Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dupla power annyit jelent, hogy az egyik a "hagyományos" kipuffogószelep, a másik pedig a karburátorban nyit meg egy + járatot... Ezek nem egy időben történnek, mindkettőnek megvan a maga fordulatszámfüggő ideje...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valahol olvastam olyat ,hogy az RG125 "dupla" power szelepes. Ez igaz? és ha az akkor az milyen elven működik? Előre is köszi a válaszokat.
Hahó, akit érdekel esetleg 2db 28as mikuni, soros 2 hengeresen volt, tzr250, de külön-külön is eladó, egyben 15e.
Töltöttem fel, a képeimnél találsz képet róla!
Kommentet, hogy lehet törölni?
Szia!

Nincs valami kép vagy ilyesmi?
Üdv. mindekinek! Eladóvá vált suzuki rg 125 (rendszámos) sportmotorom 87 es évjáratú, gumik 1 szezont mentek új dugó meg gyűrűk vannak a motorban (100 km-t se ment, még bejáratós), Remus sportkipufogó. Augusztusban lejárt a műszaki érvényessége.
Ami a hiba a motoron, hogy hajtókart kell benne cserélni mert az nem túl jó és igy a motor sem úgy megy ahogy kellene neki sajnos.
A motor egyben eladó alkatrésznek vagy ha valaki kicseréli a hajtókart és egy műszaki vizsgát tesz a motorra (15.000 Ft körül volt 2 éve) annak ideális tanuló sportmotor :) a motoron ezen kívül minden működik világítás index elektromos power stb......
Hogy mennyiért adom el akit érdekel írjon és megeggyezünk nekem már nincs szükségem a motorra nem is tudom kihasználni meg költeni sem akarok rá, tehát nem akarom magas áron eladni!
Elmentek az rgsek téli álmot aludni....
Szia.Szívesen.Örülök neki ,hogy épségben(posta)odaért.
Köszi szépen ma megkaptam a csomagot be is szereltem nagyon frankó.
Üdv.Az attól függ milyen hibája van a váltónak.
Sziasztok!

Suzuki rg 80-hoz keresnék alkatrészt vagy komplett motort aminek megy a blokkja!

Mennyit érhet egy elvileg váltóhíbás rg 80?
Szia, itt van róla kép ami jelenleg van róla,
Vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal, vagy nem tudom, éppen honnan vetted, és cseréld vissza. Téves rendelést gond nélkül vissza kell, hogy tudd cserélni. Gondolom, a postaköltséget ezáltal bebuktad, de inkább az, mint, hogy egy számodra használhatatlan kacat a nyakadon maradjon... Mérd meg a fontos adatokat, és ez alapján rendeld meg a következőt... Remélhetőleg azzal már nem jársz így.
Szia.Ma feladtam a csomagodat.3960-ft az utánvét összege.
helló
beszéltük korábban a tkrj-s hajtókart, na ma kibontottam a főtengelyt és nemhittem a szememnek a tkrj hajtókarnak a felső csapja kisebb mint a gyári igy a dugattyút nemlehet rátenni a az új hajtókarra mert kisebb tűgörgős kosár való bele ilyenkor mi a teendő?
és ugye a kisebb tűgörgőkosárrba pedig a dugattyúnak a csapját nemlehet beletenni
Szia az lenne a kérdésem,hogy milyen tipusu és mekkora a felfogatási pontja.ha tudnál képet küldeni azt meg köszönném és mennyi lenne az egész rendszer ára .Köszönöm elöre is.
szia, van 4 dugattyús komplett fékrendszerem, nem tudom hogy a komplett érdekel e vagy csak a nyereg?
Szia 88-as suzuki rg 125 re kéne négy dugatyus .Elöre is köszönöm
Rendben akkor minden megvan,hétfőn küldöm.
if Laczkó János
Szia, uhh ez már nagyon rég elment, de van első fékből komplett rendszerem, tzr 250, és van hátsó is, nem tudom mire kell vagy milyen kell?
No hali!Kész is lett.Mellékelem a képeket sasold meg.Még zsír új szimeringet(belevaló) is kaptál bele.Csak annyi a dolgod,hogy felrakd a helyére és annyi.Tuti jó lett mert én rápróbáltam az enyémre. A legjobb, ami nekem nagyon tetszik:nem fémből készítette el,hanem textilbakelitből.Bírja a hőt,olajat,benzint és nem deformálódik(kemény) viszont ugyanolyan könnyű mint az eredeti (aluöntvény). Nekem nagyon bejön.Viszont egy név jó lenne amit írhatok a csomagra.Utánvéttel küldöm ha megfelelő.De már csak hétfőn tudom küldeni mert én holnap melózom és nem leszek a telephelyen úton leszek,tehát nem lesz rá időm sajna.Az ár akkor ahogy beszéltük.3000HUF+a postaköltség ami nem tudom mennyi lesz mert nem szoktam ilyet csinálni.
Szia Attila vagyok érdeklődnék a fékek iránt,hogy mi lenne az áruk
Köszi szépen annyiért jó lesz.Postán el tudod küldeni?Ha igen a címem2645 Nagyoroszi Lehel tér 3