Szia!Tetszik!Szép lett a tank.Az nagyon tetszik fehérben.Beszéltem a power alkatrészeddel kapcsolatban az "illetékessel" :) . 3ezer pénzért megcsinálja azt mondta.Ha kell akkor elkészíti azonnal.Tehát akár már ma este is kész lehet.De nem aluöntvényből lesz, mert nincs neki olyan anyaga.Fémből csinálja,de nincs neki jelentősége.Üdv.
Pár napja kérdeztem a tisztelt márkatársakat, mit gondolnak a felbőgő motoromról.Nos most a saját kutatásom eredményét adnám közre. Tehát vszínűleg-és már meg is vettem bele- a szimmeringek valamelyike a ludas.Most cserélem mindkettőt.Tehát igaza volt aki azt írta, vhonnan falsot szív, csak épp erre nem gondoltam.
Hali mindenkinek van két darab tűgörgős kosaram eladó vadi ujj.Egyik suzuki RGV250 RG/TSR RS250 hez való méretei 16x20x17.7 a másik suzuki RM125 való méretei 14x18x20 prox mindkettő az árai darabonként 2500ft
Igazából unokatesómnak van otthon esztergagépe,ő szokott nekem elkészíteni dolgokat.Legutóbb a karburátorba a szívatóhoz készített a gyárilag műanyag(ami beletört)helyett fémből szívató bowden rögzítőt.Valamelyik képen látszik.Szép fényes.Biztos el tudná készíteni neked azt a hiányzó darabot.De!Szerintem jobban járnál ha inkább megvennéd azt a komplett hengert amit itt alább hirdet valaki 5000 forintért.Mert amire eljutna hozzád az utángyártott darab,sztem benne lenne kb az is 5-6ezer pénzbe és sztem annyiból meg a henger is ott van.Abból meg csak kiveszed a neked hiányzó darabot(a benne lévő szimeringel együtt) és az azért csak gyári!Meg nem utolsó sorban lesz még egy hengered is,igaz fúrni kell de tartaléknak jól jöhet,mert akármi is történhet.De ha mindenképp ragaszkodsz hozzá beszélek unokatesómmal és megkérdezem megcsinálja e és mennyiért.
igen az első képen van a vákum henger és a power motor között arra gondolok nekem az hiányzik esetleg minden oldalról le tudnád fényképezni vagy valakivel ilyet csináltatni vagy ha valakinek tudsz ilyet eladót légyszi írj. Köszi.
hali mindenki. Azt szeret ném meg kérdezni hogy nincs valakinek eladó rg 125-öshöz vagy RGV 250-hez eladó komplet faridomja? (2 kocka lámpás)Ülésel, lámpával, rendszám tartóval stb.
Nem tudom csak sejtem,hogy az 1-es képen arra a közdarabra gondolsz szerintem.Ami a vákuumhenger(lehet nem ez a neve)és a power motor között található.Remélem tudtam segíteni.
Akkor legalább nem volt hiábavaló rákölteni azt a temérdek pénzt.Szép lett a üza tank.Most én is örülök egy kicsit,h feltetted a fehér tank fotóját,mert az én motorom is fehér lesz(gyárilag piros fehér)és már látom,tetszeni fog.Szép lett a kerék is nagyon.Tényleg.Tetszik.Én még elég messze vagyok a végkifejlettől,de folyamatosan dolgozgatom rajta amint az időm engedi.Ma teleszkópot szimeringeztem és festettem meg egy pár apróság is paintelve lett..
Nekem ez a hiba igazából csak "közbejött" sajna.Én még egy jó darabig nem tudom kipróbálni,mert vázig szét van szedve.Festés,és apróbb esztétikai dolgok rendbehozatala zajlik jelenleg.Új gumik stb stb..Egyébként a motorjával nem volt baj(úgy tudtam) az utolsó pillanatig működött rendesen.Tavasszal volt az összes csapágy cserélve(koyo).A tiéd az jó lett a motorgenerál után?
Ha érdekel valakit akkor itt egy pár apróság.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Valaki esetleg nem tudja hogy az rg-ben a központi teleszkópot hogyan lehet szétszedni? csak a rúgót szeretném róla levenni festés végett.