Hali mindenkinek, Kellene nekem egy kis segítség először is nem e tud valaki nekem robbantott ábrát RG 125 blokkhoz.Még egy kérdés hogy az rg power szelep csak akkor működik ha van a motorban aksi.
A szegecsek el tudnak fordulni benne, az ár pedig egy 5-ös, ha megfelel. Ha sikerülne levél gyanánt elküldeni, akkor olyan 6-700ft a posta, ha csak csomag, akkor több...
Sem menet közben, sem fékezéskor semmilyen rendelleneset nem csinált, annyi, hogy mikor fékeztem, enyhe zúgó hangot adott. Ezt leszámítva teljesen jól működöt a nagy kottyanás ellenére. Ezzel most már mindent elmondtam, nálad a labda...
Húúú
Így nem nagyon tudom megállapítani:S
Nagyon nagy a kottya?Mert az enyémnek ha tolom előre hallatszódik.
Mondjuk szerintem az az 1 mm nem nagy.
Nagyon észrevehet volt amikor mentél vele?
Nekem is volt a Wolfban egy ilyen helyben (Miskolcon) öntött dugószett. Nem sokáig ment benne, de, amíg a powerszelep bele nem rondított, addig tette a dolgát. Kicsit csörgős volt, de a 12000- es fordulatot azért jópárszor megkapta, és végül is nem abba pusztult bele. Szóval ahhoz képest, hogy úgy nézett ki, mint egy utángyártott 125-ös ETZ dugó, végül is több volt benne, mint amit én kinéztem.
Hátha ebbe jó lesz. Kreidlerben is öntött volt és elég jó szolgálatot tett. Amúgy megvan hozzá a dugattyú csak éppen az oldalából hiányzik egy pici darab. Lehet a végén ezt teszem vissza...
Az öntetett dugóval csak bajod lesz.
Én uygan ebben a cipőben járok, csak a motro yamaha rd 125 dx nincs ahoz sem dugó, és oylan perverz geometria, hogy nem jó bele semmi másé nem is hasonlítanak.
hello mindenki!
eladóvá vált idomszett csere miatt a következő pár apróság:)
jobb oldali idom,bal oldali idom,farokidom,ülés,hátsólámpa,két darab sötétített index.a bal idomon található egy kis repedés de egyébként frissen lett fújva eredeti repsol narancssárgára.
a lámpák tökéletesek!nem matt,nem repedt.
ugyanitt van még hátsó dob szintén suzuki rg 125-öshöz.
20000ft(csak egyben)
ha valakit érdekel csak telefonon ér el!
06 20 610 76 66.
Hajjaj de mennyi. Felhívtam az Attilát aztmondta akad majd valami dugattyú. Nemgond ameddig meglesz egészben a motor és látom járni majd kap öntetett új dugattyúkat. Eddig ami "tuning" csak direktszűrő és rezonátor felszerelése. Egy Cafe Racernek elég ez is. Bár a reed szelep beépítése mozgatja a fantáziám de visszaalakíthatatlanul nem akarok belenyúlni.
Hülyeséget nem akarok írni, vagy 6 éve mentem egy kört azzal a motorral. Komámnak még az a fajta jogsija volt, ami 150 cm3-ben határozta meg a legnagyobb vezethető motort, az ő 110 kilójával a 150-es ETZ rövid úton lapátra került, de egy biztos, ez ugyan jobban bírta, de ez sem eléggé,úgy, hogy kis ideig volt csak nála. Ez idő alatt nem nagyon tesztelgettem, de az akkori 350-es Czetkámat a a f@szából kiverte az a kis motor...
Hívtad az Attilát? 2T motorokat versenyeztet, eléggé benne van a dolgokban, szerintem, ha valaki, ő biztos szermál neked egy pár ilyen 60 cm3-es dugót... Annak idején komámnak volt ilyen GT 125-öse, mentem vele egy kört, tiszta P20-as hangja volt, meg kis motor létére igen jól ment.
Mennyibe adnád?Meg az a kis szegecs vagy micsoda forog?
Így nem nagyon tudom megállapítani:S
Nagyon nagy a kottya?Mert az enyémnek ha tolom előre hallatszódik.
Mondjuk szerintem az az 1 mm nem nagy.
Nagyon észrevehet volt amikor mentél vele?
Egy 1987-es RG250-hez érdekelne komplett gyújtás (tekercs, jeladó, trafó...szóval minden). Elérhetőségem: huridav@freemail.hu 06-70-625-16-55
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Én uygan ebben a cipőben járok, csak a motro yamaha rd 125 dx nincs ahoz sem dugó, és oylan perverz geometria, hogy nem jó bele semmi másé nem is hasonlítanak.
eladóvá vált idomszett csere miatt a következő pár apróság:)
jobb oldali idom,bal oldali idom,farokidom,ülés,hátsólámpa,két darab sötétített index.a bal idomon található egy kis repedés de egyébként frissen lett fújva eredeti repsol narancssárgára.
a lámpák tökéletesek!nem matt,nem repedt.
ugyanitt van még hátsó dob szintén suzuki rg 125-öshöz.
20000ft(csak egyben)
ha valakit érdekel csak telefonon ér el!
06 20 610 76 66.
link
Próbáltam de nem találom.
Na majd valamikor!
Keresek első teleszóppárt Suzuki RG ről. Mindegy melyikről. Mailben várom az ajánlatokat a cseburaska176@hotmail.com ra.
ezt annakidelyén innen szereztem!