Igen sikerült megoldani .Mivel már hüvelyezett volt a hengerem(alapméretes)ezért "csak"fúrni kellett ,na meg persze a dugattyúszett.Fúrás 4000,dugattyúszett(TKR)13750 és a tűgörgő a hajtókarba(felső)4000.Második túlméretes lett jelenleg. Remélem pöpper lesz.Hozzáértő szaki fúrta.
Részemről ok. Jövő hét szerdán,csütörtökön nem melózok, akkor el tudom küldeni. Címedet addig juttasd el. Akár mailben, akár itt, nekem mindegy. Mailcímem az adatlapomon. Ha meg kínod van vele, visszaküldöd, no problem.
Üdv! csak cserélném mert nagyon nagy szükségem lenne egy esztergára. egyébként semmi pénzért oda nem adnám mert egy ilyen jól bevált motorom még nem volt.
Érdekelne annyiért a tárcsa!Olyat tudnáénk csinálni h felteszed postán?
Ha valamilyen oknál fogva rossz lenne a tárcsa visszaküldhetem?Természetesen a postaköltséget állom!
Először én is úgy féltem tőlük, mint a tűztől. Egy értelmes szerelő kellett, aki megmutatta, mit hogy, és hová kell tekerni, és mindezt kettőnél hogy kell alkalmazni. Nekem szerencsém volt, megtaláltam a megfelelő embert.
Hidd el imádom ezt a motort, mert amikor megy akkor igazi élmény.Bíztam benne, hátha tud vki segíteni.Szokatlan, hogy nincs pillangószelep, viszont mindenfajta furatok vannak benne. Biztosan a"szuper szerelőm kúrta el, mert hozzányúlt a karburátorhoz, amit tán nem lett volna szabad. Már senki nem tudja milyen volt eredetileg a beállítások.
csak ha komletten bet
berugo meg karbi nincs
váltó ok
elektronika is megvan
a blokkalkatrészei csak a 125 höz jók met ez poweros
Köszi
Váltó van benne?
Illetve üzemképes?
A 80-ashoz használható?
Eladó egy rg 125 ös blokk elektronikával együtt dugó és furás kell neki ár megegyezés szerint érdeklödni 30 512 9874 vagy taller@citromail.hu
Bár ezt ismerem:)
Honnan lehetne alkatrész szerezni a 80-as gammához?
Érdekelne annyiért a tárcsa!Olyat tudnáénk csinálni h felteszed postán?
Ha valamilyen oknál fogva rossz lenne a tárcsa visszaküldhetem?Természetesen a postaköltséget állom!
:)