Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény motor...
bíztam, hátha vki ismeri ezt a gépet.A környezetemben még a szerelők is olyan hülyék mint én.
HM!Van kettő alkatrész és már nem egy motort szétszedtem meg összeraktam.Csak azok kertigépek voltak. Ja és működnek is, a mai napig. De ez basszameg, nem értem. Nincs magaslat, az nincs az biztos!
Nem hiszek a távgyógyításban. Vagy keress egy igazi motorszerelőt,vagy a tavaszig tanulkozz ki, mert itt nem egy apró problémáról van szó,és amint látom, nem igazán állsz még a helyzet magaslatán.
de hol?Megnéztem az (?)összes mind a kettő fúvókát. Mér' van több is?Ilyen hülye karbit?!Mik vannak ezen?Kihúzom és nincs is pillangószelep, akkor minek?
azt hittem a főfúvóka melletti kicsi a ludas erre összeforrasztottam, de akkor is csinálta. Most hol szívhat falsot?kilukadt a gumi ami a légszűrőhöz vezet? meg van ilyen tekertyű ami kattog amikor tekerem, az mit csinál? levegőt állít?
Ennyit jelent két év.Én tavalyelőtt nyáron még 7300-ért vettem darabját. Ne legyen vele több bajod, mint nekem. Én meg a héten kaptam meg 10 l. Elf Competition olajat 24 pénzért.
Valamitől kórosan felhígul a keverék, olyanná válik a dolog, mint amikor ki akarsz tankolni. Vagy valahol még dugulásod van, vagy valahol falsot szív, de nagyon
nah ma sikerült is megvennem a hajtókart mindösszesen 11300forintba került és nem is "tűnik" sz.r minőségűnek
majd télen belekerül a motorba és jövőszezonba kiderül hogy teljesit
segítsetek!
Baromi pancser vagyok.A kórisme. vettem egy balhés RG80-at. Fúrattam, hónolás stb. Ment mint az állat aztán egyszer nem akart tovább. Kiderült, hogy a főcsap gumija elkezdett szétmállani aztán eltömítette. Elvittem egy autószerelőhöz azóta végem van ugyanis elkezdett egy idő után minden látszólagos ok nélkül felpörögni 9-10 ezres fordulatra.Most be sem tudom rúgni.Mi a fene lehet kedves kis motorommal?
háj!
Tett már valaki (akár mz) körlámpát a régi rg-re? ha igen akkor lefényképezné nekem, hogy hogyan tette rá és a tükröt hogyan?
Köszönöm!
Hát úgy legyen!
értem remélem akkor nekem is beválik
A TKR hajtókar eddig teszi a dolgát, ahogy kell, nekem eddig más problémám volt, ami miatt igazán még nem is volt űzve a motor az elmúlt 3-4 ezer km-ben. Ha visszaolvastál, akkor ezt is láthattad,konkrétan a hibás CDI miatt 4 dugógarnitúrát nyírt ki a motor. A mostanival szépen megyen, nem szorult meg egyszer sem, de még mindig járatás alatt van. A hajtókarról még annyit, előre-hátra irányba vastagabb, mint a gyári, ezért picit bele kellett reszelni a blokk hengertalppal illeszkedő részébe. Nyugi, nem a felső részén, ahol illeszkedik, hanem a forgattyús ház tetején, a hengertalppal illeszkedő rés alatt, vagy 15 mm-rel. A nevetségesen olcsó árához képest jól működik.
Helló
Olvastam egy korábbi hozzászólásodban hogy te TKRJ hajtókarokkal újitottad fel a főtengelyt . Télen szeretném én is felújitani a főtengelyt mert már van neki 1-2mm-es oldalirányú kottyanása. És a véleményedet szeretném kérni erről a hajtókarról hogy mi a tapasztalatod róla, illetve eddig hány kilométert sikerült beletenned?
Ha valakit érdekel nekem van egy Gilera KZ blokkom nem teljesen komplett,felújításra szoruló. Ára 15e.
Sziasztok ! Van egy eladó rgv 250 elektronikám.Működő képes motorról bontva ! ÁR 10000 Ft Tel:06703794942
Én nagyon remélem,hogy olcsóbban fogom megúszni,mert ha nem akkor megkarmolom magam .A hengeren nem látszik semmi sem,sztem kiköpte a kipuffon a cuccot,mert a forgattyúsházban nem találtam semmit sem.Itt nálunk van a Subimotor motoros bolt és aki ott van szerelő az tényleg érti a dolgát.Majd meglátjuk holnap mit mond erre a mutatványra.
Én most vettem egy rg ennek is hasonló baja volt úgy volt hogy megfúratom és kész, az lett a vége hogy hüvelyt kellett cserélni.36-e ből meg is úsztam de úgy néz ki hogy még a főtengelyt is fel kell újítani.
Igazából nem tudom ,mert csak festéshez szedtem szét és amikor levettem a kipuffot akkor csak úgy belenéztem a hengerbe.Amikor megláttam ezt még nem teljes valójában,hanem csak annyit,h nincs meg az egyik gyűrű.Ez érdekes mert az utolsó pillanatig működött a motor és jól ment meg nem volt neki semmi rendellenes hangja sem.De utána lehúztam a hengert és..... A festésből ez lett....
Mit történt a motoroddal hogy ez lett vele?
Ha gondolod nézd meg ezt! https://sites.google.com/site/...
Bár rg 80-ashoz van de szerintem nem sok a különbség.
Találsz letölthető dolgokat az oldalukon és segítenek ha alkatrész kell.
Már vásároltam tőlük.
Ilyesmik vannak, nem tudom segítenének e neked.
ááááááááááá.....