annyira sajnálom most, hogy megvan az enyém
Szóval érdemes megvenni azt a gyertyát?
Szerintem is nagyon olcsó.De ha esetleg mondjuk el tudnám adni most,akkor tudnék is rögtön venni RGV250-et azonnal.Viszont ebből az árból már nem vagyok hajlandó engedni 1forintot sem
Bazd ki az elég olcsó nem?
Na ha nem lenne az enyém tuti megvenném
És feltétlenül olyat vegyek?
Annyiért ki ne hagyd!
Szerintem,ha most festés nélkül rárakom az idomokat(tehát nem lesz újrafestve)akkor a mostani ára 120.
igen egy megye de még is kb mennyit kérnél ha kész a mocid? tudod manapság nagy úr a pénz!
Adatlapomon megtalálsz minden infót a lakhellyel kapcsban.Azt hogy mennyiért adom azt még nem tudom mert igaz kész van(felújítás) ,de jelenleg még 0km-es blokkja be sem indítottam még.Ha tényleg érdekel,megbeszélhetjük és akkor küldök képeket is.De ha veszed a fáradságot és visszanézed a fórumot,akkor már elég sok képet találsz főleg a felújítási folyamatról.Egyébként ahogy néztem az adatlapod úgy értelmeztem,h egy megyéből valók vagyunk...
van kép róla? hol laksz? menyiért adod?
Vedd meg az enyémet... Nem jársz vele rosszul az tuti.
Az nagyon változó,hogy mennyibe mennek,a kérdés az neked mennyit ér egy rg125 és az konkrétan amit kinéztél magadnak mennyit ér neked.
Ez a gyári gyertya...
Köszi a választ!
igen az volt nekem is és attól nem akarok el állni.
Csak 125-ös érdekel?
Sziasztok. Érdeklődnék hogy milyen árba mennek most ezek a 125/50 es rg-k? volna egy amit én néztem eszméletlenül megy bivaly erős csak a srác nem nagyon akarja adni. volt már nekem egy ilyen motorom és az is ölhetetlen volt azért akarok vissza ülni a Suzukira.
Nekem a legalsó idom kéne.
Ami a blokkot takarja.
Ha megnézed a motorom tudod miről beszélek.
Nincs átnézve még teljesen,ami hiányzik róla:
benzincsap,gyertyapipa,féknyereg(tudok hozzá adni).
Berugókart próbálták a tengelyhez hegeszteni.
Valami miatt mintha szorulna kicsit a hátsó kerék.
Oldalidomok plusz egy fejidom illetve alul az "eke" idom megvan,csak
nincs rajta a képen illetve kaptam hozzá még alkatrészeket.
Így 80ezer Ft egyben.
http://www.motorr.hu/15018/ngk...
Nekem azt mondták, hogy ilyet érdemes.
De szerintem ez kamu.
Sziasztok!

Szerintetek milyen gyertyát vegyek a motorba?
Kompletten mennyiért adnád a motort,mi baja van?
Sziasztok!
Suzuki RG80 alkatrészei eladók!
20/3110250
Mért akarsz venni másikat annyira rossz állapotban van?Enyém is nagyon rossz volt de hüvely cserével tökéletes lett 20e ért csinálták.
Hali!Volt itt nem olyan túl rég,valaki aki hengert,hengerfejet árult.Kb 3-4 hete nézd vissza a fórumot és megtalálod az elérhetőséget.Próbáld meg hátha megvan még.