Nagyon könnyen meglehet, hogy a te dugód is azért lett ledarálva így a szezon végére, mert a CDI-d haldoklott. A piros mocim ma került haza Gödről a Daróczimotorból, (ott derült ki a CDI hiba is többek közt) ma mentem vele 120 km-t, de semmi gond nem volt, szépen gyorsult, nem szorult, úgy néz ki, végre megmarad egyben.
Sziasztok Ma sikerült vennem 9000Ft-ért egy rg 125 blokkot kipufogóval, komplett gyújtással, karbival, vezetékköteggel, hűtővel,víz csövekkel, lánccal lánc kerekkel, ahogy olvasom a topicot kurvára jó áron jutottam hozzá
Elvileg dugattyú szettet kell vennem csapágyakat meg szimmeringeket meg tömítés készletet....
semmit nem tudok erről a blokkról...A hengert lehet-e fúrni vagy nicasilos és nem?
Rgv 250 cuccok eladók: hátsó villa, hátsó rugó lengéscsillapítókkal, komplett váz, CDI, gyári kipufogók hangtompítóval, fesszabályzó, trafók, vízhőfokmérő, Km óra, hátsó kerék takaró műanyag, lánckoptató, hátsó kerék jó lánckerékkel, első fék munkahengerek, hátsó fék, főfékhengerek vannak VJ21-hez olcsón.
0670-373-3049.
RGV 250-hez (VJ 21) van pár alkatrészem. Komplett váz, féknyergek, mnkahengerek, elektromos cuccok (CDI, fesszabályzó, trafó, power vezérlő), és egy két aproság.Telón 0670-373-3049 vagy email birosheep@freemail.hu. Ugyan ehhez a típushoz első lámpát keresek!
köszi a választ!
én is valami ilyesmire szeretném átalakítani, érdekes a fejidomja ami a lámpánál van, meg a tükrök nem tudom h az enyémen hogyan fognak elférni a kormányon:S
Nekem porosodik valahol egy lecserélt darab. Amivel annak idején a piros mocit vettem. Annak ugyanis valami más eleje volt, és ez nem igazán passzolt hozzá, de a volt tulajt ez nem nagyon zavarta, és közte hagyta. Ennek eredménye ként a köröm lekopott, viszont a belseje jó, átadja a hajtást. Kis törődéssel még helyrehozható.
Keresek RGV km meghajtót.Szerintem az Rg-é is ilyen. A típus Rg 250 Wolf, 21-es típusu. A meghajtás ellenoldala a keréken 4 karmos! Kérem jelentkezzen akinek otthon porosodik egy!
Köszi!
Sziasztok eladóvá vált a motorom nagyon faxa állapotban van friss műszaki új Prox dugó Powerdugattyúk garanciás versenyelektronika főtengelycsapágyak kilóméteróra spirál a láncszettbe 3 ezer km van a gumik jók újrahuzatolt párnázott hátsó ülés fekete arany metál fényezés tankpad zxr 636 tükrök felnicsík stb stb és egy tartalék alkatrész motor ár 250.000 rugó érdemes megnézni csak olyanok hívását várom akit tényleg érdekel esetleg nagyobb csere ráfizetéssel is japán sport túra naked érdekel csere ár 300.000
az alkatrész gép nélkül 230 ért oda adom
Tel: 06.30/553-26-98
hogyan mennek tönkre a power szelepek? :S
Csak egy tekercs van benne,nem?
vagy fordulatszám mérő is van benne?
vagy hogyan dönti el, h mikor nyisson vagy zárjon?
Valaki nem tudja, hogy hol tudnék RG125 első futóművet? Vagy csak a telókat?