A dupla power annyit jelent, hogy az egyik a "hagyományos" kipuffogószelep, a másik pedig a karburátorban nyit meg egy + járatot... Ezek nem egy időben történnek, mindkettőnek megvan a maga fordulatszámfüggő ideje...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valahol olvastam olyat ,hogy az RG125 "dupla" power szelepes. Ez igaz? és ha az akkor az milyen elven működik? Előre is köszi a válaszokat.
Üdv. mindekinek! Eladóvá vált suzuki rg 125 (rendszámos) sportmotorom 87 es évjáratú, gumik 1 szezont mentek új dugó meg gyűrűk vannak a motorban (100 km-t se ment, még bejáratós), Remus sportkipufogó. Augusztusban lejárt a műszaki érvényessége.
Ami a hiba a motoron, hogy hajtókart kell benne cserélni mert az nem túl jó és igy a motor sem úgy megy ahogy kellene neki sajnos.
A motor egyben eladó alkatrésznek vagy ha valaki kicseréli a hajtókart és egy műszaki vizsgát tesz a motorra (15.000 Ft körül volt 2 éve) annak ideális tanuló sportmotor :) a motoron ezen kívül minden működik világítás index elektromos power stb......
Hogy mennyiért adom el akit érdekel írjon és megeggyezünk nekem már nincs szükségem a motorra nem is tudom kihasználni meg költeni sem akarok rá, tehát nem akarom magas áron eladni!
Vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal, vagy nem tudom, éppen honnan vetted, és cseréld vissza. Téves rendelést gond nélkül vissza kell, hogy tudd cserélni. Gondolom, a postaköltséget ezáltal bebuktad, de inkább az, mint, hogy egy számodra használhatatlan kacat a nyakadon maradjon... Mérd meg a fontos adatokat, és ez alapján rendeld meg a következőt... Remélhetőleg azzal már nem jársz így.
helló
beszéltük korábban a tkrj-s hajtókart, na ma kibontottam a főtengelyt és nemhittem a szememnek a tkrj hajtókarnak a felső csapja kisebb mint a gyári igy a dugattyút nemlehet rátenni a az új hajtókarra mert kisebb tűgörgős kosár való bele ilyenkor mi a teendő?
és ugye a kisebb tűgörgőkosárrba pedig a dugattyúnak a csapját nemlehet beletenni
Szia az lenne a kérdésem,hogy milyen tipusu és mekkora a felfogatási pontja.ha tudnál képet küldeni azt meg köszönném és mennyi lenne az egész rendszer ára .Köszönöm elöre is.
No hali!Kész is lett.Mellékelem a képeket sasold meg.Még zsír új szimeringet(belevaló) is kaptál bele.Csak annyi a dolgod,hogy felrakd a helyére és annyi.Tuti jó lett mert én rápróbáltam az enyémre. A legjobb, ami nekem nagyon tetszik:nem fémből készítette el,hanem textilbakelitből.Bírja a hőt,olajat,benzint és nem deformálódik(kemény) viszont ugyanolyan könnyű mint az eredeti (aluöntvény). Nekem nagyon bejön.Viszont egy név jó lenne amit írhatok a csomagra.Utánvéttel küldöm ha megfelelő.De már csak hétfőn tudom küldeni mert én holnap melózom és nem leszek a telephelyen úton leszek,tehát nem lesz rá időm sajna.Az ár akkor ahogy beszéltük.3000HUF+a postaköltség ami nem tudom mennyi lesz mert nem szoktam ilyet csinálni.
Az lenne a kérdésem, hogy valahol olvastam olyat ,hogy az RG125 "dupla" power szelepes. Ez igaz? és ha az akkor az milyen elven működik? Előre is köszi a válaszokat.
Nincs valami kép vagy ilyesmi?
Ami a hiba a motoron, hogy hajtókart kell benne cserélni mert az nem túl jó és igy a motor sem úgy megy ahogy kellene neki sajnos.
A motor egyben eladó alkatrésznek vagy ha valaki kicseréli a hajtókart és egy műszaki vizsgát tesz a motorra (15.000 Ft körül volt 2 éve) annak ideális tanuló sportmotor :) a motoron ezen kívül minden működik világítás index elektromos power stb......
Hogy mennyiért adom el akit érdekel írjon és megeggyezünk nekem már nincs szükségem a motorra nem is tudom kihasználni meg költeni sem akarok rá, tehát nem akarom magas áron eladni!
Suzuki rg 80-hoz keresnék alkatrészt vagy komplett motort aminek megy a blokkja!
Mennyit érhet egy elvileg váltóhíbás rg 80?
beszéltük korábban a tkrj-s hajtókart, na ma kibontottam a főtengelyt és nemhittem a szememnek a tkrj hajtókarnak a felső csapja kisebb mint a gyári igy a dugattyút nemlehet rátenni a az új hajtókarra mert kisebb tűgörgős kosár való bele ilyenkor mi a teendő?
és ugye a kisebb tűgörgőkosárrba pedig a dugattyúnak a csapját nemlehet beletenni