Én nem mondom hogy feltétlenül olyat vegyél,az enyémbe olyan volt és lett(zsír új) és soha nem volt vele semmi gond sem.Egyetlenegyszer sem kellett kiszerelni a helyéről.De tényleg!Ez nem feltétlenül csak a gyertya érdeme de gyárilag ez van hozzá.Ha pedig a gyártó ezt írja....... annyira szar nem lehet
Szerintem is nagyon olcsó.De ha esetleg mondjuk el tudnám adni most,akkor tudnék is rögtön venni RGV250-et azonnal.Viszont ebből az árból már nem vagyok hajlandó engedni 1forintot sem
Adatlapomon megtalálsz minden infót a lakhellyel kapcsban.Azt hogy mennyiért adom azt még nem tudom mert igaz kész van(felújítás) ,de jelenleg még 0km-es blokkja be sem indítottam még.Ha tényleg érdekel,megbeszélhetjük és akkor küldök képeket is.De ha veszed a fáradságot és visszanézed a fórumot,akkor már elég sok képet találsz főleg a felújítási folyamatról.Egyébként ahogy néztem az adatlapod úgy értelmeztem,h egy megyéből valók vagyunk...
Sziasztok. Érdeklődnék hogy milyen árba mennek most ezek a 125/50 es rg-k? volna egy amit én néztem eszméletlenül megy bivaly erős csak a srác nem nagyon akarja adni. volt már nekem egy ilyen motorom és az is ölhetetlen volt azért akarok vissza ülni a Suzukira.
Nincs átnézve még teljesen,ami hiányzik róla:
benzincsap,gyertyapipa,féknyereg(tudok hozzá adni).
Berugókart próbálták a tengelyhez hegeszteni.
Valami miatt mintha szorulna kicsit a hátsó kerék.
Oldalidomok plusz egy fejidom illetve alul az "eke" idom megvan,csak
nincs rajta a képen illetve kaptam hozzá még alkatrészeket.
Így 80ezer Ft egyben.
Hali!Volt itt nem olyan túl rég,valaki aki hengert,hengerfejet árult.Kb 3-4 hete nézd vissza a fórumot és megtalálod az elérhetőséget.Próbáld meg hátha megvan még.
Szóval érdemes megvenni azt a gyertyát?
Na ha nem lenne az enyém tuti megvenném
Ami a blokkot takarja.
Ha megnézed a motorom tudod miről beszélek.
benzincsap,gyertyapipa,féknyereg(tudok hozzá adni).
Berugókart próbálták a tengelyhez hegeszteni.
Valami miatt mintha szorulna kicsit a hátsó kerék.
Oldalidomok plusz egy fejidom illetve alul az "eke" idom megvan,csak
nincs rajta a képen illetve kaptam hozzá még alkatrészeket.
Így 80ezer Ft egyben.
Nekem azt mondták, hogy ilyet érdemes.
De szerintem ez kamu.
Szerintetek milyen gyertyát vegyek a motorba?
Suzuki RG80 alkatrészei eladók!
20/3110250